Kitchen is open

Taco Bell Bakers

Rating 2.3 / 5

Reviews (4)

Paljon melua tyhjästä? Tacot maistuivat... tacoilta. Itse tehtynä maistuvat paremmilta. No jos haluaa jonottaa ja odottaa seisoskella, ja maksaa kunnon ruoan hinnan tällaisesta, niin mikä ettei. Itse jätän jatkossa välistä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.05.2019
Rating: 0

Työntekijät eivät ymmärtäneet tilauksen. Huonosti kuvatettu hinnasto, aika ahdasta, ruoka oli hyvää, mutta tilattiin medium mutta meille tuli hot. Aika huono kokemus.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 18.04.2019
Rating: 0

Amerikassa näistä oli hyviä kokemuksia, joten päätin nyt mennä. Tacot olivat ok vaikka vähän nirkoisia. Muutama nacho tuli seuraksi ja niille sai ostaa tasonnoston (upgade) eurolla. Sillä sai kukkurallisen teelusikallisen kastiketta ja hapankermaa. Paikka oli aivan täysi, ahdas ja hälyisä. Henkilökunta oli ystävällistä. Miksi ruokalista oli vain englanniksi eikä suomeksi Suomessa? Meksikossakaan ei tiettävästi puhuta englantia.No, Mäkkärin voittaa juuri ja juuri. Mutta lounaalle samaan hintaan lähtisin perinteisempään ravintolaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 17.02.2018
Rating: 0

Kansainvälinen pikaruokaketju Taco Bell rantautui vihdoinkin Suomeen. Ensimmäinen ravintola avattiin Helsinkiin, toiset Espooseen.

Rehellisesti sanottuna en ymmärrä mikä tässä oli niin ihmeellistä. Heti ravintolan avautumisen jälkeen sinne oli viikkokausia pitkät jonot, niin kuin Burger Kingiin vuonna 2013.

Kun ravintolaan oli hieman vähemmän jonoa, päätin mennä sisään. Itse konsepti on hyvä, ja henkilökunta erittäin ystävällistä ja palvelualtista.

Mutta se ruoka. Se tässä kai on pääasia. Tilasin burriton kaikkein tulisimalla kastikkeella ja nachot. Burrito oli ihan hyvä muttei maistunut mielestäni mitenkään erikoiselta. Tulisuudesta ei ollut tietoakaan vaikka nimen omaan pyysin kaikkein tulisimman kastikkeen. Itse asiassa nachot maistuivat paljon paremmilta ja tulisemmilta kuin itse pääruoka.

Kokonaisuudessaan tämä ravintola menettelee uutena pikaruokaketjuna, mutta oman kokemukseni mukaan tämä ei mitenkään kuulu suosikkeihini. Mieluummin käyn hampurilaispaikoissa kuten McDonald's, Hesburger ja Burger King.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 05.01.2018
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Kalevankatu 2, 00100 Helsinki - Route
+358406865301
http://www.tacobell.fi/

Options