Opens at 11:00

Maya Bar & Grill

mexican
Rating 2 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (218)

Valitsimme ravintolan muutaman vuoden takaisen kokemuksen perusteella, jolloin ruoka oli taivaallista. Tällä kertaa jouduimme pettymään. Pihvit olivat sitkeitä ja uivat liemessä, eivätkä maistuneet hiiligrilisssä valmistetuilta. Kala oli ylikypsää ja sitä oli vähän annoksessa. Aterimet olivat likaisia ja tarjoilija suutahti huomautuksestamme. Toinen tarjoilija puuttui tilanteeseen, minkä jälkeen saimme tältä uudelta tarjoilijalta todella hyvää ja ystävällistä palvelua loppuun saakka. Emme tule uudelleen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.08.2019
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Menimme ravintolaan ystäväni kanssa kiireisimpään aikaan, lauantaina klo 18 jälkeen. Edellämme oli 7 pöytäseuruetta jonottamassa pöytiin pääsyä, mikä tarkoittaisi noin puolen tunnin odottamista, mutta halusimme siitä huolimatta jäädä jonoon. Ja odottaminen kannatti! Ehdimme noin vartin ajan siemailla tilaamiamme juomia pienen (ja ahtaan) baarin tiloissa, kun tarjoilija kutsui meidät pöytään. Vaihtoehtoja menussa oli runsaasti, joten valitseminen oli vaikeaa. Tilausta tultiin pyytämään nopeasti ja tarjoilijat olivat ruuhkasta ja kiireestä huolimatta ystävällisiä. Päädyin ottamaan hiilellä grillattua kanaa, bataattiranskalaisia ja kasviksia. Varma valinta, joka oli yksi parhaista Helsingissä syömistäni ravintola-annoksista. Kana oli täydellistä, bataatit olivat täydellisiä, pesto oli täydellistä. Annoskoko oli sopiva. Ystäväni tilasi vegaanisen tortilla-annoksen guacamolella ja tilasi erikseen bataattiranskalaiset. Hän piti kovasti ruoasta, mutta olisi kaivannut enemmän makua tortillan täytteisiin. Hänen mielestään annoskoko oli sopiva ekstrana tilattujen ranskalaisten kanssa, joten ilman niitä annos olisi jättänyt vielä tilaa vatsaan. Hinta-laatusuhde oli opiskelijan budjetilla parempi kuin erinomainen, tunnelma oli ihanan rento ja palvelu ystävällistä. Vihdoin löytyi sellainen varteenotettava, kauan kaivattu vakio-paikka, jonne voin viedä Helsinkiin muualta saapuvia ystäviäni hyvillä mielin syömään!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 21€ Added: 12.02.2017
Rating: 0

Keskihintainen keskivertoravintola, jossa voitaisiin kiinnittää huomiota laadun tarkkailuun. Ruokalista on laaja, mutta hyvin teemassa pysyvä.
Pari kertaa olen käynyt viimeisen noin puolentoista vuoden aikana. Ensimmäisellä kerralla pienessä seurueessa, toisella kumppanin kanssa, molemmilla tilattiin a la carte -listalta.
Aiempi kerta oli pääosin positiivinen kokemus. Itse otin kokeilumielellä useita pieniä annoksia. Mikään ei erityisesti yllättänyt tai räjäyttänyt tajuntaa, mutta kaikki oli maukasta, eikä löytynyt huomautettavaa. Kenenkään annoksia en erityisen runsaiksi olisi kehunut, mutta kukaan ei jäänyt nälkäiseksi. Liian isotkaan annokset eivät olisi hyvästä. Paistetut jälkiruokamunkit olivat oikein hyviä. Jokaisen tilaama cocktail oli ruokailijalle mieleinen, joukossa myös alkoholittomia. Hieman nopeammin olisivat ruuat voineet valmistua.
Toisella kerralla mieleen jäi pitkä odotus ruuan saamisessa, vaikka ravintola ei ollut erityisen täysi, sekä odotukset alittanut laatu. Lähes kaikki oli enemmän tai vähemmän liian pitkään kypsytettyä. Ei syömiskelvottomiksi tai pahaksi asti, mutta juuri siten, ettei ruuasta voinut täysin nauttia. Vain maissilastut olivat sen verran poltetut, ettei kaikki ollut syötävää. Pitkän odotuksen ja päältä katsoen ookoon ruuan vuoksi ei ollut mielekästä teettää uusia annoksia. Annoin kuitenkin asiasta palautetta, ja halut uudelleen vierailuun vähenivät selvästi. Tällä kerralla myös siisteydessä oli selvää huomauttamista. Esimerkiksi ruokalistat olisi hyvä aika ajoin puhdistaa, etteivät ole karstaiset ja tahmaiset.
Palvelu oli molemmilla kerroilla perusystävällistä, mutta etenkin toisella kerralla sai olla tarkkana, että ehti saada tarjoilijan huomion. Paikan sisustus on rento ja sanotaanko baarimainen. Hinnat eivät ole halpoja, mutta etenkin ydinkeskusta-sijaintiin nähden kohtuullisia kuitenkin. Ruokalistalta löytyy hyvin kokeiltavaa ja luulisin kaikille jotain mieleistä. Vaihtelevan laadun takia en uskalla kuitenkaan varauksetta suositella.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.02.2017
Rating: 0

Lounas-tacot kannattaa hakea muualta. Bongailemme taco-mestoja pitkin keskustaa ja Maya osui silmään. Suoritus oli kuitenkin surkea. Alun salaattipöytä oli parhaimmillaankin "ok". Nachot ja salsat maistui hyvin. Sipulikeitto oli mautonta litkua, josta ei juuri löytynyt sipulia.
Mutta ne tacot... hintahan oli siis 10,50€ ja lautasella komeilee jopa kaksi (2) valmislettuun riipaistua tacoa. Kanatäyte oli täysin mautonta ja vetistä - koko lautasen pohja täyttyi tippuvasta liemestä. Ei siis chiliä, sooseja, korianteria tms. Täytettä oli myös melko vähän ja tunnin päästä oli taas nälkä.
Ei jatkoon. Ehkä muut annokset ovat maukkaampia.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 23.11.2016
Rating: 0

Jonkusen kerran testattu ja aina ollut vähintäänkin hyvää. Jaettavat ruoat ehkä menun parhaimmistoa. Juomalista ihan jees. Tunnelma ok sisällä. Terassille luonnollisesti kantautuu paljon mölyä sijainnin tähden. (Terassilla möyrinyt puliveivari onnistui juomaan omia juomia ja öykkäröimään pitkän tovin ennen kuin poistettiin.)

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.07.2016
Rating: 0

Alkupalojen pienuudesta hintaan nähden annan kunnolla miinusta, muuten mainio paikka ja runsaat, maukkaat pääruoat. Coctailit ovat erinomaisia. Kasvissyöjille toivoisin enemmän annosvaihtoehtoja, myös juustottomia sellaisia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 11.05.2016
Rating: 0

Keittolounas sisältää ainoastaan alkupalapöytään kuuluvan salaatin ja keiton, eli saman mikä on muiden annosten alkuruoka. Olisin odottanut, että 9,20 Euron hinnalla olisin saanut erillisen keiton. Tilanne olisi varmaan parantunut, jos tarjoilija olisi ruokaa tilattaessa kertonut minulle mistä se muodostuu, mutta silloin todennäköisesti olisin mennyt lounaalle toiseen paikkaan.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 25.03.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0

Lounasajan loppumetreillä. .. Salaattipöytä lähes tyhjä, kuului kuitenkin lounaaseen joka oli klo13:45 ainoa vaihtoehto. Klo14 vasta sai varsinaiselta listalta annoksia. Todella tympeäkäytöksinen neitokainen tarjoilijana. Syötyämme odotimme reilu puoli tuntia kenenkään kysymättä haluaisimmeko vielä jotain. Sali lähes tyhjä, joten luulis olevan aikaa asiakkaille. Asiakaspalvelu todella ala-arvoista, neidit keskenään huutelivat puolelta toiselle asioitaan, asiakkaat selvästi sivuseikka.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.02.2016
Rating: 0

Pienet annokset, ylihinnoiteltu!
Pitäisi ottaa koko menu tai vähintään joku alkuruoka jotta lähtisi nälkä.Salaattiannos tosi pieni, ei edes leipää mukana.Viini ylihintaista, olisi kiva jos olisi talon viini edullisempaan hintaan tarjolla.Jälkiruuan suklaachilikakusta puuttui täysin chili.Tarjoilija kohautti olkapäitään antamaamme palautteeseen ja totesi että näin se välillä on.Emme mene uudelleen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 07.01.2016
Rating: 1

Tiistai-ilta joululomalla. Pöytä varattu viideksi, teatteriin seitsemäksi. Sopivan rauhallinen aikataulu, ei mitään valittamista palvelussa saati ruuassa. Kehun kavereille ja tulen uudelleen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 23€ Added: 30.12.2015
Rating: 0


Location

Mikonkatu 18, 00100 Helsinki - Route
(09) 666 554
http://www.maya.fi/

Options