suricata

6 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (6)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Kulosaaren Casino ruokaravintola

Kävimme syömässä blinibuffetin, joka tarjottiin hieman perinteisestä poikkeavaan vuodenaikaan. Tarjolla oli monipuolinen valikoima perinteisiä ja myös hieman tuoreempia blinitäytteitä. Pakolliset mäti, sipuli ja smetana löytyi pöydästä, mutta myös mm. savustettua anakanrintaa, sokerisuolattua lohta ja punajuuri-suppilovahverosalaattia. Ainoana heikkoutena buffetissa oli itse blinit, jotka olivat ylirasvaisia lötköjä. Jälkiruokavaihtojeja oli kolme, jotka tuntuivat maistuvan seurueelle, lukuunottamatta juustolautasta. Paikkahan on itsessään toisaalta viehettävä, toisaalta nuhruinen ja huonolla tavalla menneisyyteen jämähtänyt. Hinta oli mielestäni ihan ok, mutta kuitenkin hieman liikaa buffetista ja jälkkäristä, etenkin kun itse blinit olivat niin huonoja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 41€ Lisätty: 14.11.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Maya Bar & Grill latinoamerikkalaista

Lounaalla katkarapukeitto oli hyvä, mukavasti potkua eikä katkaravutkaan olleet sitkeitä. Salaattipöytä monipuolinen ja makoisa, mutta itse lounaan pääannos, lammasta valkosipulikastikkeessa ja punajuuria oli niin ala-arvoinen esitys, että vain väkisin sai nosan syötyä. Lammas oli suurimmaksi osaksi kalvoja ja rasvaa ja sen minkä lihasta sai irtirevittyä, oli sitkeää kuin autonkumi eikä asiaa auttanut se että liha oli jätetty mediumiksi (joka sinänsä olisi plussaa jos liha olisi ollut sen laatuista että olisi kestänyt sen). Punajuuret olivat osittain kuorimattomia ja hiekka rouskui hampaissa, kivan multainen maku jäi suuhun pyörimään. Aiemmin paikassa syömäni tortillat ovat olleet samanlainen rimanalitus, tortillaletun sisällä on ollut lähinnä salaattia ja jotain joka ehkä muistuttaa pääraakaainetta seuranaan mauttominta guacamolea mitä olen tavannut. Ehkä on käynyt vain huono tuuri, sillä kyllä tuosta paikasta jotain hyvääkin varmasti saa, täytyy varmaan vain valita oikein.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 14.03.2012
Arvosana: -3

Ravintola: Rice Garden sushia
     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 22.09.2011
Arvosana: 0

Ravintola: Sävel finbistro

Classic burgeri valtavan kokoinen ja hinta-laatu-määrä-suhde ehdottomasti kohdallaan. Paikka viihtyisä ja mukavan retro. Ainoa moite siitä, että ranskalaisia oli aivan liikaa :D

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 22.09.2011
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Thalassa kreikkalainen
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 11.09.2011
Arvosana: 0

Ravintola: Orchid Thai Quick&Tasty original thai cuisine

Mukavasti vaihtoehtoja buffetpöydässä, hyviä makuja. Ei mitään tajuntaa räjäyttävää, mutta ruoan laatu perusbuffetiksi hyvä. Paikka vähän kolkko, mutta niinhän ostoskeskuspaikat ovat. Keitto oli mautonta ja päällimmäisenä oli mineraalinen maku. Jasmiinitee ja keksi jälkkäriksi plussaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 08.09.2011
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat