Jezu

26 reviews

Kun hyvä ruoka, palvelu ja hinta kohtaavat.

Badges

Reviews (24)

Kävin lounaalla. Kaverilla oli huonoja kokemuksia, mutta päätin silti mennä maistamaan smetanalohen. Ravintola on varsin pieni ja tyylikäs. Ruoka kerätään linjastolta ja maksetaan lopuksi. Juoma- ja salaattivaihtoehtoja oli ihan mukavasti ja smetanalohi oli juuri sopivan kypsää. Gluteenittomuus onnistui hyvin, tosin leipätiskissä ei näkynyt G-vaihtoehtoja. Jälkiruoan olisi voinut ostaa lisämaksusta. Jäi positiivinen kokemus, tulen toistekin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 07.09.2018
Rating: 0

Restaurant: Más

Päädyimme Másiin lounaalle. Vaihtoehtoina oli buffet-pöytä (11.9e) tai erilliset annokset (15.9e). Päädyimme kuitenkin alennuskomboon: valitsemalla erillisen annoksen, lisukepöydän sai puoleen hintaan (yht. 22e).

Salaattipöydästä löytyi runsaasti gluteenittomia vaihtoehtoja (lähes kaikki) ja olikin vaikea maistella hillitysti, jotta pääruoalle jäi tilaa. Hyvin olisi pärjännyt pelkällä buffalla.

Erillinen lohiannos tuli pöytään varsin nopeasti ja oli maultaan oikein mainio. Lohi oli sopivan kypsä.

Näiden jälkeen ei sitten mahtunutkaan enää kuin kahvi, jälkiruoka olisi maksanut vielä 5 euroa.

Palvelu oli koko ruokailun ajan erittäin ystävällistä. Ravintola on sisustukseltaan oikein viehättävä.

Jos sinulla ei ole kiire ja haluat lounastaa hieman paremmin, tule tänne.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 22€ Added: 28.02.2018
Rating: 0

Restaurant: Rune's Ravintola

Kävimme täällä työporukalla. Päädyin vain pääruokaan ja jälkiruokaan runsaan juomapuolen lisäksi.

Hiilloksella paistettu Black Angus Rib Eye lisukkeineen oli hyvä, mutta hinta ehkä aavistuksen korkea. Jälkiruoasta ei jäänyt mitään mieleen. Gluteenittomuus toimi hyvin.

Ravintolan juomalista jää kaipaamaan kunnon kuivaa omenasiideriä, mutta pisteet Kukko Helles -oluen tarjoamisesta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 36€ Added: 28.02.2018
Rating: 0

Restaurant: Töölönranta restaurant

Kävimme testaamassa Töölönrannan blinipöydän (tarjolla vielä 18. 3.2018) asti. 45 euron hinta tuntui suolaiselta, mutta paikan päällä selvisi, että rahalle myös saa vastinetta.

Buffet-pöydässä oli tarjolla huikeasti vaihtoehtoja, eikä raaka-aineissa oltu säästelty. Blineille oli tarjolla kahta vaihtoehtoa ihan oikeaa mätiä. Lisäksi vaihtoehtoina oli runsaasti katkarapuja sisältävä skagen sekä kylmäsavuporosalaattia. Blinit olivat herkullisen rapeita, tosin pelkkä tattarin käyttö tuo makuun oman vivahteensa. Buffetin valikoimaa myös täydennettiin aktiivisesti, joten ei joutunut odottelemaan mitään herkkuja.

Erityismainintana buffet oli lähes kokonaisuudessaan gluteeniton (myös blinit). Pienenä kauneusvirheenä vain toinen jälkiruoista, sitruuna-valkosuklaakakku ei ollut gluteeniton.

Sunnuntaitarjouksena kuoharia sai 3 euroa/lasi.

Paikan päällä näkyi myös runsaasti julkkiksia.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 45€ Added: 28.02.2018
Rating: 0

Restaurant: Weeruska restaurant

Kävimme perheen kanssa jälleen kerran testaamassa kortteliravintola-Weeruskaa. Palvelu oli jälleen miellyttävää ja gluteenittomuus otettiin hyvin huomioon.

Otin alkuun 5 euron chilimarinoidut katkaravut leivän kera. Annos näytti karulta, mutta oli todella value for money, koska katkarapuja oli todella paljon. Makukin ihan kohdillaan.

Pääruoaksi otin kevyesti mediumiksi leppäsavustettua lohta, kermaista metsäsienikastiketta, pikkelöityjä kantarelleja, juureksia ja perunamuusia. Annos oli erittäin maukas. Lohi oli juuri sopivan kypsää ja pikkelöidyt kanttarellit hauska lisuke. Tämän jälkeen ei todellakaan jää nälkä. Pääruoan hintaan kuuluu myös runsas salaattibuffet.

Jälkiruokana kuohuviiniherkku oli heikoin esitys näistä kolmesta: iso viinilasi oli täynnä Schloss Arras kuohuviiniä ja seassa lillui pieni pallo mansikkasorbettia. Onneksi ei oltu autolla liikenteessä :-D

Lapsi tilasi pehmiksen, jota voi 8 eurolla tilata niin paljon kuin jaksaa syödä.

Summa summarum: Muutama vuosi sitten remontoitu Weeruska on oikein kelvollinen kortteliravintola ja ehkä ainoa ehtaa kotiruokaa tarjoava ravintola Kallion laitamilla. Kiitos leikkipaikan, myös lapset on huomioitu hienosti ja paikalla näkyikin useita lapsiperheitä syömässä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 37€ Added: 28.02.2018
Rating: 0

Restaurant: Bistro Cafe Viikki

Motonetin kulmalla olleen lounaslistan smetanalohi houkutteli testaamaan nurkan takana olleen paikan. Uudehkoon kiinteistöön avattu ravintola on erikoinen lounasravintolan, grillin ja lähi-idän keittiön kombo, jonka sisustus muistuttaa perinteistä pizzeriaa. Erikoisinta lienee kattovalojen päällä olevat maisemakuvat.

Lounasbuffetin valikoima oli monipuolinen, mutta ruokalajit jokseenkin erikoisia. Punainen currykana poikkesi todella paljon "normaalista." Porkkanaraaste maistui kummallisen kirpeältä. Smetanalohta oli tarjolla pienehköinä paloina ja erillinen lappu huomautti ottamaan vain yhden palan; olin kovis ja otin 1½ palaa. Maitoautomaatista oli maito loppu, joten tyydyin veteen. Jälkiruokana oli pannukakkuja, jotka jäivät gluteenitonta noudattavalta syömättä. Kahvin olisi saanut pahvimukiin, mutta ilman kantta, joten tuli juotua paikan päällä.

Paikka oli varsin täynnä, mutta itse vierailen toisaalla jatkossa. Voi toki olla, että tämä on Roihupellon paras lounaspaikka.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 20.10.2017
Rating: 0

Restaurant: Grillsson

Kävimme 10 hengen seurueella syömässä. Pöytävaraus onnistui hienosti ja toimitimme ruokatilauksemme jo etukäteen. Paikan päällä palvelu toimi sujuvasti ja vaikka kaikki maksoivat omat ruokansa erikseen, ei kuiteissa ollut virheitä.

Alkuun tilaamani lohipastrami oli herkullinen, mutta 250 gramman black angus -ulkofile kruunasi illan. Kypsyysaste oli juuri oikea ja liha mureaa. Valkosipuliperunalisuke oli riittävä. Gluteenittomuus onnistui muitta mutkitta.

Pieni kauneusvirhe, että paikasta löytyi vain 6 punaviinilasia. Kuulemma uusia oli tilattu, mutta eivät olleet vielä tulleet.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 45€ Added: 11.10.2017
Rating: 0

Restaurant: Fuudi

Olivat jakaneet -20% alennuskuponkeja, joten pitihän uusi paikka testata lounasaikaan. Puitteet ovat kohdillaan ja pitkään remontoitu tila näyttää hyvältä, vaikka onkin katutason alapuolella. Tilaaminen sujui nopeasti, eikä ruokiakaan tarvinnut odottaa pitkään. Punakampelaa ja fenkolia oli ihan kelvollinen annos, ei mitenkään erityinen. Hintaan kuului myös leipä, salaatti ja kahvi.

Miinukset tulevat gluteenittomuuden huomioinnista; annokset oli kyllä hienosti merkitty ruokalistaan, mutta salaateista tiedustellessa vastaukset olivat ympäripyöreitä, eikä annoksia pöytään tuonut henkilö tiennyt asiasta mitään. Tässä kun skarppaatte, tullaan toistekin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 20.09.2017
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Tokyo55 japanese

Synttäreitä vietettiin sushin ja skumpan merkeissä. Tultiin paikalle juuri kun paikka avautui ja vähän oli säätöä ennakkoon tilattujen juomien kanssa. Tästä eteenpäin kaikki sujui kuitenkin hyvin.

Lopulta pöytään tuli hieman vähemmän susheja kuin olimme tilanneet; keittiö myönsi virheensä ja tarjosi puuttuneet sushit ilmaiseksi. Jälkiruokana tarjottiin gluteenittomaksi merkitty annos, jossa oli lisukkeena kauraruohetta. Ei ollut aivan selvää oliko kyseessä gluteeniton kaura ja sitä selviteltiin keittiöstä asti. Ongelma ratkesi sillä, että seuralaiseni söi kaurat jaettavaksi tarkoitetusta annoksesta.

Pienistä kauneusvirheistä huolimatta mukava kokemus ja varmasti tulee toistekin käytyä Tokyossa. Jos tarvitset sushia vähän paremmissa puitteissa, tule tänne.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 60€ Added: 14.09.2017
Rating: 0

Restaurant: Brasserie Le Havre french

Hyvää ruokaa ja upeat puitteet. Palvelu oli sujuvaa ja gluteeniton onnistui helposti. Lastenrattaat oli vähän hankala tuoda paikalle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 08.09.2017
Rating: 0


Followers

Following (2)