Kitchen is open

Signora Delizia

Rating 4.7 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (9)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Aika pysähtyy, pikkusälän määrä pienessä paikassa ei poista viihtyisyyttä. Kahvi erittäin hyvää. Omistaja mukava. Loistopastaa mukaan kotiin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.11.2014
Rating: 0

Great coffee, cosy place and plenty of Italian delicatessen! Vincenzo and Tytti run this caffee with great taste, love and care. I bought a lot of different pastas, souces, cookies, chocolates, cakes,... and I was not let down once. They pick the best products, straight from Italy. They recently (more than) doubled the size of the place, so now it's easier to find a comfy armchair all for you :-) And check out their kiosk in summertime, just across the street!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.11.2014
Rating: -1

Kylmänä talvipäivänä pistäydyimme kaakaolle. Saimme mukavaa palvelua italialaisaksenttisella suomen- ja englanninkielellä. Kaakao, sacher- ja kakkupala olivat kaikki niin suklaisia, että tuli ihan chocolate overload! Hyllyissä olleet tuotteet ja leivotut leivät näyttivät hyviltä joten täytyy palata ostoksille joku kerta. Asiakaspaikkoja on aika niukasti (n. 10) mutta kahvila on erittäin tunnelmallinen ja suosittu. Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 20.01.2014
Rating: 1

Loistava kahvi, ihana, ystävällinen palvelu. Koira on myös yhteen nurkkapöytään tervetullut!
Myynnissä ihanaa pastaa, oliiviöljyä ja balsamicoa. + erilaisia säilykkeitä ja makeita juttuja, mitä en ole kokeillut.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.01.2014
Rating: 1

Fantastic authentic Italian café.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.07.2013
Rating: 1
     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.02.2013
Rating: 0

Kävimme jouluostoksilla ostamassa ihanan italialaisen joulukakun ja samalla nautimme cappucinot ja espresson. Kysymyksessä ei ole ihan normaali suomalaiskahvila, vaan myynnissä on italialaisia herkkuja (pastaa, öljyjä, suklaata ja keksejä jne...) ja näiden ohessa tarjolla on kahveja ja kaakaota. Paikka on oikein tunnelmallinen ja onnistunut. Kahvilapöytiä on vain kolme (enepää ei kyllä paikkaan mahtuisikaan), klassinen musiikki soi taustalla ja kahvin tuoksu on huumaava. Tämän lisäksi cappucino oli erittäin hyvää ja edullista (2 euroa). Pastat joita ostimme olivat myös onnistuneita.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.01.2013
Rating: 1

Superb Italian-style coffee happily made to our requirements and served with some biscuits. We returned several times. The coffee was great. The service was excellent.
Stewart Jackel

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.08.2012
Rating: 3

They claim they have the best espresso in Helsinki and they actually do! Excellent italian espresso and cheaper than usual (2 euros). The café is really nice but very small, so big groups shouldn't go. They have a lot of high quality Italian food on sale, I tried few things and they were even better than in Italy itself! Much suggested.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 06.07.2012
Rating: 1


Location

Satamakatu 5, 00160 Helsinki - Route
045 8615959
http://www.signoradeli.com/index.html

Options