Closed now

Carl de Mumma

Rating 3.8 / 5

Reviews (7)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Carl de mumma sijaitsee kivalla paikalla torin laidalla. Kesällä on mukava istuksia terassilla. Plussaa on myös aikainen avautuminen.

Viimeisimpiä ruokatrendejä ei täällä seurata: gluteenitonta, maidotonta, luomua on hankala saada. Ruisleivät ovat myös kortilla. Olemme olleet monasti aamusella kyselemässä ruisleipiä, joita heillä on valikoimassa, mutta on tarjottu ei oota ja ilmoitettu, että puolen tunnin päästä saisi. Asiakkaita ei ollut muita. Palvelu ei ole kovinkaan nopeaa muutenkaan. Paikka on siisti. Vessassa on suuri puute: ei käsisuihkua. Kääks.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.09.2014
Rating: 0

Det är inget fel alls på Carl de Mumma. ..

Men det finns egentligen ingen orsak att gå dit. Visst, bakelserna är fina, rekommenderas. Men lokalen är steril och livlös, terassen ej särskilt lockande.

För att kunna inlösa det att man är det kändaste caféet i Ekenäs, borde man tänka om helt och hållet. Lycka till!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.09.2013
Rating: 0

Suloinen pieni kahvila Tammisaaren keskustassa. Hyviä leivoksia, pullia ja täytettyjä sämpylöitä ja cappuccino voittaa laadullaan Helsingin kahviloiden cappuccinot mennen tullen. Ystävällinen palvelu!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 22.02.2013
Rating: 0

Leivokset ja pullat ovat hyviä ja suhteellisen halpoja verrattuna Helsingin hintoihin. Latte oli ihan ok, mutta ei mitään erityisen loistavaa. Esimerkiksi erikoiskahveja ei saanut rasvattomana. Palvelu oli ystävällistä ja paikka tuntuu olevan kesäisin usein täynnä.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 8€ Added: 06.08.2012
Rating: 0

Jäin koukkuun kahvilan isoon korvapuustiin ja käyn mökiltä lähes päivittäin. Myös kahvi on tummapaahtoista ja laadukasta ei mitään abc-litkua. Suosittu ja vilkas paikka kesäisin. Talvella henkii pienen uinuvan kaupungin kiireettömyyttä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.07.2012
Rating: 0

Suosittu ja kuhiseva kahvila keskellä rauhallista kylää. Korvapuusti oli herkullinen, kuin suoraan uunista. Laaja leivosvalikoima. Suosittelen. Toisaalta, jos etsit rauhallisempaa kahvihetkeä, kävele pari sataa metriä syvemmälle vanhaan kaupunkiin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.07.2011
Rating: 0

Toast ja latte sai Tammisaarimatkailijan hyvälle tuulelle. Paikka oli viihtyisä ja palvelu sujuvaa, vaikkakin hieman kieliongelmia oli ilmassa. Kaiken kaikkiaan miellyttävä kokemus.

P.S. Eräs seurueestamme haluaisi palata takaisin ostamaan itselleen lisää "palluraisia". Älkää kysykö mitä ne oli - emme tiedä. Kuulemma äärimmäisen maukkaita.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 18.05.2011
Rating: 1

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Kustaa Vaasan katu 5, 10600 Tammisaari - Route

Options