Küche geöffnet

Central

Note 4.5 / 5

Bewertungen (55)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Klassikkoannos maksaa ja pekonia. En erityisemmin välitä maksasta, mutta ajattelin että nyt on perinteikäs ravintola ja heidän klassikkoannoksensa, niin kokeillaan. Eipä ollut kovin ihmeellistä. Kastike oli mautonta, pihvit ihan hyvin tehtyjä mutta olisivat kaivanneet sitä hyvää kastiketta. Lisukkeet ok normaalitasoa. Paikka oli ihan viihtyisän kodikas, ei mikään fine dining missään nimessä. Suurimmat moitteet anna tosi välinpitämättömistä tarjoilijoista. Palvelu oli sellaista huolimatonta hosumista ja melkein töykeää töksäyttelyä, heitetään annokset naaman eteen, kysytään ohimennen mitä juomista, haluatteko jälkkäriä jne. Ei tullut ollenkaan tervetullut tai palveltu, vaan pikemminkin rahastettu olo. Henkilökuntaa oli paikalla useita, ja moitteeni koskee heitä kaikkia.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 12.01.2018 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Pääsiäisen lounaspaikka. Ilman pöytävarausta ei olisi mahtunut paikalle. Paljon lapsiperheitä. Parsaviikkojen menu oli kokonaan gluteeniton, siitä plussaa. Parsa-annos oli ihan kelvollinen. Pääruokien saaminen kesti melko pitkään, mutta pippuripihvi oli niin erinomaisesti valmistettu, että kannatti odottaa. Loppuun vielä kahvi ja veriappelsiinisorbetti. Palvelu oli ystävällistä ja sujuvaa. Varmasti tulemme toistekin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 50€ Hinzugefügt: 20.04.2017
Note 0

Paistettua maksaa ja pekonia, perunamuusia ja keitettyjä vihanneksia sekä puolukoita. Maksa oli ok. Seuralaiseni kermainen lohikeitto oli hänestä hyvä ja pienempänäkin versiona riittävä ja kympin hintaisena hyvä hinta laatu suhteeltaan. Asiakas palvelu väsähtynytta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 19€ Hinzugefügt: 04.04.2017
Note 0

Puitteisiin nähden ei kovin erikoislaatuinen paikka. Ruoka perusmättöä ja siihen nähden kohtuuttoman hintaista.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 11.03.2016
Note 1

Groupon-tarjouksella syödyt grillipihvit maistuivat mainiolta. Ruoka tuli pöytään 5 minuutissa ja palvelu oli mukavaa. Kiva sisustus paikassa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 105€ Hinzugefügt: 16.03.2015
Note -1

ruoka ok mutta ei erityistä, burgerit melko hyviä. kesällä kiva terassi joka tosin lähes aina täynnä. äänekkäät kantikset kumoavat shotteja sunnuntaisinkin, mutta hyvässä hengessä. sopii kuitenkin myös lapsiperheille. omintakeinen tunnelma, rento mutta melko hintava paikka. usein melko hidas palvelu.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 29.12.2014
Note 1

Perusketjuruokala (S-ketju? ), jossa ruoka rasvaista, vanhanaikaista ja ylihinnoiteltua. Palvelu ankeaa ja paikka jäänyt jonnekin 90-luvun alkuvuosille interiööriltään. Ilman kantiskaljankittaajia (ja ketjun kannattelua) tuskin olisi enää hengissä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 35€ Hinzugefügt: 03.11.2014
Note 0

Grillipihvi oli peruskamaa, ei siis voi puhua makuelämyksestä. Ranskalaisille laitetaan yleensä ketsuppi joten olisin arvostanut, että tarjoilija olisi edes vihjannut missä se on. Itse en huomannut kysyä, kun oli keskustelu kesken. Alkuruoaksi jaoimme ison etanapannun joka oli hyvää, johtuen suuresta juuston ja rasvan määrästä eli ei kaloreita tarkkaileville. Jälkiruokaletut normimeininkiä, ei mitään erityistä kiitettävää tai valitettavaa. Iän myötä minusta on tullut tarkempi ruoan suhteen, sillä perusruokaa saa vaikka kotonakin (tai huoltsikalla) joten omalta osaltani taitaa olla aika jättää tämä ravintola taakseni.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 34€ Hinzugefügt: 20.09.2014
Note 0

Maukkaammat lehtipihvit saa ABC:ltä. Ruoka oli aika mitään sanomatonta. Tällä hintatasolla luulisi, että annokset olisivat jollain tavalla erikoisempia kuin huoltoasemien annokset. Yhtä hyvää saa monesta ravintolasta paljon halvemmalla. Seuralaiseni pihvikokemus oli myöskin keskivertoa, mutta bataattiranskalaisia hehkutettiin. Paikka on todella mukava ja tarjoilijat olivat ystävällisiä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 02.09.2014
Note 0

Jälleen kerran epäonnistunut pihvikokemus. Tosin ensimmäinen tässä paikassa, mutta tuntuu että mistään ravintolasta ei saa sellaista pihviä kuin pyytää. Eli jälleen kerran liian kypsäksi paistettu, vaikka pyysin medium miinuksena. "Tuoreet lisukevihannekset" olivat pakasteesta eikä maistuneet miltään kuten arvata saattaa.. caesar salaattini myös suorastaan ui majoneesissa, syömättä jäi. En varmaan mene toiste.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 30.08.2014
Note 0

Community

Bilder

Fans (6)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..


Standort

Pietarinkatu 15, 00140 Helsinki - Route
09 636 483
http://www.central.fi/

Options