Haggerstrom

33 reviews

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Reviews (31)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: HO`s FOOD

Konsepti vaihtunut viime kesän pöytiintarjoilusta buffameininkiin. Sinällään miinus, mutta tarkemmin katsottuna buffa on huomattavasti parempi kuin normaalissa kiinalaisessa. Herra Ho hoputtaa maksamaan, rahalla maksavat tänne ja kortilla maksavat tuohon, seteliä vastaan saa lautasen ja servietin. Kylmäkaappiin haettu Lidlistä Grafenwalderia ja lisäksi näyttäisi olevan Tsing Tao -olutta, lounaalla tyydyn kuitenkin veteen. Paikka on yllättävän täynnä sateisena kesäpäivänä, se on hyvä merkki. Käyn pöydän kimppuun, salaattipuoli näyttää tuoreelta, merileväsalaattia ja muita kylmiä erikoisuuksia myös. Lautasen toiselle puolelle lämpimiä, nuudeleita, wokattua nautaa, friteerattua kalaa, dumplingeja yms. valikoima on laaja. Väsyneet sushit ja thai-kastikkeet onneksi puuttuvat. Nappasin mukaan myös paistettua porsasta, herra Ho hyökkää takavasemmalta ja sanoo että näiden kanssa pitää ottaa kastiketta ja ammentaa lusikallisen kylkeen.

Kaikki on hyvää, aivan kerta kaikkiaan piristävää kiinalaista ruokaa. Friteeratut ovat rapeita ja tuoreita, eikä taikinaa ole liian paksulti. Perus kiinabuffan ajinomoto-limasoossit puuttuvat ja meininki on freesiä. Bonuksena herra Ho kantaa seurueen kasvissyöjälle omat dumplingit pöytään, hyvää palveluakin. On pakko hakea lisää wokattua nautaa, ehta wokkipannun aromi maistuu rehdisti Kaukoidälle. Tila ei ehkä ole se miellyttävin, mutta menee lounaalla. Leikkipaikka on integroitu suoraan pöytään lämmityslevyn muodossa – painan nappeja vimmatusti, mutta harmikseni mitään ei tapahdu.

Erinomaista kiinabuffaa, tähän muidenkin tulisi pyrkiä. Tuoretta, hyvää, selkeää ja oikealla otteella tehtyä kiinalaista ruokaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 21.07.2015
Rating: 5

Restaurant: Ravintola BRO

Synkkä pimeä talvi-ilta ja upouusi Bro! on ainoita paikkoja mistä saa pöydän viime tingassa. Ensiksi silmille iskee vakuuttavan tyylikäs sisustus, odottelemme hieman liian kauan baaritiskin edessä että saamme palvelua. Meidät ohjataan pöytään, josta nimi löytyy puisilla Scabble-kirjaimilla, hieno kikka. Kattaukseen on haettu tunnelmaa myös pienellä kuusenoksalla. Sillä on hauska leikkiä ja lopulta pihka tarttuu sormiin.

Alkuun drinkit ja menun tilaus, sekä suositusviinit. Menu on hotelliraflaksi lupaavan näköinen ja drinkit ovat paikan erikoisuus. Drinkit ovatkin erittäin onnistuneita niin maun kuin ulkonäön puolesta. Pettymykseksi ei amusea, mutta alun osterit tulevat kuitenkin kohtuullisessa ajassa ja ovat hyviä + raikkaita. Punajuurisetit vuohenjuustolla toimii ok, sorbetti oli tosin liian makeaa. Sitten keittiön pakka hajoaa ja alkaa toivoton hidastelu, ravioli-annos unohtuu kokonaan ja kaikki tuntuu olevan aivan jumissa. Odottelemme ravioleja pitkään ja syömme ne suurella ruokahalulla. Sitten alkaa taas odotteluvaihe, jonka päätteeksi vihdoin saadaan panko-kanaa ja curryä. Bro-kana on erinomaista, päältä rapeaa ja sisältä mehevää, mutta bro-curry jää vaisuksi. Kokonaisuutena toinen pääruoka vähän kummallinen yhdistelmä, mutta ainakin annos on tuhdin kokoinen. Jälkkärinä makeaa kakkua ja jotain muuta, ei jäänyt mieleen.

Viinit oli valittu hyvin ja joukossa positiivisia yllätyksiä. Palautteet otettiin hienosti vastaan ja tarjoilu oli muutenkin hyvää koko illallisen ajan. Kokonaisuutena kuitenkin ehkä vähän pettymys lupaavan alun jälkeen. Annosten komponentit herättivät kysymyksiä, eikä toteutuskaan ollut ehkä sitä tasoa mitä haettiin. Moni asia menee varmasti vasta-avatun ravintolan hapuilun piikkiin. Ei vähään aikaan syömään, menu on näköjään pysynyt samana. Drinkeillä voisi käydä, tai brunssilla. Cool story Bro!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.02.2016
Rating: 1

Restaurant: Lenin herkut

Entinen kommunistiravintola Leninin herkku on modernisoinut ilmettään Leni’s Cafeksi. Keittolounas 5,50, hinta ja valikoima vetää puoleensa ja lounaalla riittää väkeä. Seinustalla on myös salaattipöytä, mutta olen keittomiehiä joten valinta on selvä jo alusta alkaen. Eteen aukeaa massiivinen patteristo erilaisia keittoja, selän takaa löytyy kahta eri leipää. Keittoja saa ottaa niin paljon kuin jaksaa, harmi että ne ovat aika kehnoja. Suuresta valikoimasta huolimatta käytännössä tarjolla on perunakeittoa ja pastakeittoa eri mausteilla. Valmiista pakastesekoituksesta tehdään juurespohja, jonne laitetaan liemikuutioita ja herneitä, sekä hieman pääraaka-ainetta, eli kalaa, jauhelijaa tai kanaa. No täyttyyhän se maha perunallakin ja halvaksi tulee, mutta voisin maksaa hieman enemmän jotta keitot olisivat monipuolisempia ja maukkaampia.

Ruokailutila on kohtuullisen epämiellyttävä suuren toimistotilan hallissa, jonka läpi on jatkuva trafiikki. Palvelu vaihtelee, joskus on ollut melko jäätävää ja joskus oikein ystävällistä. Olen kokeillut myös Leninin aamupalaleipiä ja ne ovat juuri sellaisia kuin aamupalaleipien kuuluukin. Taidan jatkaa aamupala-asiakkaana ja jättää keittolounaat toistaiseksi väliin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 6€ Added: 05.01.2016
Rating: 0

Restaurant: African Pots african food

African Potsissa on tullut käytyä lounaalla silloin tällöin, tasavarmaa suoritusta ilman suurempia yllätyksiä. Paikka on vähän hassu, autenttista tunnelmaa tehostavat talouspaperirullasta leikatut servertit, kirpparilta haalitut teekupit sekä telkkarista pauhaavat musiikkivideot. Pöytiä peittävät paksut muovipäällysteet - ei kovin cool, mutta helppo pitää puhtaana.
Buffasta löytyy yleensä perusvalikoimana erilaisia papukastikkeita, riisiä, paksua tomaattikastiketta, leipää ja lämpimiä vihanneksia. Lisäksi 1-2 vaihtuvaa lihaa tai kalaa, sekä keitto ja jokin makea juttu. Vieressä on myös tulista chilitahnaa. Yleisestiottaen ruoat ovat hyviä ja tasalaatuisia, ehkä kaipaisin jotain tuoretta vihannesta myös. Usein tarjolla on myös injera-lättyjä.
Palvelu on iloista ja hyvää. Kymppi buffalounaasta on vähän ylärajoilla, tässä lienee hieman eksoottisuuslisää mukana. Tulee varmasti säilymään vakkarilounaspaikkojen listalla, mukavana vaihteluna alueen muuhun tarjontaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 04.01.2016
Rating: 2

Restaurant: Chengdu

Erinomaista kiinalaista. Ovella iskee kasvoille herkullinen tuoksu, joka on yleensä merkki hyvästä ruoasta (ja aterian jälkeen haisevista vaatteista). Tila on yllättävän iso ja saamme nopeasti pöydän tiskin vierestä, mikä osoittautuu hyväksi paikaksi sillä siinä saa helposti tarjoilijan hihasta kiinni.

Tilaamme alkuun valkosipulikurkut, pääruoaksi kung pao -kanaa ja mustekalaa ganguon. Kurkut tulevat pöytään hassulla lautasella ja maistuvat hyvälle. Ensin maistuu suolainen kastike ja valkosipuli, jonka kurkun raikkaus taittaa tasapainoiseksi kokonaisuudeksi. Henki haisee valkosipulille varmasti pitkään. Pääruoat tulevat vähän myöhemmin. Kung Po vai Pao on hyvää ja makeahkoa, Setsuanin pippuria on mukana vähän ja kuivattua chiliä myös. Ganguon-mustekala on yllätys, öljyisessä kastikkeessa paljon kokonaisia mausteita ja jänniä makuja.

Tarjoilu hieman hakusessa, monet pöydät näyttävät odottelevan palvelua. Ostarin pimeydestä lappaa jatkuvalla syötöllä take-away annoksen hakijoita, kauppa käy. Hinnat ehkä normaalia ostarikiinalaita kalliimpia, mutta maksan kyllä mielelläni laadusta ja hyvistä mauista. Kokonaisuutena hyvä paikka, ei voi valittaa. Sijainti ehkä vähän syrjässä, mutta matkan arvoinen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 04.01.2016
Rating: 0

Restaurant: El Greco elegant greek

Iso ravintola, tällä kertaa puolityhjä. Keskustelu välillä englanniksi ja välillä suomeksi. Siisti sisustus ja ok palvelu. Pöytään kannettu leipä suolaista, mutta hyvää.

Alkuun meze-vati kahdelle, hinta 20€ per naama. Näillä hinnoilla lähtee kyllä talous nousuun. Toivottavasti täyttää kovan hinnan asettamat odotukset, tekeminen ainakin kesti pienen ikuisuuden. Pettymys... kahdelle tarjotaan kauhallinen tsatsikia ja munakoisopaprikamössöä, ja juustoa lukuun ottamatta yksi itemi per naama, lisänä kurkkusiivuja. Ehkä voisi tarjota lukumäärällisesti vähemmän elementtejä, jotta lautanen pysyisi paketissa. Munakoisomössö oli parasta antia lautasella, lievä savuaromi sopi mainiosti. Muuten peruskamaa, eivät nousseet esiin tai jääneet mieleen. Pääruoaksi pari heiveröistä kalapalaa, päällä tunkkainen tomaattikastike ja kapriksia, lisäke salaattisekoituspussista. Oliko tää perunakulho molemmille vai vain toiselle? Otan pottuja joka tapauksessa. Kala-annos pahasti miinuksen puolella. Lihat ilmeisesti parempia, maistoin ja oli ihan hyvää.

Siisti, mutta ylihintainen paikka. Ruoka oli pettymys, ehkä joskus lounaalla voisi käydä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.07.2015
Rating: -4

Restaurant: Beach lounge, beach

Lounasbursa 7,5 euroa pöytään kannettuna, ei paha hinta. Blast from the past – mausta ei voi erehtyä, se on grillikioskihampurilainen. Pihvi ohut teollinen ja sämpylä mitäänsanomaton. Välissä tuoretta kasvista, sopivan tulista majoneesia ja neliön muotoinen juustosiivu. Rannarit/bataatit maustettu grillimausteseoksella reilulla kädellä, lautanen näyttää isolta heittotähdeltä 70-luvulta. Kokonaisuutena rasvainen setti, mutta sitä halusinkin. Terassi on auki, mutta ehkä liian vilkas katu syömiseen, sisällä pöytiä, korkkaamaton iltis, huoneen päädyssä DJ-kamat odottamassa iltaa. Biitsimeininkiä haettu ja se on jotakuinkin onnistunut, ehkä +2 isoa tekopalmua tai muuta tropiikin kasvillisuutta auttaisi.

Palvelu ystävällistä ja asiallista kuten muutkin ovat kirjoittaneet. Tulen ensikerralla bisselle, en ehkä syömään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 75€ Added: 22.07.2015
Rating: 0

Restaurant: Savor Vallila

Laaja buffa lämpimät, salaatit, hyvä pizza, soppa, jälkiruoka, kahvit mukaan. Välillä tuntuu että kokilta on lorahtanut mustapippuria liikaa, mutta muuten hyvää ruokaa. Kastikkeissa on makua eivätkä raaka-aineet ole sitä ihan halvinta. Salaattipöytä OK tasoa, purkkikamoja ja kaksi tuoretta sekoitettua talon salaattia, näiden lisäksi peruskamat, ei mitään spesiaalia mutta hyvää ja tuoretta. Parhaina puolina verrattuna muihin buffé-elämyksiin ovat siisteys ja selkeys. Linjastot ovat puhtaita, ottimet eivät tartu sormiin ja ruoasta saa selvää mitä se on, näistä isoimmat pisteet.

Tila on valoisa, uudehko ja iso, pääsee istumaan omaan rauhaan jos niin haluaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.04.2015
Rating: 0

Restaurant: Thai Asia Take-Away

Pasilan ghetosta löytyy ulkoapäin epäilyttävän näköinen kiska, joka tarjoaa alueen ainoana thai-ruokaa. Neljän kerran perusteella tasossa hienoista vaihtelua, mutta keskiarvona hyvää ruokaa. Paikan päällä voi syödä, mutta otan mukaan mieluummin. Luulen että tulisi käytyä täällä useammin, jos paikan päällä voisi syödä. Samat annokset eri protskuilla, kana, tofu, lehmä ja katka, melko tylsää. Kuikuilen luukusta keittiöön ja se näyttää pieneltä kotikeittiöltä, mutta mitä väliä, ruoka on maistunut. Palvelu ihan ok, vaikka eipä sillä tällaisessa paikassa ole niin merkitystä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.08.2014
Rating: 3

Mukavasti vähän raikkaampi vaihtoehto alueen rasvaisenpuoleiseen lounastarjontaan, siihen se sitten taisi valitettavasti jäädäkin. Leipävalikoima näyttää vähäiseltä, joten valitsen salaattia 8.90, sisältäen kaksi täytettä ja leipää. Niukahkosta valikoimasta valitsen täytteen päälle kanaa ja feta-juustoa, täti kauhoo eineet salaattipohjalle. Vettä tiskiltä ja leipää sivupöydästä, josta löytyy myös kaupan salaattikastikkeita tahmeissa pulloissa. Istun alas ja sörkin komponentit läpi. Salaattipohja koostuu jäävuorisalaatista, viidestä siivusta kurkkua ja kahdesta minitomaatista – surkea esitys. Onneksi tajusin sentään ottaa ilmaisia krutonkeja kastikkeiden vierestä.

Täti tiskin takana oli ystävällinen, parasta paikassa on kuitenkin siisti sisustus ja isot ikkunat tuuliselle teollisuuskadulle.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.12.2014
Rating: 0


Followers

Followers (2)


Lists

Bookmarks


Favorites