Opens at 10:30

Himshikhar

nepalese
Rating 1.8 / 5

Ravintola Himshikhar is the only trusted choice for authentic Nepalese Cuisine in Helsinki. We believe in quality of our service and products.
We bring the authentic taste of spices from the Himalayan corridor to the Nordic heaven.
We have a capacity of hosting around 75 people at once in our two stories eating space. We are not only the place to satisfy your appetite for excellent foods but a palace of warm hospitality and friendly smile with unique addition of enchanting rythmic music tuned in.


Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (124)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Olin lasteni kanssa syömässä lauantaina. Palvelu välinpitämätöntä ja hidasta. Ei niinä mitään, mutta kaikki kolme annostakin oli kauheaa kuraa. Riisi oli ainoa raaka-aine mitä ei oltu onnistuttu pilaamaan. Raita soossi oli lähempänä majoneessia kuin jugorttia.. Annokset oli oilattu valmissoosseilla ja naan leipäkin oli onnistuttu sössimään jollain kummalla tavalla. Vesi oli haaleaa.

Pari vuotta sitten viimeksi kävin tässä paikassa ja ei mitään valittamista siltä keikalta. Nyt oli kuin eri planeetalta ja omalta kohdaltani viimeinen kerta.

Laskku oli 51 € mikä sinänsä ei ole paha kolmelta ruokailijalta. Mutta tästä kurasta aivan posketon hinta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.11.2017
Rating: 0

Lounas, kaksi annosta. Hintaan kuuluu salaattipöytä mutta se on pahasti nuupahtanut. Annoksissa kasvikset loistavat poissaolollaan ja kana on rutikuivaa samoin kuin lammaslihapulla. Palvelun taso on ala-arvoisen ja olemattoman välillä, asiakkaita ei juuri huomioida ja naapuripöydän asiakkaat saavat etsiä henkilökuntaa itse tilausta varten. Pöydissä on likaisia laseja ja tästä huomauttaessa henkilökunta väittää vastaan. Kastikkeiden perusmaut ovat ok, mutta mausteisista annoksista puuttuu rohkeus. Seudulta löytyy nykyään niin monta erinomaista lounasravintolaa ettei tule eksyttyä uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.10.2016
Rating: 1

Ovella luki isolla -15% opiskelija-alennus mutta maksettaessa sitä ei saanutkaan, vaan sitä olisi pitänyt pyytää siinä vaiheessa kun tilaa ruokaa?? Tuli huijattu olo. Asiakaspalvelu oli tökeröä ja jäi huono maku suuhun käynnistä. Ei tarvitse tulla uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.04.2016
Rating: 2

Palvelu oli erinomaista. Valitsemme ruoka hyvää. Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.01.2016
Rating: 0

Ruoka oli ihan ok, naanleipä tosin todella hiivainen ja ehkä raa'ahko, palvelu-sanaa ei juuri tunnettu. Lounasaikaan salaattipöytä heikko ja tarjottavat loppumaisillaan, tee kylmää.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.06.2015
Rating: 0

Mukava henkilökunta ja hyvää ruoka, mitä muutakaan vaatia! Ollaan nyt kolme kertaa käyty ja henkilökunta aina ollut erittäin ystävällistä (niinkuin ulkomaalaiset yleensä). Mukava palvelu siis ja tunnelmallinen nepalilainen sisustus. Ruokalistassa ehkä hitusen liikaa valikoimaa niin tuntuu että tarvitsee tunnin sen läpi kelaamiseen jos ei ole valmiiksi miettinyt mitä tekee mieli. Mutta jokaisella kerralla kaikki ruuat olleet erittäin maukkaita ja mukavan mausteisia. Lisäksi saa odotellessa semmoisia rapeita naposteltavia dipattavia juttuja. Ehkä ei täysin tyhjällä mahalla kannata mennä mutta toisaalta mukava ettei tule ihan ähkyjäkään. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 24.02.2015
Rating: 0

Aivan ihana palvelu ja raikas, laadukas ruoka. MInttukastike oli piste i:n päälle!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 14.02.2015
Rating: 0

Palvelu töykeää ja molemmille syöjille tuli pian ruoan jälkeen vatsakipua ja ripulia. Olisiko liha ollut huonosti kypsytettyä tai pilaantunutta? Terveysviranomaiset voisivat tsekata paikan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 14.02.2015
Rating: -3

Hyvin ystävällinen henkilökunta. Ruoka todella hyvää ja riittoisaa. Lammas masala herkullista, lisää tulisuutta pyytäessä. Suosittelen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.01.2015
Rating: 0

Ruokansa tunteva henkilökunta, joka osaa suositella päätöskyvyttömälle.

Ruokalistan laajuuden takia en tälläkään kertaa osannut päättää, mitä haluaisin. Kerroin toiveeni mausteista ja muista mieltymyksistäni, ja ystävällinen nuorehko poika jaksoi ehdottaa ja kuvailla pari vaihtoehtoa ihailtavan tarkasti. Lopulta löysimme listalta sopivan vaihtoehdon, jota hän vielä pyysi keittiötä tuunaamaan pienehkön lisätoiveeni mukaisesti.

Annos lisukkeineen (salaatti, riisi, leipä) todella mehukas ja kohtuukokoinen hintaansa nähden. Suosittelen ehdottomasti Hakaniemen lähiravintoloista Himshikharia!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 20.01.2015
Rating: 0


Location

Siltasaarenkatu 3, 00530 Helsinki - Route
09 5626995
http://www.himshikhar.fi

Options