Küche geöffnet

Ravintola Kustaa Vaasa

Note 3.6 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Barrierefrei

Bewertungen (9)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Mukava pieni ravintola. Söin härkäburgerin Syö Helsinki -viikolla. Burgeri oli ihan hyvä, pihvin olisi pitänyt olla raaempi (nyt oli käytännössä kypsä), mutta maukas majoneesi pelasti tilanteen. Miinusta tulee siitä, että ranskalaiset (tai muu lisuke) ei kuulunut hintaan vaan piti ostaa erikseen (+3,5 euroa). Normaaliin (burgeri 14 € + ranskikset 3,5 €) hintaan saa jo burgereita selvästi paremmalla hinta/laatusuhteella muualta.

Paikkana Kustaa Vaasa oli mukava. Kävin paikalla to-iltana kymmenen jälkeen ja paikka oli suhteellisen täynnä, mutta liikaa melua tai muuta hässäkkää ei ollut. Henkilökunta oli erinomaisen ystävällistä ja palvelualtista.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 25.10.2017
Note 0

Oikein hyvä Syö viikkojen kybän bursa. Pieni miikka ranejen lisähinnasta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 19.10.2017
Note 1

Tilasin falafel-aterian kotiinkuljetuksella, joten voin arvostella vain ruoan laatua. Falafelit hyviä, linssit mauttomia, munakoiso"kaviaari" (sose) oli ihan jees. Paahdetut juurekset olivat kuitenkin naurettava esitys. Raakoja, halpoja, lähes kokonaisina. Porkkanat järsin, koska ne ovat ihan hyviä, mutta eivät silti kuulu tämän hintaiseen annokseen. Muut kitkerät lantut ja palsternakat piti jättää syömättä. Sipuliliemi oli ilmeisesti n. 0,2 dl vettä pakkauksen pohjalla. Annos oli myös pieni - jäi nälkä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 14.04.2017
Note 0
     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 16.10.2016
Note 0

Tiistaibursa!

Kustun päivitys, jännityksellä odotan mitä tuleman pitää, aikaisemmilta visiiteiltä aikaa ennen remppaa jäänyt mieleen lähinnä miesten wc, joka oli jopa kallio-asteikolla melko epäsiisti.

Sisustaa vaalennettu, ikkunoistakin näkee jo ulos, joskin takapihan parkkipaikka ei nyt kovin paljon katseltavaa tarjoa.

Talon burgeria testiin, seuraliselle lihaspullia. Bursa ihan kiitettävä suoritus. Erityisplussat siitä, ettei sitä ole tungettu liian täyteen asioita. Ehkä pienen moitteen voi antaa rakennelman korkeus-leveys suhteesta, hankala koettaa pitää torni pystyssä.

Myös lihapullat lisukkeineen katoavat lautaselta viimeistä pisaraa myöten, kelpo suoritus siis sekin.

Annoskoot olivat maltilliset, eli sopivat. Hyvä niin, arvostan enemmän laatua kuin määrää..

Palvelusneiti oli tooooosi kiva!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 12.04.2016
Note 0

Ankean näköinen sisustus. puupenkit jne. Katosta roikkui kuormalavoja. Taustalla soi erittäin rumaa musiikkia kovalla volyymillä. Tarjoilija ei suostunut pienentämään ääntä. Olimme aluksi ainoat ruokailijat. Noin 20 minuutin odottelun jälkeen annokset tuotiin pöytään. Punajuurikeitto oli todella herkullista. Tilaamamme sapakset (riistapyöryköitä, kanasiipiä, juureslastuja ) olivat nättejä, maistuvia ja kohtuuhintaisia. Suomenlinnan lager oli sen sijan laatuunsa nähden kallista (8,20).

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 25.02.2016
Note 0

Oiva lisä Kallion kortteliravintoloihin. Hyvin mietitty ruokalista, annoksissa tyylikäs esillepano ja maku kohdallaan, myös olutvalikoimaa löytyi mukavasti. Täysremontin jäljiltä viihtyisä paikka. Palvelu oli erittäin hymyilevää ja kohteliasta keskellä uudenvuoden kiirettä, tästä iso kiitos!

Bonuksena keittiö auki la-su klo 23 asti.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 02.01.2016
Note 0

Loistava facelift gastro-pubiksi. Avoburgeri on heittämällä yksi Stadin parhaista purilaisista. Palvelussa ja bissevalikoimassakaan ei moittimista.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 06.11.2015
Note 0

Kaikki muu poskellaan paitsi ystävällinen vastaanotto ja asiakkaan huomioiminen tullessa ja poistuttaessa. Tyypillinen eineskeittiö, eipä tarvitse uudelleen tulla Fransmanniin Vaasassa. Esimerkkinä hinnoittelusta lapsen Vadelmalimu 4,10. Tästä oppineena vältän Sokotel Oy:n einesravintoloita.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 20.04.2013
Note 3

Community

Bilder

Fans (0)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (3)


Standort

Vaasankatu 10, 00500 Helsinki - Route
09-767706
http://www.kustaavaasa.fi

Options