Kitchen is open

Kaisan Cafe

Rating 2.3 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (22)

Kaisan kahvila oli entisaikaan koko perheen suosikki. Pakko todeta, että ei ole enää. Uusi tila on kolkko ja sieluton viritys keskellä kauppakeskuksen läpikulkukäytävää maanalaisessa kerroksessa. Tila ei mahdollista rauhoittumista asioinnin lomassa, vaan on levoton ja meluisa. Kuuluisat korvapuustit ovat menneet pienempään, kalliimpaan ja kuivempaan suuntaan viime aikoina poiketessa. Entinen tuoreus puuttuu. Tänään perjantaina menimme hakemaan lomalaisille pullaa varta vasten, samoin kuin lukuisat muut jonossa klo 17 aikaan. Sanottiin kaikille, että korvapuustit ovat tältä päivältä loppu. Pistää ihmettelemään, mitä esipaistettuja raakapakasteita siellä nykyään lämmitellään x määrä, kun ennen oli pitkin päivää tuoretta ja mehevää pullaa saatavilla. Aukioloa oli tänään 4 tuntia vielä jäljellä ja kaikille jonossa myytiin eioota paikan klassikkotuotteen ja maineen perustan suhteen. Selvästi ei ymmärretä asiakastarpeita tai välitetä reagoida niihin heti. Älkää siis vaivautuko etenkään iltapäivisin enää paikalle, jos pullaa haluatte. Todella surullista, että hieno ja perinteinen kahvila on kärsinyt tällaisen inflaation niin palvelussa kuin tuotteissa.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Added: 16.02.2018
Rating: 0

It is open at Ainoa Espoo. So these opening hours are missleading.
Ordered the Latte and cost me 3e. Volume was only 2 dl :O Sandwich was kind of ok with 3.50e. Same like ABC cafe. Could have bigger and better sandwich from K-supermarket.
No smooties. Only standard cheepest drinks for the kids. Surroundings bad.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 7€ Added: 29.12.2017
Rating: 0

Kaisan Cafe on muuttanut entiseltä paikaltaan Ainoan maanalaiseen kerrokseen. Ikkunatonta tilaa ei voi kehua kovin viihtyisäksi.

Mutta sitäkin surkeampi juttu on se, että uudet omistajat ovat ilmeisesti päättäneet saada paremman katteen tuotteistaan ja niiden kokoa on pienennetty roimasti ja samalla myös täytteiden määrää vähennetty. Esim. ennen niin herkulliset ja runsaat suolaiset piirakat eivät enää ole hintansa arvoisia. Samoin pullat ovat pienentyneet huomattavasti entisestä.

Ainoa hyvä juttu nykyisessä konseptissa on, että tuotteet ovat edelleen paikalla valmistettuja. Laatu vain ei ole entisellään.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.02.2017 View previous reviews (2)
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Hyvä valikoima hyviä tuotteita.
Hintalaatusuhde aivan loistava.
Ja hyvää peruskahvia.
Hieman ruma kahvila mutta tuotteet ja palvelu ovat OK. Menen uudestaan..

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.02.2016
Rating: 0

Hyviä leivonnaisia edulliseen hintaan. Mielestäni legendaariset korvapuustit ovat tosin hyvin usein joko hieman raakoja tai ylikypsiä - valitsen siis mieluummin jotain muuta herkkua.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.01.2014
Rating: 0

Perhekahvila ehkä omistuspohjaltaan, mutta lapsiasiakkaisiin ei suhtauduta lainkaan ystävällisesti. Edullisista ihanista pullista nauttisi enemmän, jos palvelu olisi lämminhenkisempää.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Added: 25.09.2013
Rating: 0

Ihana aamun piristys löytyi Tapiolasta. Kahvilan leivonnaisvalikoima yllätti laajuudellaan. Ostin mukaan marjatorttua, kinuskikakkua sekä mokkapalan. Mainiot ja reilun kokoiset ,itseleivotunoloiset leivonnaiset olivat hintatasoltaan järkevän hintaisia. Käyn varmasti uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.01.2013
Rating: 0

Kivat kotitekoiset leipomukset, harvassa paikassa sellaisia enään saa ilma että niistä tarvitsisi maksaa hunajaa. Plussa siitä, että aina on todella runsaasti valinnanvaraa.
Sopii kaikenikäisille ja siellä sulassa sovussa oli monenmoista porukkaa :).

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.01.2013
Rating: 0

Yhdyn edellisiin puhujiin -kulttipaikka Tapiolassa ja megakokoiset korvapuustit sen kun paranevat vuosien myötä. Tason nosto tilojen siisteydessä olisi paikallaan (WC!) ja 1€ santsikupista jätti haavan sieluuni. Siroimmilla kalusteilla saisi enemmän pullansyöjiä istumaan tähän ihanaan kahvilaan!

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 5€ Added: 04.12.2012
Rating: 0

Erinomaiset leivonnaiset, sekä suolaiset että makeat. Kaikki tuoretta, pullat usein vielä lämpimiä. Hintataso edullinen, tunnelma ystävällinen. Perinteinen suomalainen kahvila, jossa ei erikoiskahveja kannata kysyä.

Tänään Kaisan Café täytti 25 vuotta, joten tarjosivat asiakkaille myös syntymäpäiväkahvit.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.10.2012
Rating: 1


Location

Tapionaukio 4, 02100 Espoo - Route
09 455 0851
http://www.kaisancafe.com/

Options