Avautuu 11:00

Momotoko

japanilaista (mm. ramen)
Arvosana 3.5 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa
Huomioi erityisruokavaliot

Arvostelut (23)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tantanmen ramen oli perushyvää, ei mitenkään spesiaalia, mutta maukasta. Palvelu oli ystävällistä, mutta itse ravintola ei ollut erityisen viihtyisä tai tunnelmallinen, vaan hieman pikaruokalamainen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 27.12.2017
Arvosana: 0

Annos ällöttävän makea. Luulin tilanneeni ramenia, mutta sainkin jotain muuta: kulhon, jossa oli kanaa riisipedillä. Seassa oli myös rucolaa sekä hieman maissia, kurkkua ja merilevää. Olin pettynyt siihen, että annos ei ollutkaan ramenia vaan jotain muuta. Lisäksi annos oli ällöttävän makea.

Momotoko on hälyinen paikka. Vastaanotto oli hymyileväistä mutta valmis annos tuotiin pöytään edes katsahtamatta kohti, mikä tuntui tylyltä ja välinpitämättömältä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 23.08.2017 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: -1

Tuontiruokaa työmaalle.

Apukuski kiikutti Korean Chili Kimchin nälkäiselle. Annos oli yllättävän suuri, muttei niin chilinen kuin nimi ehkä olisi antanut odottaa. No, maukas kuitenkin.

Riisiä tosin oli niin paljon että loppua kohden kun alkoi tuntua siltä kun olisi syönyt joulupuuroa.

Mukaan tuli lisukesalaatti joka oli pakattu sen kokoluokan rasiaan, mihin yleensä pakataan dippikastike, siinä ja siinä että kurkkuviipale mahtui kokonaisena. En osaa sanoa oliko lisuke söpö, vaiko ainoastaan säälittävä..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 21.07.2017
Arvosana: 0

Hieman pikaruokamainen tunnelma, mutta ystävällinen palvelu. Syö kympillä viikon ramen-keitto oli kaikin puolin ookoo, vaikkakin ehkä hieman yllätyksetön. Kympillä ihan hyvä annos, normaalihintaisena saattaisin pitää hitusen hintavana.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.04.2017
Arvosana: 0

Complete waste of time and money unless you enjoy eating a bowl of salt in a cramped place with crappy music blaring out loud. The best part of eating there was leaving the place. On the upside, wouah, you get a wooden spoon to your ramen which makes up for the mediocrity of the food.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.01.2017
Arvosana: 0

Testasin ramenin sijaan korealaishenkisen, riisipohjaisen lounasannoksen. Maistuvaa! Toimiva, pienehkö "pikaruokala".

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 09.09.2016
Arvosana: 0

Pelkistetty sisustus. Itämainen taustamusiikki soi hieman liian kovaa. Nopea palvelu. Ainoa olut (Japanista) 1/3-pullossa maksoi 7 euroa. Alkuruokana saimme paistettuja mustekalapalloja. Aivan OK. Pääruuaksi saimme Tonkutsua ja Tantanmeniä, jotka olivat ramen-nuudelikeittoja porsaanlihasta, tosin valmistettuna hieman eri tavoin. Maku oli voimakas mutta aivan kohdallaan Isot annokset Jälkiruuaksi saimme pienet annokset vihreä tee-jäätelöä.(4,50 euroa per annos) Hieman outo maku meikäläiselle. Pikaruopaikaksi Momotoko on melko hintava.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 25.08.2016
Arvosana: 0

Herkullista japanilaista "pikaruokaa". Ei valittamista. Paitsi vähän liian tulista omaan makuuni, vaikka minulle luvattiin tehdä miedompi annos. Ensi kerralla valitsen vain toisen annoksen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 21.07.2016
Arvosana: 0

Täydellisen ramenin etsintä jatkuu Momotokon jälkeenkin.

Suositusten perusteella suuntasimme Momotokoon päivälliselle. Chili ramen ei säväyttänyt, kalakastike maistui selvästi liikaa läpi. Kans teryaki jätti myöskin toivomisen varaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.07.2016
Arvosana: 0

Loistava lisä japanilaisen ruoan kattaukseen Helsingissä. Saavuimme late lunch -aikaan, eli lounaan jälkeen jolloin tarjolla on listahintoja halvemmalla muutama annos. Näissä ei kuitenkaan ollut kasvisvaihtoehtoa (mistä hienoinen miinus), joten päädyin listan ainoaan kasvisruokaan (tästäkin miinusta), vegemisoon.

Annos oli suuri ja erityisen kaunis, lisäksi se höyrysi ihanaa tuoksua. Mausta ei voi sanoa yhtään vähempää, misoramenin maku oli tosiaan tuhti ja täyteläinen, mutta ei yhtään tunkkainen. Kasviksia ja tofua oli runsaasti, ja liemi oli erittäin maukasta. Ruoasta ja palvelusta jäi kaiken kaikkiaan erittäin hyvä mieli, eli suosittelen ehdottomasti ja vierailen varmasti uudelleen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 27.06.2016
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (6)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Yliopistonkatu 5, 00100 Helsinki - Reitti
http://www.momotoko.com/

Vaihtoehtoisia ravintoloita