tapio48

36 reviews

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Reviews (36)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Sandro Kallio North African

Meidät ohjattiin ikkunapöytään, jossa aurinko paahtoi sietämättömästi. Muutenkin oli kuuma, kun ei ollut ilmastointia. Taustamusiikki rumaa ja kovaa. Ruoka saapui noin 20 minuutin päästä. Falafel-annos oli nätti, maistuva ja runsas. Simpukka-annoksessa kolmannes simpukoista ei avautunut, eli ne olivat syömäkelvottomia. Kastike kuitenkin herkullinen. Nälkä silti lähti, kun söin osan partnerin annoksesta. Erikoinen paikka, kun ruokalista vain englanniksi. Pohjoisafrikkalaisen oloinen tarjolija ei osannut suomea. Jotain yritti selittää englanniksi (?), mutta selvää ei puheesta juuri saanut..

     
     
     
Experience: À la carte Price: 26€ Added: 11.08.2017
Rating: 2

Restaurant: Momotoko

Pelkistetty sisustus. Itämainen taustamusiikki soi hieman liian kovaa. Nopea palvelu. Ainoa olut (Japanista) 1/3-pullossa maksoi 7 euroa. Alkuruokana saimme paistettuja mustekalapalloja. Aivan OK. Pääruuaksi saimme Tonkutsua ja Tantanmeniä, jotka olivat ramen-nuudelikeittoja porsaanlihasta, tosin valmistettuna hieman eri tavoin. Maku oli voimakas mutta aivan kohdallaan Isot annokset Jälkiruuaksi saimme pienet annokset vihreä tee-jäätelöä.(4,50 euroa per annos) Hieman outo maku meikäläiselle. Pikaruopaikaksi Momotoko on melko hintava.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 25.08.2016
Rating: 0

Restaurant: Ravintola-MAD modern asian diner

Hieman kolkko sisiustus. Taustalla soi hillittyä aasialaista musiikkia. Saimme ”keittiön tervehdyksenä” pienen kupin kylmää lohta maustekastikkeessa. Pääruokia sitten odoteltiin puolisen tuntia. Sekä mustekala että katkaravut olivat aivan OK., mutteivat kuitenkaan loisteliaita.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 30.06.2016
Rating: 0

Restaurant: Töölönranta restaurant

Tulimme ravintolaan heti sen avauduttua klo 16. 00. Olimme ainoat asiakkaat. Tilasimme karitsan potkaa sellerillä ja lipstikkakastikkeella. Pöytään tuotiin hintaan sisältyvä leipäkori täynnä vaalea, tuoretta hötöleipää. Ruoka tuli pöytään yllättävän nopeasti. Annokset olivat suuria. Liha oli hyvin haudutettua ja maukasta. Selleri ja lipstikka OK. Kastikkeessa tuntui olevan reippaasti sokeria: ei siis mikään diabeetikon unelma-annos. Kuten yleensäkin Royal-ravintoloissa, hintataso on laatuun nähden korkeahko. Lasillinen tsekkiolutta maksoi 8,80. Palvelu sujuvaa ja asiallista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 27€ Added: 15.04.2016
Rating: 1

Restaurant: Ani turkish/kebab

Hämärä valaistus. Turkkilaista taustamusiikkia. Ilmeisen suosittu ravintola. Valitsimme buffet-aterian. Kylmissä alkupaloissa salaatteja, tahnoja, suolakurkkua, etikkavihanneksia,oliiveja jne. Lämpimistä pöydästä söimme lähinnä kebab-lihaa.- Edellisestä käynnistämme oli kulunut yli kymmenen vuotta. Ehkä vuodet ovat kullanneet muistoja: ikäänkuin herkullisuus ei olisi nyt entisenlainen. Hyvää ja edullista kuitenkin

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 23.03.2016
Rating: 0

Ankean näköinen sisustus. puupenkit jne. Katosta roikkui kuormalavoja. Taustalla soi erittäin rumaa musiikkia kovalla volyymillä. Tarjoilija ei suostunut pienentämään ääntä. Olimme aluksi ainoat ruokailijat. Noin 20 minuutin odottelun jälkeen annokset tuotiin pöytään. Punajuurikeitto oli todella herkullista. Tilaamamme sapakset (riistapyöryköitä, kanasiipiä, juureslastuja ) olivat nättejä, maistuvia ja kohtuuhintaisia. Suomenlinnan lager oli sen sijan laatuunsa nähden kallista (8,20).

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.02.2016
Rating: 0

Restaurant: Rice Garden sushi

Aika suosittu illallispaikka johtuen ehkä osittain Group on-tarjouksesta. Buffetissa oli misokeittoa, sushia ja lämpimiä ruokia. Sushit olivat maistuvia. Tosin jätimme suurimman osan riisistä syömättä. Myös lämmin ruoka oli hyvää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 22.10.2015
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Taz

Tiskin takana intialainen mies. Yhdessä nurkassa iso TV, josta tuli tennistä. Ei rumaa taustamusiikkia. Tilasimme grillipihvit. Pyysimme ranskalaisten tilalle salaattia. Tuli kuitenkuin ranskalaista, Isot annokset. Melko hyvää ja edullista baariruokaa

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 15.10.2015
Rating: 0

Restaurant: Maharaja indian

Isohko, tumma sali. Taustalla intialaista musiikkia, onneksi hiljaa. Alkuruuaksi saimme kasvispaistoksen ja tuoreita vihanneksia. Pääruokana oli omissa astioisssaan kanaa tomaattikastikkeessa sekä nautaa kookos-currykastikkeessa. Molemmissa annoksissa liha suorastaan ui runsaassa kastikkeessa. Lisukkeena saimme jättiläiskulhon riisiä, raitaa sekä herkullista naan-leipää. Kaiken kaikkiaan ruoka oli maukasta. Kastiketta oli molemmissa pääruuissa turhan paljon, ja ne olivat liian sokerisia. Listahinnat korkeat, mutta Offerium-tarjouksen ansiosta hinta-laatusuhde oli hyvä. Palvelu hieman hidasta

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.06.2014
Rating: -3

Restaurant: Sushi Forest 寿司の森 sushi bar

: Pieni siisti paikka ja ystävällinen palvelu. Olimme ainoat ruokailijat alkuillasta. Taustamusiikki ei häirinnyt. Söimme Groupon-tarjouksena sushimenun, johon kuului misokeitto, sushilajitelma (12 kpl) ja tee. Listahinta kahdelle oli 51,20, mikä on mielestäni korkea. Groupon-alennus oli onneksi 36,20. Misokeitto oli melko mitäänsanomatatonta. Sushit olivat näyttäviä. Hyviä, mutta eivät loistavanmakuisia Jos ei ole riisin ystävä, ei nälkä lähtenyt

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 07.05.2015
Rating: 0


Images


Followers

Followers (1)


Lists

Bookmarks


Favorites