Kitchen is open

Onni Pizzeria

Rating 3.8 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (19)

Tilasin kotiin pizzan ja pitafalafelin. Falafel oli aika peruslaatua, sitä mitä odotimme. Annos oli aika iso ja leipä laadukas, siitä plussaa.

Pizza taas ylitti reippaasti odotukset: omavalinta täytteillä rucola, herkkusieni, sinihomejuusto, sipuli ja valkosipuli. Rucolaa oli paljon, sen verran että se peitti melkein koko pizzan, sinihomejuustoa oli tarpeeksi ja muita täytteitä sopivasti. Kokonaisuus toimi erittäin hyvin, siinä oli melkein italialainen viba. En tiedä paikan muista pizzoista, mutta tämä oli melkein 5/5. Suosittelen kokeilemaan!

Kokemusta on vaikea arvioida kun tilaa ruokaa kotiin, mutta ruuat saapui arvioidussa ajassa ja annokset olivat lämpimät. Kuski antoi pienen alennuksen (0.35€) tasarahan nimissä.

Kokonaisuudessaan ruuat ja tilaus onnistuivat sen verran hyvin että suosittelisin paikkaa muillekin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 11.11.2017
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Yöllä gänäs tuli tilattuu kasviskiekot. Positiivista oli se että lätyt saapu nopeasti puolessa tunnissa, mutta siis ne maistu: ei miltään! Ne kasvislätytki saa maukkaiksi!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 07.10.2014
Rating: 0

Klo 11 kun pitäisi aueta niin munalukot ovissa, paikka pimeänä. Lähes joka lauantai sama juttu.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.07.2014
Rating: 0

Tilattiin tiskin yllä olevalta listalta kebab riisillä (7,00) ja leipäkebab (5,50). Tulivat kohtuuajassa, maistuivat ihan maukkailta. Menin tiskille maksamaan: "13,50 kiitos." Korjasin myyjää: "Eikös nämä olleet 7,00 + 5,50 = 12,50 niinkuin tuossa ylhäällä lukee?"
"Se on vanha lista" -vastattiin!
Maksoin listan mukaan.
Jos täällä on pakko syödä, tarkista hinta ennen tilaamista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 02.05.2014
Rating: 0

Minä en ole eläessäni syönyt suomessa näin huonoa pitsaa.
Taikina on kuin elastista kumia ja täyte haisee oksennukselle ft. darrapaska. Asiakaspalvelussa tosin ei mitään moitittavaa. Jos pizza olisi mailman viimeinen ruoka ja tämä olisi mailman viimeinen pizzeria, kuolisin nälkään mielummin kuin maistaisin mitään näin kuvottavaa jälleen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.05.2014
Rating: 0

Tässä ollaan pari tuntia venailtu, kun pizzeriaan soittaa niin numero on tilapäisesti poissa käytöstä tai siihen ei saada yhteyttä. Täyttä p*skaa!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.03.2014
Rating: 4

Todella hyvät pizzat, sopivasti täytettä ja hyvänmakuisia. Toimitus oli arvioitua nopeampi sekä palvelu oli ystävällistä ja sujuvaa. Olemme tilanneet aiemminkin ja tilaamme myös jatkossa!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 18.01.2014
Rating: 0

Todella hyvät "eväät". Alin rullat ei ole tältä planeetalta, ne parantaa kovimmankin perskännin jälkeiset kankkuset. Osa annoksista jo klassikkoja.
- Peetu-eno

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 06.12.2013
Rating: 0

Tilasimme pizzat yövuoroon töihin viikonloppuyönä ja kaikki sujui ihan moitteettomasti. Pizza oli hyvää, kuljetus tuli tunnissa ja palvelu oli mukavan ystävällistä sekä puhelintilauksen ottajalta että kuljettajalta. Ei mitään moitittavaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 17.11.2013
Rating: 0

Tilasin kebabin ranskalaisilla sekä neljän täytteen pizzan, hintaa näille tuli kotiin kuljetettuna yölisän kanssa 21,50. Kuljetus oli noin puoli tuntia myöhässä. Kebabin maku oli pahvinen ja ranskalaiset olivat nuhjuisia ja pehmeitä (raakoja), sekä kastike oli levitetty aterian päälle yhdeksi mössöksi. Pizzan pohja oli sitkeä ja täytteet sen päällä epämääräisenä rasvaisena mössönä, maku aivan järkyttävä. Lisäksi ruoat olivat haaleita kuljetuksen saapuessa. Yksi huonoimmista pikaruokakokemuksista ikinä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.11.2013
Rating: 3

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Kirstinkatu 13, 00510 Helsinki - Route
09-8764124
http://onnipizzeria.pizza-online.fi/index.php?OSID=&title=

Options