Keittiö auki

Tsemppi Pubi

kotiruokaa
Arvosana 3.5 / 5

Arvostelut (1)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ganes.
Tarinoita Tsemppi Pubista on kuultu useissa yhteyksissä. Remun äidin omistama keskiolutkuppila on viettänyt Kirstinkadulla omaa pysähtynyttä aikaansa jo varmasti kolmatta vuosikymmentä. Sisälle astuttuaan voisi kuvitella, että kauemminkin.

Omistajaperheestä on paikalla miespuolinen. Itsehän en keskikaljaa aamupäivällä juo, onneksi ruokaakin on saatavilla. Lihapullista on puhuttu. Niitä kuulemma on nytkin tarjolla. Samoin kaalikääryleitä. Herra suosittelee pullia. Otan siis niitä. Kuulemma "kestää sitten vähän aikaa". Näytänkö kiireiseltä lounastajalta?

Jukeboksi. Vanhoja huumoriplakaatteja! Asiakastietokone. 12-tuumainen televisio katossa. Hurriganes-julisteita ja -kuvamatskua. Yksi keskikaljankittaaja nurkassa. Tähän kellonaikaan, herranjestas!

Lihapulla-annos saapuu varttitunnissa. Itsetehdyt lihapullat kaipaisivat jotain johtoajatusta, mutta ihan hyvässä meiningissä näissäkin ollaan. Keitetyt perunat on paloiteltu, joka tarkoittanee, että mikroannoksesta on kyse. Hintaa on kuusi euroa, se on siis okei. Silppuna kurkkua, suolakurkkua, tomaattia, punajuurta ja salaattia. Hintansa väärti, ehdottomasti. Etenkin pettämättömän fiiliksensä vuoksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 27.02.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kirstinkatu 13, 00510 Helsinki - Reitti
(09)767 442
http://koti.mbnet.fi/tsemppi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita