Unknown

Onni Pizzeria

Rating 2 / 5

Reviews (18)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Yöllä gänäs tuli tilattuu kasviskiekot. Positiivista oli se että lätyt saapu nopeasti puolessa tunnissa, mutta siis ne maistu: ei miltään! Ne kasvislätytki saa maukkaiksi!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 07.10.2014
Rating: 0

Klo 11 kun pitäisi aueta niin munalukot ovissa, paikka pimeänä. Lähes joka lauantai sama juttu.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.07.2014
Rating: 0

Tilattiin tiskin yllä olevalta listalta kebab riisillä (7,00) ja leipäkebab (5,50). Tulivat kohtuuajassa, maistuivat ihan maukkailta. Menin tiskille maksamaan: "13,50 kiitos." Korjasin myyjää: "Eikös nämä olleet 7,00 + 5,50 = 12,50 niinkuin tuossa ylhäällä lukee?"
"Se on vanha lista" -vastattiin!
Maksoin listan mukaan.
Jos täällä on pakko syödä, tarkista hinta ennen tilaamista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 02.05.2014
Rating: 0

Minä en ole eläessäni syönyt suomessa näin huonoa pitsaa.
Taikina on kuin elastista kumia ja täyte haisee oksennukselle ft. darrapaska. Asiakaspalvelussa tosin ei mitään moitittavaa. Jos pizza olisi mailman viimeinen ruoka ja tämä olisi mailman viimeinen pizzeria, kuolisin nälkään mielummin kuin maistaisin mitään näin kuvottavaa jälleen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.05.2014
Rating: 0

Tässä ollaan pari tuntia venailtu, kun pizzeriaan soittaa niin numero on tilapäisesti poissa käytöstä tai siihen ei saada yhteyttä. Täyttä p*skaa!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.03.2014
Rating: 2

Todella hyvät pizzat, sopivasti täytettä ja hyvänmakuisia. Toimitus oli arvioitua nopeampi sekä palvelu oli ystävällistä ja sujuvaa. Olemme tilanneet aiemminkin ja tilaamme myös jatkossa!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 18.01.2014
Rating: 0

Todella hyvät "eväät". Alin rullat ei ole tältä planeetalta, ne parantaa kovimmankin perskännin jälkeiset kankkuset. Osa annoksista jo klassikkoja.
- Peetu-eno

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 06.12.2013
Rating: 0

Tilasimme pizzat yövuoroon töihin viikonloppuyönä ja kaikki sujui ihan moitteettomasti. Pizza oli hyvää, kuljetus tuli tunnissa ja palvelu oli mukavan ystävällistä sekä puhelintilauksen ottajalta että kuljettajalta. Ei mitään moitittavaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 17.11.2013
Rating: 0

Tilasin kebabin ranskalaisilla sekä neljän täytteen pizzan, hintaa näille tuli kotiin kuljetettuna yölisän kanssa 21,50. Kuljetus oli noin puoli tuntia myöhässä. Kebabin maku oli pahvinen ja ranskalaiset olivat nuhjuisia ja pehmeitä (raakoja), sekä kastike oli levitetty aterian päälle yhdeksi mössöksi. Pizzan pohja oli sitkeä ja täytteet sen päällä epämääräisenä rasvaisena mössönä, maku aivan järkyttävä. Lisäksi ruoat olivat haaleita kuljetuksen saapuessa. Yksi huonoimmista pikaruokakokemuksista ikinä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.11.2013
Rating: 3

Kuljetusajaksi luvattiin n. tunti, kuljetus saapui kuitenkin jo puolessa tunnissa. Joten kuljetuksen ei mitään moitittavaa. Toki kuskilla näytti olevan hirveä kiire. Hän soitti ollessaan portilla ja hyvä kun saimme edes kenkiä jalkaan, kun hän soitti jo uudestaan, että missä olemme. Heti kun saimme ulko-oven auki hän huhuili jo portilla "oliko pizzatilaus oliko pizzatilaus" Pizzat olivat jäähtyneet jo aikalailla. Maultaan pizzat olivat verrattavissa pahvin syöntiin. Ei tomaattikastikketa, mauton, ei ripaustakaan suolaa tai muutakaan makua. Ihan kuin puuta olisi syönyt. Emme ole ikinä maistaneet tämänlaista pizzaa, joka ei herättänyt mitään ruokahalua (vaikka nälkä olikin huutava) vaan pizzan syöminen tuntui lähes työltä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 06.10.2013
Rating: 0

Location

Kirstinkatu 13, 00510 Helsinki - Route
09-8764124
http://onnipizzeria.pizza-online.fi/index.php?OSID=&title=