Keittiö auki

Pueblo Bar y Taqueria

meksikolaista, baari
Arvosana 3.6 / 5

Aito meksikolainen avokeittiö ja baari Helsingin ydinkeskustassa. Suomen ensimmäinen täysiverinen taqueria ja baari, jossa päivittäin tuoreeltaan leivotut ja paistetut tortillat sekä tuoreista raaka-aineista käsin tehdyt salsat sekä ruoka-annokset. Meksikolaiset ja latinalaisen Amerikan cocktailit sekä harvinaiset tuontioluet. viikonloppuisin klubi-iltoja ja keittiö auki puoleen yöhön.


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (113)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Katkarapu tortillat tosi hyviä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.12.2016
Arvosana: 0

Aika mitään sanomatonta mexicano-ruokaa, hyvät bisset ja palvelu.

Illallisaikaan ei ollut hirmuisesti ruuhkaa, joten tilaa oli. Palvelu oli mukavan asiallista. Ruokapuolelta valittiin alkupala-nachoja ja pääruoista lihaista ja kasvista.

Nachojen soossit olivat kivan vaihtelevia, joskin guacamolesta oli melko mautonta. Pääruokapuolella lihaisa versio oli aika peruskamaa, josta kotikokki helposti pistää paremmaksi. Kasvis olikin sitten todella mautonta. Raaka-aineista oli saatu aika mauttomia. Olut-valikoima oli positiivinen yllätys.

Ei ole tarvetta testata uudestaan tällä konseptilla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 22.02.2016
Arvosana: 0

Miljöö on mukava, palvelu on hyvää ja iloista, mutta ruoka on mautonta, edelleen. Annokset näyttävät hyviltä ja raaka-aineet vaikuttavat tuoreilta, mutta maku puuttuu. Tylsää. Lisäksi todelle ylihintainen. Helsingistä saa hyviä burittoja 8 eurolla, ei kannata mennä Puebloon syömään 18 eurolla pahvia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.12.2015
Arvosana: 0

Pienoinen pettymys ruoan osalta, mutta suosittelen rentoon illanviettoon.
Pääruoat olivat lähes jokainen melko laimeasti maustettuja, vaikka odotimme muuta. Niihin sai lisää makuja kun lisäsi alkupaloista yli jäämiä kastikkeita, mutta näinhän se ei pitäisi mennä. Palvelu oli erinomaista ja nopeaa, mutta pieni laskutusvirhe huononsi kokemusta. Virheen huomasin vasta seuraavana päivänä ja kysyessäni asiasta ravintolasta väittivät että virhettä ei ole. Kyseessä oli pieni summa mutta periaatekysymys, mutta huolimattomuutta sattuu, eikä tämä varmasti ollut tahallista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 03.12.2015
Arvosana: 0

Aitomeksikolainen buumi on jyllännyt täällä peräpohjolassa jo jonkin aikaa eikä hype tunnu laantuvan. Ja hyvä niin. Pueblo väittää olevansa ensimmäinen aito taqueria Helsingissä, joten oli korkea aika pistää paikka testiin. Heti ensisilmäyksellä esiin nousee paikan rouhea sisustus. Laaja ja mielenkiintoinen juomalista vakuutti seinällä.

Pelkästään menun murtaminen vei neljän hengen seurueeltamme voimia ja lopulta jouduimmekin nöyrtymään ja kysymään apua tiskiltä (tortillojen määriä oli vaikea tulkita listalta...). Niin, totta tosiaan. Tiskin kautta sujuu kaikki: niin juomien ja ruokien tilaaminen kuin maksaminenkin.

Tilasimme alkuun Mixto kertaa kaksi. Maukkaiden nachojen kera tuli muutamaa soosia (mm. pico de galloa ja guacamolea). Hyvä startti, joka vei pahimman nälän. Pääruoaksi tilasimme härkätortilloja, jotka olivat niin aitoja kuin ihminen, joka ei ole Meksikossa käynyt, voi väittää. Raaka-aineiden maut erottuivat toisistaan ja kokonaisuus oli toimiva. Kauas ovat onneksi jääneet makumuistot nykyään ihastuttavan retroista tex mex -ravintoloista…

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 28.07.2015
Arvosana: 0

Ruoka oli maukasta ja tunnelma erinomainen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 31.05.2015
Arvosana: 0

Autenttinen tunnelma, maukas ruoka sekä nopea & ystävällinen palvelu. Mitä muutakaan sitä ihminen voi vaatia :)

Suosittelen tilaamaan pöydän täyteen menusta löytyviä, erilaisia tacoja ja raikkaan margaritan kyytipojaksi!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.03.2015
Arvosana: 0

Tacojen ja aitojen lattaricocktailien yhdistelmä on Pueblossa uskomattomalla tasolla! Kyynel tuli silmään kun sain aterian kuin ollessani vaihdossa Ensenadassa :')

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.03.2015
Arvosana: 0

Aito meksikolainen. Tykkään kun saa itse lisätä salsoilla ruokaan makua. Loistavat nachot ja salsat. Jopa tacot oli hyvä vaikka en yleensä tykkää. Ja drinkit buenos!!!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 26€ Lisätty: 10.03.2015
Arvosana: 0

Vihdoinkin pääsi testaamaan meksikolaista ruokaa eikä mitään Tex-mexiä. Menussa ei ollut paljon vaihtoehtoja, mutta ihan riittävä oli joka tapauksessa. Isoimman annoskoon hoiteli helposti. Chorizo makkara ei vakuuttanut, possu voitti tämän erän. Kastikkeissa hieman tulisuutta ja toimivat. Myös papukastike toimii jälleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 05.01.2015
Arvosana: 0


Sijainti

Eerikinkatu 27, 00180 Helsinki - Reitti
http://pueblobar.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita