wave

9 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (9)

Ravintola: Capo33 Egyptiläistä katuruokaa

Olen tilannut täältä kahdesti Fattah -annoksen mukaan: kana shawarma ja lammas kofta. Annokset tulevat riisin, leipäpalojen ja päällä olevan kastikkeen kanssa. Lisäksi mukana 4 pientä kippoa joissa on tzatzikia, hummusta, baba ganoushia ja pieni salaatti. Molemmat annokset olivat todella maukkaita ja tulen käymään jatkossakin. Erityispisteet lammas koftalle. Hienoa, että tällä alueella saa vihodin laadukasta katurokaa, ja edullisesti!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 31.03.2020
Arvosana: 0

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Zuhat pizza/kebab

Tilasimme Woltilla pari pizzaa kotiin. Yllätyimme suuresti, kun noin 7 min kuluttua appsi ilmoitti että ruoka on jo valmista. Meni toiset 7min, että murkinat olivat ovella joten saimme pizzat alle vartissa kotiin. Nopeimmat pizzat ikinä, siitä plussaa!

Lätyt olivat perustasoa. Toinen pizza tilattiin vegaanijuustolla, omani oli normaali. Normijuustoa oli hieman liikaa eikä se ollut parhaimmasta päästä. Siinä oli hieman kuminen olemus, mutta ihan hyvältä se maistui. Muuten omavalinta oli oikein mukiinmenevä (tuplakatkarapu, aurajuusto, ananas ja valkosipuli).

Jos pizzaa haluaa nopeasti niin Zuhatista saa. Muilta osin vaikutelma on keskinkertainen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 19.02.2018
Arvosana: 0

Ravintola: Onni Pizzeria pizzaa

Tilasin kotiin pizzan ja pitafalafelin. Falafel oli aika peruslaatua, sitä mitä odotimme. Annos oli aika iso ja leipä laadukas, siitä plussaa.

Pizza taas ylitti reippaasti odotukset: omavalinta täytteillä rucola, herkkusieni, sinihomejuusto, sipuli ja valkosipuli. Rucolaa oli paljon, sen verran että se peitti melkein koko pizzan, sinihomejuustoa oli tarpeeksi ja muita täytteitä sopivasti. Kokonaisuus toimi erittäin hyvin, siinä oli melkein italialainen viba. En tiedä paikan muista pizzoista, mutta tämä oli melkein 5/5. Suosittelen kokeilemaan!

Kokemusta on vaikea arvioida kun tilaa ruokaa kotiin, mutta ruuat saapui arvioidussa ajassa ja annokset olivat lämpimät. Kuski antoi pienen alennuksen (0.35€) tasarahan nimissä.

Kokonaisuudessaan ruuat ja tilaus onnistuivat sen verran hyvin että suosittelisin paikkaa muillekin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 11.11.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Savor Vallila lounaskahvila

Suosikkilounaspaikkani tällä alueella. Valikoima on erittäin kattava. Peruslinjaston lisäksi tarjolla on keittoa, pizzaa, aasialaista, lämmintä kasvisruokaa ja erillinen varsin pätevä salaattipöytä. Perusjälkkärin lisäksi löytyy pehimskone, siitä plussaa.

Paikka on avara, valoisa ja suht siisti mikä tekee kokemuksesta paremman kuin monessa lounasmestassa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 20.09.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Subway Teollisuuskatu pikaruoka

Subi on subi toimipaikasta riippumatta. Tästä kyseisessä olen ottanut subin mukaan useita kertoja. Paikka siisti ja mukava henkiläkunta. Ei valittamista. Plussaa uudesta 9-viljan leivästä. Miinusta puolikkaan subin kalliista hinnasta suhteessa kokonaiseen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 20.09.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Metro Food lähi-idän ruokaa

Falafelpita oli yhtä hyvää kuten aina ennenkin. Hyvät ja mehevät falafelit raikkaan salaatin , marinoidun punakaalin ja jogurttikastikkeen kera. Itse pitaleipä maistuu myös freesiltä ja mukana on hummusta.

Paikka on siistissä kunnossa ja henkilökunta on ystävällistä. Konsepti vaikuttaa huolellisesti mietityltä toisin kuin bulkkikebuloissa. Seeuraavaksi houkuttaa kokeilla paikan Meze-annoksia.

Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 20.09.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Golden Rice Bowl aasialaista, buffet

Ruoka ihan hyvää kiinalaista. Kohtuulinen hinta ja mukaanotettuna hieman edullisempi. Ravintolan pitäjät hyvin palveluhenkisiä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.05.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Frendi intialaista, suomalaista

Söin vegepizzan, eikä ollut valitettavasti ensimmäinen kerta܂ Ruuan, sekä palvelun laadusta ei valitettavasti jäänyt mitään hyvää sanottavaa܂ Taso oli korkeintaan keskinkertaista, mutta huomattavasti alle vastaavien paikkojen (räkälöiden) tasoa܂ Palvelu oli heikointa johon olen törmännyt܂


Päädyin tietoisesti ruuan ja juoman lisäksi maksamaan 2€ lisää, jonka sain käteisenä takaisin jukeboksia varten܂ Sillä rahalla saa neljä kappaletta, mutta vain kaksi niistä soi܂


Löysin jukeboksin kehnosta ja vanhentuneesta valikoimasta kuitenkin 4 mieleistä kappaletta܂ Kysyin vielä paljonko aikaa on ja vastaus oli "50 minuuttia"܂ Kappaleistani kaksi kerkesi soida ennen kuin pilkku tuli܂ Sen jälkeen musiikki loppui ja pyytäessä kahden viimeisen kappaleen soittoa minulle todettiin vain܂ että pilkku tuli܂


Pyysin vielä mahdollisuutta kuulla kahta viimeistä valitsemaani kappaletta, mutta vastaus oli käytännössä "voi voi"܂ Kysyessäni syytä ja yhtä euroa takaisin en saanut taaskaan järkevää vastausta ja homma loppui siihen܂ Oli aika lähteä ja päätin, että seuraavaa kertaa ei tule܂

En suosittelisi paikkaa kellekään܂ Jos on kova tarve saada vatsantäyttettä (tai pään täytettä) niin sitä frendistä saa܂


Antimien, sekä palvelun laatu on "kakkaa". Pahoittelut܂

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 21.11.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Mr. Lau kiinalaista

Hyvää ruokaa ja hyvä ilmapiiri.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 11.04.2015
Arvosana: 1


Seuraajat

Seuraajat (1)


Seuraa (1)