Closed now

Lelumuseon kahvila Samovarbar

Rating 4.9 / 5

Reviews (17)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Hieno paikka ja lämminhenkinen palvelu. Kivat vanhat posliiniastiastot ja mummokalusteet. Hieno arjen getaway taukopaikka Suomenlinna visiitillä!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 20.12.2016
Rating: 0

Ihana paikka! Jokainen Suomenlinnan-retki niin kesällä kuin joulunkin tienoilla alkaa aina täältä, ja joskus taidetaan käydä Suomenlinnassa ihan vain siksi, että päästäisiin kahvittelemaan nallejen keskelle. Leivonnaiset ovat herkullisia, kahvi erinomaista ja palvelu aivan poikkeuksellisen sydämellistä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.11.2015
Rating: 0

Kahvila vertaansa vailla! Tuoreet tarjottavat, kahvi hyvää, tee hyvin haudutettua ja palvelu ihanaa! Ja mikää miljöö! Mukaan lähtee aina jotain ostettavaa! Odotellaan taas aukeamista!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.10.2015
Rating: 0

Aivan ehdottomasti yksi lempikahviloistani, uskaltaisin jopa sanoa että se suurin suosikkini! Aivan ihana ja tunnelmallinen paikka ja herkut ovat taivaallisia. Ja oi, miten herkullisia teelaatuja. Rakastan rakastan. :)

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.10.2015
Rating: 0

Ehdottomasti kaupungin paras kahvila. Aina tuoreet leivonnaiset ja mukava palvelu, myös kesäkiireillä. Paras aika vierailla on heti aamupäivällä ennen kuin ihmismassat löytävät paikalle. Hinta-laatusuhde on erinomainen, kahden euron automaattikahvin voi nauttia Teboililla, tämä ei ole sellainen paikka.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 8€ Added: 14.10.2014
Rating: 0

Overpriced (coffee, hot chocolate, and cake for €17), but the service was excellent, the food was very good and the location is very cosy. Cute shop. I would defenitely recommend this place!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 14.09.2014
Rating: 0
Restaurant's response

Dear You, there must be a mistake with the prices. We are not overprized: the set you describe costs 13 euros (2016) - even when counted with most valuable cake. Sincerely yours; Petra Tandefelt, owner

Aivan ihana ja tunnelmallinen kahvila, pakopaikka hälystä ja melusta. Terassilta upea merinäköala! Kahvilan tuotteet tuoreita ja reiluja itse tehtyjä leivonnaisia. Mahtava teevalikoima. Yhdessä Lelumuson kanssa kesän pakollinen visiitti!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.11.2013
Rating: 0

Helsingin paras kahvila. Tuotteet ovat ihanan kotitekoisia, mutta laadukkaita. Teet haudutetaan kunnolla ja kahvia voi käydä santsaamassa. Tunnelma on ainutlaatuinen, kotoisa ja kaunis. Ehdoton pysähdyspaikka Suomenlinnassa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.11.2013
Rating: 0

Me encanta el ambiente, la decoración, la música. .Se ve que la comida se hace con cariño y todo está hecho a sí mismo. Te sientes bienvenido desde que entras y no quieres dejar el lugar!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.09.2012
Rating: 0

Kaikki kahvilan tiskissä on itse aamulla tehtyä. Niin suolaiset kuin makeatkin, ja valinnan varaa riittää (ainakin sesonkiaikana)! Erikoiskahvit ja laadukkaat, ajatuksella haudutetut teet nautitaan kauniista astioista ja todella herkässä, tunnelmallisessa ympäristössä. Kahvila on pitkän ajan kuluessa hioutunut helmi, eikä sisustussuunnittelijan päälleliimattu pläjäytys. Tunnelman kruunaa hiljainen musiikki: Harmony sisters tai ranskalaiset chansonit….Herkullinen paikka käydä myös yksin!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 11.09.2012
Rating: 0


Location

Suomenlinna C 66, 00190 Helsinki - Route
+358 405006607
http://www.lelumuseo.fi

Options