Diesel

67 reviews

Hyvä ja riittävä ruoka ilman turhaa koreilua

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Reviews (64)

Restaurant: FLQ Kaisaniemi

Kaikki hyvin siihen asti kun otin santsikierroksen kanacurrya, jota oli tullut uusi lasti. Ensi palan jälkeen ihmettelin makua ja tarkemmin katsottuna kana oli raakaa. Vein ruoan tiskille ja analyysi oli "ei ole raakaa kanaa", ei pahoittelua, ei mitään. Syöminen jäi siihen ja pahoinvoivana kotiin. Viimeinen kerta tässä paikassa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 13€ Added: 05.05.2019
Rating: 0

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Skiffer Kallio

Pizza oli erinomainen, palvelusuoritus kakkoslaatua. Hyvän pizzan pilasi valitettavasti 50 minuutin odottelu puolitäydessä ravintolassa, eikä henkilökunnan mielestä ole ilmeisestikään tarpeellista kertoa, saatikka pahoitella viivästystä asiakkaalle. En ole käynyt toiste.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 18.03.2018
Rating: 0

Restaurant: Korphai

Miljöö ei paljon yksinkertaisemmaksi voi tulla, mutta ruoka oli erinomaista. Makuja oli uskallettu laittaa reippaasti ja ne jopa erottuivat. Täyttyy nopeasti lounasaikaan, jos haluat istumaan, parempi tulla heti avauksesta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 18.03.2018
Rating: 1

Restaurant: Ton Khaow

Lounasbuffet kokeilussa. Kohtuullinen thai, sushit olivat sen verran elähtäneen näköisiä, että jäi väliin. Ehkä vaatii toisen kokeilukerran, mutta parempaakin löytyy samaan hintaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 18.03.2018
Rating: 0

Restaurant: Chengdu

Pari kertaa lounaalla ja kerran illallisella käytynä. Maut jotain muuta, kuin mitä normikiinalaisissa tottunut saamaan. Tämä siis positiivisessa mielessä. Lounashinta suht standardi, maku hiukan pliisumpi. Illallishinta hiukan yläkanttiin, mutta oli kuitenkin rahan arvoista. Tulen varmasti uudelleen. Hieno 70-luvun ostarimiljöö, jossa tällainen tuntuu erityisen hienolta löydöltä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 15.08.2016
Rating: 1

Restaurant: City China chinese

Menneinä vuosina tullut muutaman kerran vilkaistua buffet-laareja ja jatkettua muualle, mutta nyt näyttää laatu parantuneen huomattavasti ja mukaan tulleet myös muodikkaat kiinalaiset sushit. Maukasta oli ja ajoi asiansa erinomaisesti, annosruoat asia erikseen. Ja kun samaan aikaan on läheinen Happiness valunut alaspäin on täällä tullut nyt muutaman kerran käytyä vatsaa täyttämässä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 23.04.2014
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Mäkikupla

Jos ei kostean illan päätteeksi tule mentyä Metro-Kebappiin, niin sitten tänne. Suolaisen nälkä talttuu keskimääräistä laadukkaamman, omassa turkkilais/intialais yms. -sarjassaan, lätyn voimin. Tupa on yleensä täynnä. Tiedä sitten miltä maistuisi aavistuksen vähemmän keskioluella voideltuna.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 15.12.2013
Rating: 0

Restaurant: Sea Horse finnish

Eksyin nelivuotiaan kanssa lounaalle Kaartin kotikauppa -matkalla. Hyvät pihvit ja kalat, kokki ei kuitenkaan kyennyt katkaisemaan kalaa eikä hintaa kahtia 110-senttisellle ruokailijalle. Tunnelmahan täällä on edelleen se vanha ja pysähtynyt..

     
     
     
Experience: Lunch Price: 16€ Added: 27.08.2013
Rating: -1

Restaurant: Ravintola Family

Ohikulkiessa koko perheellä vatsantäytettä. Keskimääräistä parempaa kiinalaista, kuluttajaystävälliseen hintaan. Sama resepti kuin vanhassa toimipisteessäkin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 27.08.2013
Rating: 0

Restaurant: Kuja

Rentoburgeri bataateilla meni alas helposti, ruokajuomatkin oli kohdillaan. Hampurilaisia tulee harvemmin syötyä, mutta tämä oli omassa skaalassa parhaasta päästä. Viihtyisän oloinen kuppila muutenkin, Kallioon sopiva hippi tarjoilemassa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 27.08.2013
Rating: 0


Images


Followers

Followers (2)


Lists

Bookmarks


Favorites