Keittiö auki

Ravintola Kustaa Vaasa

gastro/bar
Arvosana 3.6 / 5

Ravintola Kustaa Vaasa on lähes 50-vuotta vanha ravintola keskellä Vaasankatua. Ravintola tarjoaa nykyään ruokaa listalta. Ruuan peruskivinä on kotimaisuus sekä laadukkaat raaka-aineet. Remontin myötä voi aistia nykyaikaista sisustusta ja nauttia myös loistavasta henkilökunnasta, joka tarjoilee myös pöytiin.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Liikuntaesteetön

Arvostelut (9)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Mukava pieni ravintola. Söin härkäburgerin Syö Helsinki -viikolla. Burgeri oli ihan hyvä, pihvin olisi pitänyt olla raaempi (nyt oli käytännössä kypsä), mutta maukas majoneesi pelasti tilanteen. Miinusta tulee siitä, että ranskalaiset (tai muu lisuke) ei kuulunut hintaan vaan piti ostaa erikseen (+3,5 euroa). Normaaliin (burgeri 14 € + ranskikset 3,5 €) hintaan saa jo burgereita selvästi paremmalla hinta/laatusuhteella muualta.

Paikkana Kustaa Vaasa oli mukava. Kävin paikalla to-iltana kymmenen jälkeen ja paikka oli suhteellisen täynnä, mutta liikaa melua tai muuta hässäkkää ei ollut. Henkilökunta oli erinomaisen ystävällistä ja palvelualtista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 25.10.2017
Arvosana: 0

Oikein hyvä Syö viikkojen kybän bursa. Pieni miikka ranejen lisähinnasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 19.10.2017
Arvosana: 1

Tilasin falafel-aterian kotiinkuljetuksella, joten voin arvostella vain ruoan laatua. Falafelit hyviä, linssit mauttomia, munakoiso"kaviaari" (sose) oli ihan jees. Paahdetut juurekset olivat kuitenkin naurettava esitys. Raakoja, halpoja, lähes kokonaisina. Porkkanat järsin, koska ne ovat ihan hyviä, mutta eivät silti kuulu tämän hintaiseen annokseen. Muut kitkerät lantut ja palsternakat piti jättää syömättä. Sipuliliemi oli ilmeisesti n. 0,2 dl vettä pakkauksen pohjalla. Annos oli myös pieni - jäi nälkä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 14.04.2017
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.10.2016
Arvosana: 0

Tiistaibursa!

Kustun päivitys, jännityksellä odotan mitä tuleman pitää, aikaisemmilta visiiteiltä aikaa ennen remppaa jäänyt mieleen lähinnä miesten wc, joka oli jopa kallio-asteikolla melko epäsiisti.

Sisustaa vaalennettu, ikkunoistakin näkee jo ulos, joskin takapihan parkkipaikka ei nyt kovin paljon katseltavaa tarjoa.

Talon burgeria testiin, seuraliselle lihaspullia. Bursa ihan kiitettävä suoritus. Erityisplussat siitä, ettei sitä ole tungettu liian täyteen asioita. Ehkä pienen moitteen voi antaa rakennelman korkeus-leveys suhteesta, hankala koettaa pitää torni pystyssä.

Myös lihapullat lisukkeineen katoavat lautaselta viimeistä pisaraa myöten, kelpo suoritus siis sekin.

Annoskoot olivat maltilliset, eli sopivat. Hyvä niin, arvostan enemmän laatua kuin määrää..

Palvelusneiti oli tooooosi kiva!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 12.04.2016
Arvosana: 0

Ankean näköinen sisustus. puupenkit jne. Katosta roikkui kuormalavoja. Taustalla soi erittäin rumaa musiikkia kovalla volyymillä. Tarjoilija ei suostunut pienentämään ääntä. Olimme aluksi ainoat ruokailijat. Noin 20 minuutin odottelun jälkeen annokset tuotiin pöytään. Punajuurikeitto oli todella herkullista. Tilaamamme sapakset (riistapyöryköitä, kanasiipiä, juureslastuja ) olivat nättejä, maistuvia ja kohtuuhintaisia. Suomenlinnan lager oli sen sijan laatuunsa nähden kallista (8,20).

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.02.2016
Arvosana: 0

Oiva lisä Kallion kortteliravintoloihin. Hyvin mietitty ruokalista, annoksissa tyylikäs esillepano ja maku kohdallaan, myös olutvalikoimaa löytyi mukavasti. Täysremontin jäljiltä viihtyisä paikka. Palvelu oli erittäin hymyilevää ja kohteliasta keskellä uudenvuoden kiirettä, tästä iso kiitos!

Bonuksena keittiö auki la-su klo 23 asti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 02.01.2016
Arvosana: 0

Loistava facelift gastro-pubiksi. Avoburgeri on heittämällä yksi Stadin parhaista purilaisista. Palvelussa ja bissevalikoimassakaan ei moittimista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 06.11.2015
Arvosana: 0

Kaikki muu poskellaan paitsi ystävällinen vastaanotto ja asiakkaan huomioiminen tullessa ja poistuttaessa. Tyypillinen eineskeittiö, eipä tarvitse uudelleen tulla Fransmanniin Vaasassa. Esimerkkinä hinnoittelusta lapsen Vadelmalimu 4,10. Tästä oppineena vältän Sokotel Oy:n einesravintoloita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 20.04.2013
Arvosana: 3

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (3)


Sijainti

Vaasankatu 10, 00500 Helsinki - Reitti
09-767706
http://www.kustaavaasa.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita