Opens at 14:00

MO´DE

Rating 3.3 / 5

Reviews (3)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Olen käynyt pari kertaa mieheni kanssa. Voileivät ja bratwursti oli aika jees. Asiakkaina vakkarit ja jonkun verran nuorisoa. Ei hirveän intiimi paikka, jotenkin kahvilamainen, toisaalta sohvat mukavat. Joku 3 isoa tv:näyttöä seinillä joista urheilua. Sai pyytää minkä matsin haluaa nähdä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 4€ Added: 12.02.2015 View previous reviews (2)
Rating: 0

Ruoat lähinnä toasteja ja bratwurstia,mutta palvelu hyvää ja ystävällistä. Asiakaskunta sekoitus nuorempaa väkeä ja kantapeikkoja. Viihtyisä paikka sohvineen ja screeneineen,hintataso paikkaan nähden täysin oikea.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.01.2015
Rating: 0

Mo'de sijaitsee Lintsin kupeessa. Paikka tuoksahtaa rehellisesti alkoholille. Ulkopuolen teipit eivät tee oikeautta sisätiloille. Siisti ja taulutelevisiolla + screenillä koristeltu ravintola on rauhaisa. Iso kolmonen ja nelonen 3,5 euroa. Ruokalaistalla toasteja sekä kabanossia suolakurkuilla höystettynä.

Paikan omistajat ilmeisesti ukrainalaisia, oikein lämminsydämisiä. Varsinkin vanhempi mies, "valvoja" on karismaattinen ja kuin satukirjoista. Paikan keittokansa on rauhaisaa ja keskenään seurustelevaa. Jos poliittinen tai kulttuurinen keskustelu yltyy rähäkkäämmäksi, "valvoja" puuttuu tilanteeseen arvokkaan hillitysti. Ravintolassa on tupakointitila. Tiskiltä voi ostaa myös irtotupakoita.

Auki kahteen, terassi kesällä kapea mutta toimiva. Muutama seurapeli löytyy. Peliautomaatti sekä jukebox.

Paikan seesteiseen sieluun pääsee käsiksi vasta useamman pöhnäisen vierailun seurauksesta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 02.11.2010
Rating: 1

Location

Viipurinkatu 18, 00510 Helsinki - Route