Opens at 10:00

Pizza MIX

italian
Rating 4.8 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian
Accessible
Special diets

Reviews (28)

Karu ravintola tarjoaa autenttiset italialaiset pizzat korkealuokkaisista raaka-aineista. Valitsin perheelle 4 kpl take away pizzaa, Kaikki todella hyviä. Yhden italialaismiehen pitämä paikka, Kannattaa tulla kauempaakin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 22.01.2020
Rating: 0

Hyvää oli

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 15.06.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Niemenmäki ei tule ensimmäisenä mieleen, kun halajaa laatupizzaa. Silti sieltä löytyy italialaisen Signoren houstaama Pizza Mix, jonka nimi kyllä tuo mieleeni ennemmin tusinatavaraa tarjoavan raflan kuin laatupizzerian. Muistan käyneeni aiemmin näillä huudeilla, kun vietin iltaa jo edesmenneessä perulaista ruokaa tarjoavassa La Morenassa. Se tosin taisi sijaita isommassa naapuritilassa. Pizza Mixin hallussa on talon pääty. Sisällä on pari pöytää, ulkona yksi, joten meininki on melko pienimuotoista. Useimmat tuntuivatkin hakevan lätyn kiltisti mukaansa.

Pizza MIXin menu on pitkä kuin nälkävuodet Suomessa vuosina 1866–1868. Valinnanvaraa on niin paljon, että menua silmäillessä hiki kirpoaa otsaan. Lopulta päädyin Valtellina-nimiseen pizzaan (9 €). Kylkeen valitsin jotakin italialaista limpparia (2 €). Pizzassa oli tomaattikastikkeen päällä mozzarellaa, herkkusieniä, bresaola-kinkkua, parmesaania ja rucolaa. Pizza tuntui näinä napolilaisen pizzakoulukunnan hallitsemina aikoina viehättävältä paluulta ”normaalin” pizzan alkulähteille. Bresaola luonnollisesti hallitsi makumaailmaa, minkä mieluusti sille soin. Rucola toi raikkautta, juusto täyteläisyyttä. Oikein maistuva lajinsa edustaja.

Yhden miehen ravintolalle täytyy nostaa hattua, sillä Signore hoitaa kaiken: myynnin, laskuttamisen ja pizzan pyörittämisen. Miljöötä ei voi millään tavoin kehua miellyttäväksi. Oikeastaan se on hyvin karu, mutta ankean interiöörin korvaa laadukas ruokatuote ja yhden miehen tehokas operointi.

Lisää ravintola-arvosteluja löytyy blogistani:
https://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 28.11.2017
Rating: 0

Erinomaista napolilaistyyppistä pitsaa, jonka paistaa italialainen pizzaiolo (seinältä löytyy virallinen sertifikaatti).
Paikkana hieman tylsä, joskin Italialaista yksityiskohtaa löytyy vaikka kuinka paljon.

Peruskänkkylän täyteen tungettuja rieskoja on täältä turha odottaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 20.11.2017
Rating: 0

Paikka on piilossa asuinalueen keskellä ja ei ulospäin näytä kovin kutsuvalta. Samantien kun pääset sisälle tajuat listaa katsoessa että nyt ei ole perus kulma-pizzeriasta kyse, vaan ihan oikeasta italialaisesta pizzeriasta.

Pizzat 10e molemmin puolin + juomat pari euroa. Listalta löytyy peri Italialaista juomaa kuin normaalit limpparitkin.

Itse paikka ei sisustaltaan kulmagrillistä eroa, mutta pizzat ovat herkullisia.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 26.09.2017
Rating: 0

Huhhuh nimittäin aivan mielettömän hyviä pizzoja.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 13.04.2017
Rating: 0

Hyviä ja kohtuuhintaisia lättyjä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 20.03.2017
Rating: 0

Todella hyvää pizzaa ja ystävällistä palvelua! Tänne kannattaa matkata pidemmältäkin. Tilat vähän ahtaat ja askeettiset.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 11.01.2017
Rating: 0

Hieno kokemus -hyvää palvlua ja maukkaat italialaiset pizzat. Rapea pohjaa ja ei liikaa täytettä. Hieman kolkko sali - tänne tullaan syömään eikä istumaan iltaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 22.09.2016
Rating: 0

Stadin salainen helmi, loistava hinta-laatu-suhde, pizzan pohja ohut ja rapea. Tarjolla myös italialaisia herkkutuotteita. Ravintolan sisustus on arkinen, mutta onneksi pizzat on makoisia.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.09.2016
Rating: 0


Location

Yläportti 4 A, 02210 Espoo - Route
050 464 0770
http://www.pizzamix.fi

Options