kare

6 reviews

Badges

Blog link

Reviews (6)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Happiness thai

Takeaway annoksesta ei saa totuttua 10% alennusta. Chili-kalakastike maksaa yhden euron. Thaimaalaiseen vihreään curryyn ei tietääkseeni kuulu kaali. Ehkäpä kaali lisätään ainoastaan tofu annokseen. Tofua ei esipaisteta erikseen wokissa vaan se vain lämmitetään laimean kookosmaidon ohessa. En myöskään löytänyt annoksesta yhtään thai-basilikaa, lime-lehden suiroa tai ainuttakaan munakoisoa. Helsingin thaimaalaisissa ravintoloissa saa yleensä kolmea erilaista munakoisioa (mallia mini, golf ja normaali). Lisäksi palvelu on toistuvasti hieman töykeän oloista. Riisi oli ilokseni tuoretta ja annos oli pakattu huolellisesti tukeviin kertakäyttöastioihin ja kuumaa vielä kotonakin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 12.09.2012
Rating: 2

Restaurant: Korphai

Olen käynyt Korphaissa kolme kertaa, ensimmäisellä kerralla söin paikan päällä ja muuten olen ottanut mukaan. Korphain hyvä puoli on suuret annokset, paljon lihaa ja vähän kasviksia. Annokset myös maustetaan chilillä pyydettäessä oikein kivasti. Korphain huonompi puoli on se, että annoksissa harvemmin on sitä mitä listalla lukee. Esim. munakoiso on curryssä kesäkurpitsaa ja harvinaiset sienet vaihtuvat lennossa herkkusieniksi. Kaiken kaikkiaan paikasta on kiva käydä hakemassa suurmättö sunnuntaipäivän ratoksi josta vois syödä melkein kolme ateriaa. Annokset koostuvat halvoista raaka-aineista ja pääasiassa lihasta. Vegemättöjä en ole maistanut. Korphai ei mielestäni kilpaile ruuan laadulla vaan määrällä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 23.08.2013
Rating: 0

Makkaraperunat tarjoillaan palaneena :(

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 10.07.2010
Rating: 2

Annos oli runsas, mutta jäin kaipaamaan vihreään (päivän) curryyn enemmän vihanneksia. Ruoka ei ollut kovin tulista, mutta onneksi pöydässä oli tuoretta chiliä!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 6€ Added: 31.03.2010
Rating: 1

Ravintola suosii aromivahviketta, mutta ei onneksi kaikissa annoksissa. Annokset on maittavia ja pyydettäessä tulisia. Take away on melko toimiva.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 25.03.2010
Rating: 1

Restaurant: Ryan Thai Vuorikatu thai

Kiva palvelu ja maittavat, mutta ei kovin tuliset pöperöt. Toimiva take away.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 25.03.2010
Rating: 0


Images


Followers