Serving lunch

Savor Vallila

Rating 4 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian
Vegan
Special diets

Reviews (19)

Lounaspaikkojen luottomesta ja vakiopaikka. Lämpimiä ruokia löytyy todella monta erilaista, osa ihan peruskauraa, ja osa kiinalaistyylistä, johon Savor tuntuu siirtyneen enemmän viime aikoina. Lisäksi tarjolla on varsin maistuvaa pizzaa - päivittäin vaihtuvat kaksi eri makua - joskin jotkut mauista ovat hieman eksoottisia.

Lounaan hintaan kuuluu myös salaattibuffet, jonka taso on valitettavasti hieman laskenut viimeisen puolentoista vuoden aikana. Tätä ehkä kompensoi jälkiruokapöydästä löytyvä pehmiskone!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 10.10.2017
Rating: 0

Halusin testata yhden alueen suosituimmista lounaspaikoista. Avara ja siisti linjastolounaspaikka. Kassalla erittäin ystävällistä henkilökuntaa. Vaihtoehtoja oli runsaasti ja bonusta päivän pizzasta. Hehkutetun pehmiskoneen annin jätin väliin, mutta kokeilen varmasti seuraavalla kerralla!

     
     
     
Experience: Lunch Added: 21.09.2017
Rating: 0

Suosikkilounaspaikkani tällä alueella. Valikoima on erittäin kattava. Peruslinjaston lisäksi tarjolla on keittoa, pizzaa, aasialaista, lämmintä kasvisruokaa ja erillinen varsin pätevä salaattipöytä. Perusjälkkärin lisäksi löytyy pehimskone, siitä plussaa.

Paikka on avara, valoisa ja suht siisti mikä tekee kokemuksesta paremman kuin monessa lounasmestassa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 20.09.2017
Rating: 0

Erittäin hyvää tofua! Joka kerta ollut myös vegaanista ruokaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 07.09.2017
Rating: 1

Erinomainen ja varma lounasvalinta, joka päivä myös kolme lämmintä kasvisruokaa. Pöytä löytyy isomallekin porukalle. Suosittelen.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 06.09.2017
Rating: 0

Yksi alueen parhaita lounasmestoja. Monipuolinen valikoima salaatteja, lämpimiä ruokia, pizzaa, keittoa, kasvisruokaa ja aterian huipentumana pehmis suoraan pehmiskoneesta annosteltuna (makuina vaihtelee vanilja, suklaa ja lakritsi).

     
     
     
Experience: Lunch Added: 22.08.2017 View previous reviews (8)
Rating: 0

Valtava määrä valittavaa mistä löytyy jotain kaikille. Plussana kaiken päälle hyvät pizzat ja pehmiskone. Tosin jälkkärit muuten aika keskivertoa. Vakio lounasmesta

     
     
     
Experience: Lunch Added: 26.06.2017
Rating: 0

Kattava valikoima.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 02.06.2016
Rating: 0

Alueen paras lounasravintola.
Valikoima on laaja ja henkilökunta ystävällistä aina aulasta tiskipisteelle asti. Kassalla työskentelevä nuori tyttö on itseasiassa paikan ravintoloitsija! Hänestä huokuu välillä väsymystä ja kiirettä, mutta on aivan upea persoona kun kerkeää kiireiden keskeltä rupattelemaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 12.02.2016
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Tällä hetkellä yksi Vallilan suosituimmista ravintoloista. Yllätyin kun nyt hoitovapaan jälkeen palasin töihin niin ravintolassa Klo.11.15-12.00 aina ruuhkaa, jonoa jopa aulaan asti! Ruoka kylläkin edelleen hyvää ja monipuolista. Salaattibuffet-pöytäkin kuuluu nykyään myös lounasbuffettiin mikä iso plussa. Ainoa harmi kun Salaattibuffettiin ei kuulu pizza-pöytä. Vaikea uskoa vaan, että näinkin menestyvän ravintolan ravintoloitsijana toimii kassalla oleva tyttö.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 17.08.2015
Rating: 0

Community

People interested in this restaurant


Location

Elimäenkatu 25-27, 00510 Helsinki - Route
(09 3540 1781
http://www.savor.fi/