JrL

21 reviews

Badges

Blog link

Reviews (21)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Hot Chili

Lounasta meksikolaiseksi ravintolaksi profiloituneessa paikassa 8 eurolla Tikkurilan keskustassa. Lounas-buffet sisältää useita eri vaihtoehtoja, salaattia, pizzaa, sormiruokaa ja tänään tarjoilua "naudanlihajuttua". Pakkohan paikka oli kokeilla, tosin teollisesti prosessoitujen einesruokien "nauttimisen" jälkeen kaduttaa etten mennyt esim. vastapäiseen Mäkkäriin. Jos et nauti suolaisten ja rasvaisten einesten nauttimisesta ravintolassa, en suosittele tätä paikkaa edes halvan lounaan takia. Ravintoainetietoisuutta ei näytä olevan tämän paikan kokeilla kun katsoo mitä lounas pitää sisällään, pahimmanlaatuista pikaruokaa. Nakit, lihapyörykät, sipulirenkaat ja jopa "naudanlihajuttu", eli jauhetusta ja prosessoidusta lihasta tehtyjä pieniä kebakoita, on tehty kaukana tästä ravintolasta jossa tuotteet lämmitetään. Koska kyseessä ei ole pizzeria, en olettanut pizzoilta paljoa. Silti paikan pizzat muistuttaessa lähinnä kaupan pakastealtaasta poimittuilta eineksiltä, kaksi sliceä riitti minulle. Parasta lounaassa oli tölkkipainotteinen salaatti, lisukeriisi ja jälkiruoka-kahvi, mutta nämä eivät ole 8 euron arvoisia. Paikka kilpailee Rax-ketjun sarjassa laaduttomuudella ja polkuhinnaltaan. Käy jos tykkäät, mutta mikäli haluat oikeaa ravintolaruokaa lounaaksi, etsi toinen paikka.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 28.06.2013
Rating: 1

Restaurant: Hot Chili

Lounasta meksikolaiseksiravintolaksi profiloituneessa paikassa 8 eurolla Tikkurilan keskustassa. Lounas-buffet sisältää useita eri vaihtoehtoja, salaattia, pizzaa, sormiruokaa ja tänään tarjoilua "naudanlihajuttua". Pakkohan paikka oli kokeilla, tosin teollisesti prosessoitujen einesruokien "nauttimisen" jälkeen kaduttaa etten mennyt esim. vastapäiseen Mäkkäriin. Jos et nauti suolaisten ja rasvaisten einesten nauttimisesta ravintolassa, en suosittele tätä paikkaa edes halvan lounaan takia. Ravintoainetietoisuutta ei näytä olevan tämän paikan kokeilla kun katsoo mitä lounas pitää sisällään, pahimmanlaatuista pikaruokaa. Nakit, lihapyörykät, sipulirenkaat ja jopa "naudanlihajuttu", eli jauhetusta ja prosessoidusta lihasta tehtyjä pieniä kebakoita, on tehty kaukana tästä ravintolasta jossa tuotteet lämmitetään. Koska kyseessä ei ole pizzeria, en olettanut pizzoilta paljoa. Silti paikan pizzat muistuttaessa lähinnä kaupan pakastealtaasta poimittuilta eineksiltä, kaksi sliceä riitti minulle. Parasta lounaassa oli tölkkipainotteinen salaatti, lisukeriisi ja jälkiruoka-kahvi, mutta nämä eivät ole 8 euron arvoisia. Paikka kilpailee Rax-ketjun sarjassa laaduttomuudella ja polkuhinnaltaan. Käy jos tykkäät, mutta mikäli haluat oikeaa ravintolaruokaa lounaaksi, etsi toinen paikka.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 28.06.2013
Rating: 0

Restaurant: Hot Chili

Lounasta meksikolaiseksiravintolaksi profiloituneessa paikassa 8 eurolla Tikkurilan keskustassa. Lounas-buffet sisältää useita eri vaihtoehtoja, salaattia, pizzaa, sormiruokaa ja tänään tarjoilua "naudanlihajuttua". Pakkohan paikka oli kokeilla, tosin teollisesti prosessoitujen einesruokien "nauttimisen" jälkeen kaduttaa etten mennyt esim. vastapäiseen Mäkkäriin. Jos et nauti suolaisten ja rasvaisten einesten nauttimisesta ravintolassa, en suosittele tätä paikkaa edes halvan lounaan takia. Nakit, lihapyörykät, sipulirenkaat ja jopa "naudanlihajuttu", eli jauhetusta ja prosessoidusta lihasta tehtyjä pieniä kebakoita, on tehty kaukana tästä ravintolasta jossa tuotteet lämmitetään. Parasta lounaassa oli tölkkipainotteinen vihreä salaatti, lisukeriisi ja jälkiruoka-kahvi, mutta nämä eivät ole 8 euron arvoisia. Paikka kilpailee Rax-ketjun sarjassa laaduttomuudella ja polkuhinnaltaan. Käy jos tykkäät, mutta mikäli haluat oikeaa ravintolaruokaa lounaaksi, etsi toinen paikka.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 28.06.2013
Rating: 0

Restaurant: Hot Chili

Lounasta meksikolaiseksiravintolaksi profiloituneessa paikassa 8 eurolla Tikkurilan keskustassa. Lounas sisältää useita eri vaihtoehtoja, salaattia, pizzaa, sormiruokaa ja tänään tarjoilua "naudanlihajuttua". Pakkohan paikka oli kokeilla, tosin teollisesti prosessoitujen einesruokien "nauttimisen" jälkeen kaduttaa etten mennyt esim. vastapäiseen Mäkkäriin. Jos et nauti suolaisten ja rasvaisten einesten nauttimisesta ravintolassa, en suosittele tätä paikkaa edes halvan lounaan takia. Nakit, lihapyörykät, sipulirenkaat ja jopa "naudanlihajuttu", eli jauhetusta ja prosessoidusta lihasta tehtyjä pieniä kebakoita, on tehty kaukana tästä ravintolasta jossa tuotteet lämmitetään. Parasta lounaassa oli tölkkipainotteinen vihreä salaatti, lisukeriisi ja jälkiruoka-kahvi, mutta nämä eivät ole 8 euron arvoisia. Paikka kilpailee Rax-ketjun sarjassa laaduttomuudella ja polkuhinnaltaan. Käy jos tykkäät, mutta mikäli haluat oikeaa ravintolaruokaa lounaaksi, etsi toinen paikka.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 28.06.2013
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Korson Aada

Juuresten päällä oleva Namibialaisesta luomuhärästä valmistettu pippuripihvi oli täydellinen kypsyydeltään, eikä maun puolestakaan voi muuta kuin ylistää. Pihvi ja kastike pääosissa eikä annoksessa ole kikkailtu turhilla lisukkeilla. Ainoa mitä jäin miettimään miten paljon voita ja kermaa kastikkeessa mahtoi olla, mutta silti aivan loistava annos.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 28.12.2012
Rating: 0

Restaurant: Carl de Mumma

Leivokset ja pullat ovat hyviä ja suhteellisen halpoja verrattuna Helsingin hintoihin. Latte oli ihan ok, mutta ei mitään erityisen loistavaa. Esimerkiksi erikoiskahveja ei saanut rasvattomana. Palvelu oli ystävällistä ja paikka tuntuu olevan kesäisin usein täynnä.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 8€ Added: 06.08.2012
Rating: 0

Restaurant: Wrong Noodle Bar asian-european

Ihan hyvää nuudelisettiä, varsinkin annosten rakentelu tuo monipuolisuutta jokaisen makuun. Ravintolan fastfood-tunnelman ja ruuan yksinkertaisuus häiritsee ravintolakokemusta. Olisi kiva syödä monipuolisempia ja luovemmin toteutettuja nuudeliaterioita.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 27.07.2010
Rating: 1

Restaurant: Amarillo Flamingo

Jälleen kerran ruuan odotukseen sai varata 40+ minuuttia. Taitaa olla enemmän sääntö kuin poikkeus. Hampurilaisen juuston asemaa ajoi juustokastike mikä teki annoksesta mössöä ja peitti alleen muut maut.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 31.03.2012
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Knäppen

Ihan siisti ja viihtyisän tuntuinen paikka. Sisällä yksinkertainen sisustus, mutta iso terassi takapihalla. Kalliimpia annoksia ei uskaltanut lähteä ensimmäisellä kerralla kokeilemaan ja ihan hyvä niin. "Chicken steak" piti sisällään pehmeät uuni-ranskikset ja ohueksi leikattu kanan rintafileen, joka ohennuksesta johtuen oli kovin kuiva. Mukana ollut paholaisen hillo oli käytännössä makea chili dippi. Ei mikään kovin erikoinen annos, muttei liian kalliskaan ja nälkä lähti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 29.07.2010
Rating: 1

Restaurant: Santa Fe

BBQ Grill Plate -annokseen runsaasti kuuluva liha oli pitkään kypsynyttä ja mureaa. Päälle kaadettu BBQ-kastike oli herkullista ja muut lisukkeet sopivat hyvin kokonaisuuteen. Parmesaani-perunamuusi täydensi annoksen. Tätä syö mielellään toistekin. Ruokalistaan kuuluvat 10€ pizzat ja 14€ hampurilaiset toivat edullisen hintatason vaikutelman, vaikkakin liharuuista hinnat tuntuivat keskitasolta.

Kontrollikäynnillä seureessa syötiin talon pippuripihvi ja metsästäjänpihvi, joiden lihat olivat jänteisiä. Pippuripihvin kastike olisi voinut olla mausteisempaa ja friteeratut sipulirenkaat eivät toimi annoksessa. Metsästäjänpihvissä kastike puolestaan oli liian yksinkertainen ja tylsä. Laadukkaampaa sientä mukaan antamaan makua ja erikoisuutta voisi hakea vaikkapa sienikeitoista tutulla sherryllä. Kummankin annoksen parmesaani-perunamuusi oli maistuvaa. Kumpaankin annokseen olisi toivonut noiden muutaman helpon valinnan sijaan enemmän tuoreutta ja laatua. Nyt ruuan hintalaatu-suhde jäi keskinkertaiseksi, ehkä jopa ylihintaiseksi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 02.08.2010
Rating: 2


Followers