mscore

35 reviews

Badges

Blog link

Reviews (34)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Grill It! steak-restaurant

Kävin pitkästä aikaa pihvillä. Konsepti on vuoden takaisesta hieman muuttunut, mutta entrecote oli yllättävän hyvää. Vahva savuinen maku, virheetön kypsyys, rapea makurasva ja hyvät lisukkeet.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 05.10.2016
Rating: 0

Restaurant: Grill It! steak-restaurant

Tyylikäs kesäterassi. Kana Orient oli maukas ja kesäinen annos, hasselpähkinät toivat kivaa makua.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.07.2011
Rating: -2

Ei vakuuttanut lainkaan. Hintataso ja brändiodotus huomioiden tulisi hodarin olla jotain parempaa. Yhdeksän euron hodarissa oli suuren ja sieluttoman sämpylän sisällä lusikallinen meksiko-henkistä lihaa, sipulia ja pursuilevia täytteitä. Suu täynnä kuivaa leipää ja kasvot avocadossa, ei makua. Oppis voisi ottaa trendikkäistä gastro-hampurilaisista tai vaikka kulman takana tarjoiltavasta taivaallisesta tortillasta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 21.09.2015
Rating: 0

Restaurant: India Tandoor indian

Loistava Butter Chicken. Ja lämmin palvelu aina kun olemme Tandoorissa käyneet (kohta vuosikymmenen).

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 18.02.2015
Rating: 0

Restaurant: India Tandoor indian

Mukava, rauhallinen ja ystävällinen ravintola nyt jo 30+ visiitin kokemuksella. Valitse listalta talon spesiaali Butter Chicken.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 07.03.2009
Rating: 0

Restaurant: Vapiano Fresh Italian!

Hyvä että on vaihtelua. Vapiano on konsepti-pikaruokala, jonkalaisia näkee yleensä vain matkoilla. Ensi reaktioni oli tyytyväisyys siihen, että viimein meidänkin kyläämme on saatu vaihtelua pikaruokakenttään. Sisustus oli miellyttävä ja ajan hengen mukainen -- pöydissä esimerkiksi laukkukoukut ja sähköpistokkeet kännyä tai läppäriä varten.

Ruoan valmistusta on aina hauska katsoa. Tuorepasta oli sopivan purtavaa, mutta salsiccia-pastassani oli lähinnä salamia (ei tuoremakkaraa) ja seuralaiseni carbonarassa maistui lähinnä kipakka sipuli. Olimme molemmat sitä mieltä, ettei Vapiano kilpaile pastoillaan suosikkiemme (Zio Pepe, Benjam's Bistro jne) kanssa. Vesilasien naurettava koko (1dl?) pisti miettimään onko tämä oikea tapa kannustaa ostamaan maksullisia juomia.

Jonotus ja maksaminen onnistuivat kivuttomasti, mutta voin kuvitella että ruuhka-aikana ruoka- ja maksujonot voivat ottaa voimille.

Ja lopuksi aivan pakko antaa palautetta toisen kerroksen miesten vessasta. Yksittäinen pisuaari ja lavuaari ovat niin pahasti vierekkäin, etten olisi toisen miehen kanssa kehdannut pestä käsiä samanaikaisesti...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 23.07.2011
Rating: 9

Restaurant: Tortilla House Kamppi fresh mex

Ah, possu-burrito oli todella herkullista, kaikilla mausteilla mutta ilman kastikkeita (siistimpää syödä). Ei muuten kaivannut kastikkeita sillä mukana oli paljon kosteita raaka-aineita (salsaa, papuja, lime-riisiä jne.). Tuoretta ja maukasta. Ja ystävällistä ripeää palvelua.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 08.10.2014
Rating: -3

Restaurant: Oma mediterranean, lebanese

Maukas, raikas ja rapeakin kanashawarma oli varsin mukava lounas.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 17.06.2014
Rating: 0

Restaurant: Martina

Mukava perheen viikonloppulounas, pastaa yhteisestä kulhosta. Hyvä vaihtoehto naapuri-kauppakeskuksen pikaruoille ja rauhattomuudelle. Miellyttävä ja lapsiystävällinen palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.05.2013
Rating: -2

Restaurant: NYC Burger

"Meatpacking" oli oikeasti hyvä hampurilainen. Jämäkkä sämpylä, reilu pihvi, paljon makua. Ei pelkkää suolaista pullamössöä kuten hesdonaldissa. Pihvi olisi voinut olla medium ja lautanen oli sotkuinen, mutta muutoin toimi. Kassa osasi varoittaa että kestää, joten odottelu ei haitannut. Hyvä konsepti jonka toivoisi menestyvän mutta hiottavaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.10.2012
Rating: 0


Images


Followers

Followers (2)


Lists

Bookmarks


Favorites