Closed now

Théhuone AINOA

tearoom and -shop
Rating 3.8 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (23)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Söpö paikka. Paljon teitä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.08.2015
Rating: 0

maistuvaa macha lattea ja seesteinen tunnelma.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 11.02.2015
Rating: 0

Tee oli ihan hyvää, joskin kalliinpuoleista, mutta töykeä palvelu takaa sen, etten mene uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.06.2014
Rating: -1

Mahtava teenmaisteluilta! Lisätietoja http://muuuh.net/2013/04/28/thehuone-teenmaistelu/

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 29.04.2013
Rating: 0

Suosikkiteehuoneeni.
Hyvä tarjonta ja ihana palvelu. Myös suolainen puoli pelaa ja hinta on kohdillaan kun vettä saa lisää ja lisää. Katso myös teenmaistelutilaisuudet!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 18.04.2013
Rating: 0

Ehkä se paras teehuone koko Helsingissä.
Pieni tila ja ahdas tunnelma on välillä ahdasta mutta erinomainen paikka.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.04.2013
Rating: -3

ihana symppis paikka

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.04.2013
Rating: 0

Eriomainen teekauppa/kahvila. Ruokaa en täällä ole tilannut, mutta kyseisessä paikassa on mukava pistäytyä maistelemaan uusia makuja ja tekemään ostokset. Henkilökunnata osaa asiansa erinomasesti ja heidän suositukset kannattaa kokeilla.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.10.2012
Rating: 0

Piristävä kokemus, jyväisät croissantit todella hyviä, niiden kanssa tarjoiltavat eksoottiset hillot (viikuna, granaattiomena-vadelma..) keskivertoja. Teeltä olisin odottanut hieman enemmän. Tarjoilija suositteli meille tilaamamme teen tilalle "jotain vielä tuoreempaa ja parempaa", sinänsä kiva, mutta pyynnöstä huolimatta hän ei koskaan kertonut minkä teen pöytään lopulta toi. Ystävällinen ja joustava palvelu, tunnelmallinen pieni paikka.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 11.01.2012
Rating: 1

Vaikeaa pisteyttää tätä kuten ravintoloita - kyseessähän tosiaan on teekauppa, jolla on pieni kahvilapuoli (teeläpuoli? :D) eli muutama pikku pöytä hiukan erillään myymäläpuolesta.

Kävimme lunastamassa CityDeal-tarjouksemme - kahden hengen pannullinen teetä, siemencroissantit hillolla kahdelle ja mukaan kaksi vapaavalintaista pakettia teetä. Palvelu oli alusta lähtien erittäin joustavaa ja ystävällistä, vaikka tulin tiskille ihan uunona ("mulla on tämmönen diili, mitäs nyt sitten tehdään"). Uskoisin, että sama rento palveluasenne pätee muissakin tilanteissa - asiantuntemusta ei täällä ilmennetä turhantärkeytenä!

Hoidimme maksupuolen ja teimme tee- ja hillovalinnat tiskillä, ja istuimme pöytään odottamaan. Pian tarjottimella tuotiin täsmälleen teelaadun mukaan oikein haudutettu (luonnollisesti!) pannullinen teetä ja croissantit tykötarpeineen. (Ainakin minulle täydellinen kombo, muuten: pöytiintarjoilun mukavuus ilman jälkikäteen maksamisen vaivaa!) Paremmin tehtyä teetä tuskin Helsingistä saa - jos ei maistu, voi todennäköisesti syyttää vain omaa teevalintaansa... Herkullista siis oli. Siemencroissantit olivat mehevät ja maukkaat, hillo (hyvää) St. Dalfouria (valittavana tällä kertaa aprikoosi tai kirsikka).

Tilan akustiikka ei ole ihan pehmeimmästä päästä ja taustamusiikkia ei ole, joten äänimaailma ei tosiaan välttämättä ole mitenkään rauhoittava. Tämä on kuitenkin pieni miinus kaikkiin plussiin verrattuna, ja totesimme heti ulos astuttuamme, että ensivierailu ei varmasti jää viimeiseksi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 27.10.2011
Rating: 2


Location

Länsituulentie 12, 02100 Espoo - Route
+358505510719
http://www.thehuone.com

Options