sulik

16 reviews

Badges

Blog link

Reviews (16)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Kaisan Cafe

Kaisan Cafe on muuttanut entiseltä paikaltaan Ainoan maanalaiseen kerrokseen. Ikkunatonta tilaa ei voi kehua kovin viihtyisäksi.

Mutta sitäkin surkeampi juttu on se, että uudet omistajat ovat ilmeisesti päättäneet saada paremman katteen tuotteistaan ja niiden kokoa on pienennetty roimasti ja samalla myös täytteiden määrää vähennetty. Esim. ennen niin herkulliset ja runsaat suolaiset piirakat eivät enää ole hintansa arvoisia. Samoin pullat ovat pienentyneet huomattavasti entisestä.

Ainoa hyvä juttu nykyisessä konseptissa on, että tuotteet ovat edelleen paikalla valmistettuja. Laatu vain ei ole entisellään.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.02.2017
Rating: 0

Restaurant: Kaisan Cafe

Miljöö on kamala monella tapaa: pöydät ja tuolit rumia ja eriparisia, sijainti hirveä homeisen kauppakeskuksen käytävällä, läpikulkupaikassa. Myös kahvi on pahaa, ja cappuccinosta voi vain haaveilla.

Mutta nämä eivät olekaan tämän paikan tärkein juttu, vaan ne leivonnaiset. Suolaiset piiraat ovat hyviä, samoin monet kakuista. Ja pullat ovat parhaimmillaan taivaallisia. Ikävä kyllä ne ovat usein jääneet raaoiksi tai mennet ylikypsiksi, joten vaihtelua on. Mutta siitä huolimatta tämä on mielestäni ennen kaikkea pullapaikka. Iso pulla on muistaakseni 2 euroa, ja pieni (joka on yleensä selvästi maukkaampi) 1,70. Myös vaniljapulla on makoisaa.

Kakut ovat makuuni hiukan liiankin kotikutoisia ja yllätyksettömiä, joskin osa ihan hyviä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.07.2015
Rating: 0

Restaurant: Teurastamon Portti

Kävin testaamassa Nyt-liitteessäkin kehutun burgerin. Ei ollut hypen arvoinen: Liha oli kyllä tuoretta ja hyvää, ja pidän konseptista, jossa burgeri tehdään paikan päällä tilauksesta hyvistä raaka-aineista, mutta maut eivät olleet mistään kotoisin. Liha oli tönkkösuolattu lähes syömäkelvottomaksi (siitä huolimatta, että yleensä pidän aika suolaisesta ruoasta), kastiketta ei tainnut olla lainkaan ja juustoburgerin juustokin oli mautonta ja koostumukseltaan burgeriin sopimatonta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 12.07.2015
Rating: 3

Restaurant: Cafe Torpanranta

Uskomattoman ylihintainen paikka. Miljöön puolesta olisi kiva joskus käydä, mutta tarjoilut valmiskamaa ja hinta kuitenkin huippukahvilan luokkaa. Juustokakku kumisen makuista ja pullat mauttomia raakapakasteita. Oltiin terassin vuoksi menossa käymään tänä kesänä, mutta kun suolainen piirakka maksoi 7,50 euroa /pala, käännyttiin pois ja todettiin, että enää ei tulla, paitsi ehkä pelkälle kahville joskus. Ei vain ole enää millään tapaa hintansa väärtti, vaikka olisi mikä terassi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 12.07.2015
Rating: 1

Restaurant: Gaijin

Gaijin oli ennen vakiopaikkamme, mutta Brondan avaamisen jälkeen taso on laskenut huomattavasti. Olen joka kerta syönyt maistelumenun (yleensä sen laajimman). Alussa olin aina todella tyytyväinen makuihin, mutta joko kokit ovat vaihtuneet tai sitten menut huonontuneet. Enää ei säväytä samalla tavalla, ja viimeinen kerta puolisen vuotta sitten oli jopa pettymys (ei todellakaan enää hintansa arvoinen kokemus).

Kaikissa ketjun ravintoloissa on myös ongelmana se, että paikat ovat hälyisiä ja istumaan joutuu aivan naapurin kylkeen. Jos haluaa illastaa romanttisesti puolisonsa kanssa, nämä ravintolat eivät ole sitä varten.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 80€ Added: 12.07.2015
Rating: 2

Restaurant: Ravintola Bronda modern brasserie food

Ollaan käyty Brondassa kolmesti. Ruoka on ollut Bronda-menuissa kohdillaan, ja mielestäni taso on vain parantunut alun jälkeen. Mielestäni ruoan puolesta Bronda on nykyään näistä saman ketjun paikoista paras (Gaijin on on jotenkin menettänyt otettaan).

Tarjoilu on vähän niin ja näin. Palvelu on kyllä ystävällistä, mutta joka kerta on ollut jotakin pientä hämminkiä, ja viime kerralla hämminki jo vähän vaikutti fiilikseenkin: Olin alkuun varmistanut, että eihän mikään raakana tarjoiltava kala vain ole ollut vakuumipakattua tai pakastettua missään vaiheessa. Ei kuulemma ollut, mutta siitä huolimatta tarjoilija teki puolestani päätöksen, ettei minulle tarjoilla mitään mereneläviä. Kun ensimmäinen korvaava annos saapui, oikaisimme erehdyksen, mutta viesti ei edelleenkään mennyt perille, vaan myös seuraavalla kierroksella sain korvaavan annoksen. Jokseenkin tympeää oikaista näin yksinkertaista asiaa moneen kertaan, varsinkin, kun en missään vaiheessa pyytänyt mitään poikkeusta menuun.

Viimeisellä kerralla saimme myös yhdet annokset väärässä järjestyksessä, mistä seurasi myös jotain hämminkiä lautasten vaihdon kanssa. Joka kerta tarjoilijat ovat vaihtuneet jatkuvasti, mitä en muuten kokisi häiritsevänä, mutta kun tiedonkulku takkuaa, siitä tulee ogelma.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 80€ Added: 12.07.2015
Rating: 1

Ciao Caffella on tosi hyvät jäätelöt, ja niiden vuoksi täällä yleensä käyn. Myös kahvit hyviä ja kohtuuhintaisia.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.07.2015
Rating: 0

Restaurant: Café Merenneito

Miljöö olisi kiva, mutta miksei tällaisissa paikoissa tajuta, että yksi itsetehty tuote vastaa kymmentä valmistuotetta: myyvät sitä samaa pakastepullaa, jota saa alepastakin, eli tänne kannattaa tulla vain ja ainoastaan kahville/limulle.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.07.2015
Rating: 0

Restaurant: Wanha Pehtoori

Olen käynyt täällä ainoastaan kahvila-asiakkaana. Suolainen piiras ja munkkirinkilä olivat todella hyviä, mutta hinta on posketon. Jää varmaankin jatkossa käymättä, vaikka paikkana onkin ihan kiva.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.07.2015
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Haltia finnish and local

Olen pari kertaa käynyt syömässä buffet-lounaan, joka on mielestäni ollut todella hyvä (liekö taso vaihteleva, kun täällä on niin monia negatiivisiakin arvioita?). Tarjolla on ollut luomulihasta tehtyä pateeta, silakkaa ja ties mitä herkkuja. Ja pääruoat ovat olleet todella maistuvia ja runsaita. Jälkiruoka on kyllä ollut huoltamotasoa, mutta olen sen antanut anteeksi, kun muu ruoka on ollut niin hyvää.

Sen sijaan kahvilatarjoilut ovat aika onnettomia. Toivoisi, että tällaisessa paikassa olisi vaikkapa itse tehtyjä korvapuusteja tai edes yhtä itse leivottua kakkua. Nyt kaikki tarjoilut ovat Fazerin raakapakasteita (pasteijoita, munkkeja, pullaa). Myös Cappuccino oli aika onneton yritys (en tiedä, johtuiko huonosta koneesta vai taitamattomasta käyttäjästä).

Tänne kantsii kuitenkin tulla jo ihan miljöön vuoksi: terassilla voi nauttia ihanasta hiljaisuudesta ja järvi-/metsämaisemasta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.07.2015
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites