Posliinihyasintti

54 reviews

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Reviews (53)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Levant Vaasankatu middle east street food

Salaatti ja rulla testattu lounaalla, maut jäivät vaisuiksi eivätkä oikein lunastaneet paikan nimeä. Suomalaistettua, turvallista, jäävuorisalaatti hallitseva elementti molemmissa annoksissa. Jää kertavierailuun.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 20.08.2017
Rating: 0

Restaurant: Vihreä Holvi

Huomaamaton Harjutorin helmi. Ensivierailulla emme oikein saaneet selvää edes ravintolan nimestä astuessamme sisään tunnelmalliseen ravintolasaliin, jossa yhdistyvät toisaalta kortteliravintolan rentous ja toisaalta vanhan korkean ravintolasalin henkimä arvokkuus. Tuntuu että ravintola on aina sijainnut tässä. Kauniit ruoka-annokset koottu taiten mielenkiintoisista raaka-aineyhdistelmistä ja valmistustekniikoista. Osaava ja ystävällinen henkilökunta, viinisuositukset osuneet ja uponneet. Olemme vierailleet isommalla seurueella kahdesti, ja kaikki pääruoka-annokset ovat keränneet tasaisesti kehuja. Itse syömäni kuha-annos merilevälisäkkeellä ja kevyesti friteerattu viiriäinen olivat kertakaikkisen fantastisia. Ravintolan omaa kekseliästä twistiä kuvaa hyvin listalta jonkin aikaa löytynyt “sydäri”- jälkiruoka-annos, jossa kuohkea vaahterasiirapissa muhiva ameriikanpannukakku oli saanut seurakseen paistettua hanhenmaksaa. Loistava lisäys alueen ravintolavalikoimaan. Ainoa pieni miinus akustiset ongelmat, melutaso nousee korkeaksi jos ravintola täynnä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 19.08.2017
Rating: 0

Restaurant: King Kebab Vaasankatu pizza/kebab

Olin kuullut paikasta positiivista hyrinää jo useamman viikon ajan ja fiilistelin bataattifalafelien kokeilemista. Listalta kuitenkin pomppasi silmään kylmäsavulohi-lime-avokado-pizza, jota oli pakko saada ensimmäisenä testiin. Vapiskaa Vaasankadun pizzeriat: olin ällikällä lyöty korkeatasoisista raaka-aineista ja erittäin tasapainoisesta, raikkaasta ja suussa sulavasta kokonaisuudesta. Myös alkusalaattipöytä tsatsikeineen ym kastikehässäkköineen maistuva, palvelu ystävällistä ja paikka siisti ja valoisa. Tämän sarjan ravintoloissa aivan täyden kympin kokemus, jään odottamaan tulevia vierailuja innolla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 19.08.2017
Rating: 0

Restaurant: Döner Harju

Paikan hypetys on heikosti perusteltua, ruoka mitäänsanomatonta ja ylihinnoiteltua. Lista oli suppea, mausteista suola oli ainut lammaskebabista löytämäni, ja annoksessa aivan liian vähän kasviksia & kastikkeita suhteessa kebablihan määrään. Huonosti koostettu kokonaisuus, joka ei yllä lähellekään kebabin gourmet-luokitusta, mielikuvitukseton ja mauton. Olen ihmeissäni paikan saamasta huomiosta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 02.01.2016
Rating: -1

Restaurant: Kolmon3n

Ensiluokkaista lounasta puhtailla skandinaavisilla mauilla. Etenkin kala-annokset ovat olleet upeita kautta linjan. Lounaalla erinomainen hinta/laatu ja ruuhka huippuaikana sen mukainen, kannattaa varata hieman extra-aikaa pöydän odotteluun. Hektisyyden välttämiseksi klo 13 alkaen lounastus mukavampaa.

Miljöö viihtyisä ja valoisa, palvelun laatu käänteisesti verrannollinen kiireeseen, mikä ihan ymmärrettävää. Kokonaisuutena yksi tämän hetken parhaita lounasravintoloita yhdessä kivenheiton päässä sijaitsevan sisarensa Loung3:n kanssa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 02.01.2016
Rating: 2

Restaurant: Ravintola Loung3

Upeita annoksia ja rennon ystävällistä palvelua! Lounaan hinta/laatu-suhde kerrassaan loistava, mutta myös illallinen päräyttävä. Lounaalla usein sekä äijämpi (lue: raskas) että rouvampi (lue:fisu) vaihtoehto tarjolla, mistä perheemme kiittää. Kala-annokset lähestyvät fine diningia myös lounasaikaan, puhtaat maut ja erinomaiset raaka-aineet. Paikan purilainen eeppinen kokemus, ja lämpimiä tunteita ovat herättäneet myös monipuoliset ja laadukkaat alkupala-annokset. Palvelu on ollut aina moitteetonta, ystävällistä & ripeää. Täysi kymppi.

Ainut pieni miinus tulee jo alempanakin mainitusta jokseenkin kaikuvasta tilasta, joka muodostuu häiriöksi jos paikalla erityisen äänekästä asiakaskuntaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 02.01.2016
Rating: 0

Restaurant: Mikura Sushi

Todella laadukasta sushia pikkuruisessa mutta viihtyisässä ravintolassa. Tästä on muodostunut luottopaikka, ruoka on ollut aina laadukasta ja maukasta, sushit huolella tehtyjä ja moitteettoman kauniita. Haen usein sushit iltasella mukaan, mutta myös paikan päällä syöminen varteenotettava vaihtoehto pienille seurueille.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 02.01.2016
Rating: 0

Restaurant: Ravintola AlppiTori european, mediterranean

Toimiva kortteliravintola monipuolisella listalla. Annosten laatu saattaa jonkin verran ailahdella, mutta keskinmäärin erittäin maukasta ja plussaa kokeilunhalusta uusien annosten kanssa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 02.01.2016
Rating: 0

Oiva lisä Kallion kortteliravintoloihin. Hyvin mietitty ruokalista, annoksissa tyylikäs esillepano ja maku kohdallaan, myös olutvalikoimaa löytyi mukavasti. Täysremontin jäljiltä viihtyisä paikka. Palvelu oli erittäin hymyilevää ja kohteliasta keskellä uudenvuoden kiirettä, tästä iso kiitos!

Bonuksena keittiö auki la-su klo 23 asti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 02.01.2016
Rating: 0

Restaurant: Pinto B'Staurant

Ensimmäinen lounas paikassa jäi laimeaksi kokemukseksi mutta palaan kokeilemaan uudestaan. Viihtyisä paikka, lounaalla oli tarjolla lihaa/tofua 2 eri kastikkeessa. Koska vihreätä thai-currya saa kaikkialta, valitsin King phad vaihtoehdon tofulla. Tarjoilijan mukaan kirkas liemi joka on maustettu inkiväärillä ja soijatahnalla.
Palvelu hieman hidasta lounasruuhkan aikaan. Erikseen tarjoiltu alkusalaatti marinadeineen oli erinomainen ja kaunis, samoin pääruoka erittäin kauniisti aseteltu ja houkuttelevan näköinen. Pääruaan raaka-aineet vaikuttivat korkeatasoisilta, tuoreet kavikset ja runsaasti tofua. Valitettavasti liemessä ei ollut juuri lainkaan makua, ei inkiväärin eikä muutoin, kehutulta thai-ravintolalta odottamani moni-ulotteinen hienostuneisuus puuttui täysin.

Annan paikalle ehdottomasti toisen mahdollisuuden, iltalistakin vaikutti huokealta ja lounasta monipuolisemmalta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 17.03.2015
Rating: -3


Followers

Followers (1)