Unknown

Wanha Pehtoori

Rating 2.4 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (16)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Burgeria grillistä.
Viimekesän floppi-salaatin jälkeen kynnys mennä uudestaan oli aika korkealla.
No hommat edenneet kuitenkin siten että pöytiin saatu hälytin systeemi joka kilisee kun ruoka valmis noudettavaksi. Hyvä homma kun muistaa edelliskesien hi-das-ta palvelua kun henksua ei ollut tarpeeksi. Muutenkin prosessit näytti olevan kohdillaan. Toivottavasti myös isompi jääpalakone on hankittu ettei ne jäät ole aina lopussa kun on hyvä ilma? Itse ruoka oli ihan ok. Maalaisperunat on kuorellisia lohkiksia ja dipit niihin ihan jees, varsinkin aioli. Burgeritkin niin aikuisten kuin lastenkin myös ok, ehkä aikuisten burgerin pihvi voisi olla maustettu vähän reilummin.
Mutta se burgerin kyljessä tuleva Coleslaw! Kuka hel---i keksi laittaa coleslawiin pippuria ja vieläpä paljon??? Ehkä kaamein koskaan syömäni coleslaw kun pippuri jyrää muut maut alleen... Huh!
Eihän nämä ruoat grillistä ole kovin kunnianhimoista keittämistä mutta toimii tarkoitukseensa ihan ok.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 12.06.2016
Rating: -1

Ensimmäinen ja viimeiseksi jäävä kokemus kyseisestä paikasta. Kävimme tänään koko perheenä pääsiäisbuffetilla. Hinta oli huimat 27,50€ ilman juomia.

Jo heti ensimmäisenä sisään astuessamme meidät vastaanottaa erittäin hyökkäävä ja pistävä haju (kuulemma ammattilaisen mielipiteenä tämä haju voi tulla lammaspaistia valmistettaessa, mutta joka tapauksessa haju oli häiritsevä

Buffetin salaatti ja kananmunat oli katettu ikkunalle täyteen auringonpaisteeseen. Nämä olivat kuitenkin aterian ainoat syömäkelpoiset ruoat. Kaikille oli jaettu pöytiin erilaisia leipiä, meidän pöydästä puuttui rieska.

Keitto menetteli porkkana bataattikeittoa. Pääruokana oli timjamiriisiä, lammaspaistia, kanaa sekä perunoita. Kaikki ruoka oli peitelty kastikkeiden alle ja maustettu liikaa aivan sopimattomilla mausteilla. Mistään ruoasta ei tullut esille luonnollinen maku. Perunat olivat palaneita päältä ja lammaspaisti aivan hirveää ja syömäkelvotonta. En ikinä ole syönyt tällaista ala-arvoista ruokaa missään. Tämä oli todellinen pettymys. Harmi koska paikka ja henkilökunta olivat aivan ihania, mutta ruokaa ei tässä ravintolassa osata valmistaa.

Emmekä olleet ainoita, monet muut jo ennen meitä luovuttivat ja poistuivat paikalta. Eikä kukaan ottanut ruokaa enää toista kierrosta, tämä jo kertoo tarpeeksi.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 27€ Added: 27.03.2016
Rating: 0

Hampurilainen ihan hyvä. Salaatista puuttui kokonaan kastike. Sain vain erkseen pyytämällä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 20.09.2015
Rating: 0

Grillin hampurilaiset menivät huonommiksi ja mauttomaksi Sukulan kuppilat kuntoon kuvausten jälkeen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.08.2015
Rating: 0

Olen käynyt täällä ainoastaan kahvila-asiakkaana. Suolainen piiras ja munkkirinkilä olivat todella hyviä, mutta hinta on posketon. Jää varmaankin jatkossa käymättä, vaikka paikkana onkin ihan kiva.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.07.2015
Rating: 0

Vasta vähän aikaa sitten kävin ensimmäistä kertaa Pehtoorin kahvilassa terassikauden ulkopuolella. Kesäisin täällä on kyllä tullut monia kesäpäiviä vietettyä. Sisätilat yllättivät iloisesti kotoisuudellaan ja tarjolla näytti olevan niitä kuuluisia munkkirinkeleitäkin. Hyllystä ei valitettavasti löytynyt mitään vehnätöntä, joten tyydyin pelkkään kahviin.

Kahvilan ympäristö on todella miellyttävä ja rauhallinen. Ulkona voi katsella lehmiä, lampaita ja muita maatilan eläimiä, ja mukaan voi ottaa myös oman koiran. Kahvilan vierestä lähtee loistavat luontopolut, joita kannattaa ehdottomasti tutkia jos sellaisesta yhtään tykkää. Maistuu kahvikin sitten paremmalta pienen reippailun jälkeen. :)

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.04.2015
Rating: 0

Jotain on tapahtunut viimeisen vuoden aikana koska nykyään paikassa ei ole koskaan mitään ostettavaa. Leivät, sämpulät ja leivonnaiset on aina loppu tai niitä ei ole jostain syystä tehty. Kahvia ja kaljaa kyllä saa hanasta mutta siihen se sitten jääkin.
Ympäristö ja paikka sinänsä on mainio mutta nyt kannattaa skarpata tarjoiluissa!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.10.2014
Rating: 0

Ensimmäinen kokemukseni, possukastike oli loistava, mutta sen jälkeen on menty siitä, missä aita on matalin, siis nakit ym. Paikka on viihtyisä, sinne pääsee autolla, kanootilla, pyörällä ja suksin. Kahvilassa on ollut joskus hyviä omia pienleivonnaisia.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.06.2014
Rating: 0

Viimeisen vuoden aikana ruoan laatu huonontunut paljon. Perus kotiruokaa lounaana, välillä oudosti maustettu tosin. Munkit ovat Helsingin parhaat ja henkilökunta mukavaa, siitä plussaa. Kerran yritettiin mennä aamupäivällä kahville, mutta työntekijä ilmoitti paikan olevan seuraavan kerran auki vasta lounaalla, koska aamiainen oli jo loppunut. Että ei ole luottamista nettisivujen aukioloajoille.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 13.02.2014
Rating: 0

Onkohan ravintolan pitäjä vaihtunut tässä keväällä? Hampurilaisesta on tullut kuiva ja mauton, vuohenjuustosalaatti ei ollut myöskään yhtään hyvä kuin aiemmin (etenkin juuston laatu), ja hinnat ovat nousseet kuitenkin useammalla eurolla! Outoa on myös, että viikonloppunakin on lounaan ja listaruoan myynnin välissä 3h tauko, eikä siitä ole edes mitään mainintaa nettisivuilla. Eli 14-17 välillä ei saa lounasta EIKÄ esim. hampurilaisia / salaatteja. Hankalaksi on mennyt ja laatu on kärsinyt!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 19.05.2013
Rating: 0

Community

Fans (3)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Laamannintie (Haltialan tila), 00690 Helsinki - Route
09-794 726
http://www.wanhapehtoori.com

Options