Closed now

Karoliinan Kahvimylly

Rating 5 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian
Accessible

Reviews (13)

Olemme käyneet Karoliinan kahvimyllyssä 20 vuoden ajan aivan alusta asti. Jokainen käyntikerta on ollut reissun kohokohta. Niin suolaiset kuin marjat leivonnaiset ovat maistuneet perheelleen ja ystävillemme. Kakuista suklaatryffeli on ollut suosituin ja suolasista poropizza ja purjopiirakka. Lastemme toivomus on että synttärikakku tilataan täältä. Palvelu on aina ollut kiireestä huolimatta ystävällistä ja sujuvaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 23.11.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

ei karoliina kahvimyllyssä ole muuta syöty/ajateltu että syötäisi (useimmiten kaakut jää osaksi syömätönnä pöytään) kuin kaakkupalat ja kaffeet. ollaan rouvan kanssa sellaiset 4-5 kertaa viimeisen 3-4v ajalla annettu tälle mestalle mahdollisuus tarjota maineensa veroisen makuelämyksen, mutta tuloksetta. kakut ja ilmeinen itsetarkoitus niissä on niitten koko ja ehkä näyttävyys mutta suussasulavuuttaa emme ole niissä valitettavasti havainneet milloinkaan. useimmiten ne ovat kuivia ja murenevia, siis täytekakun palat taikka vaikka porkkanakakkukin joka nyt on tuote jota ei oikeastaan voi tehdä muuta kuin suussasulavaksi. kk :ssa sekin hallitaan. lautan oli pohja peitossa kuivaa murusta vaiheessa kun tuli tunne että mitä ihmettä? eikö kellään todellakaanole vastaavia kokemuksia tästä paikasta, uskomatonta. itse annammeaina kuppilalle useamman mahdollisuudet enne kuin esimalamme kertoa että huono mesta, huonot syötävät. saatamme mennä viellä 1 kerta nyt 2015 kesällä kun mökille mennään.

rane & ritu

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 02.04.2015
Rating: 0

Kävimme kolmen aikuisen ja neljän lapsen seurueella ja valitsimme monenlaista herkkua maisteltavaksi. Itse halusin suklaisia maistella ja otimme kakkua, muffineja, cupcakeja, ja pari pullaakin tuli mukaan. Kokeilimme myös suolaisia piirakoita kahta sorttia. Hämmennyimme jonkin verran siitä, että suklaa-avainsanalla myytyjen kakunpalan, muffinien, ja cupcakenkin "kakkuosa" oli kaikissa samaa ja lähinnä erittäin pähkinäistä. Pähkinäisyydellä tuotteita ei oltu mainostettu. Emme toki olleet kukaan mitään allergikkoja, mutta meidän makuumme pähkinärouheen mussuttaminen tuntui melko tympeältä, vaikka nälkäkin oli ollut. Minä puolestani olin odottanut suklaakakusta, että se olisi nimenomaan suklainen ja mehevä, mutta pähkinärouhe on loppujenlopuksi aika kuivaa ja narisevaa suussa. Päälliset olivat toki eri. Ehkä tämä nyt oli sitten saksalaistyyliä. Piirakat olivat kyllä lähinnä pahoja, juusto ei maistunut ollenkaan(en tiedä oliko sitä..) täyteyhdistelmät esim. se suolakurkku-puolukka-poro oli vain outo ja epämiellyttävä. Palvelu oli erittäin super. Tuotteet tuotiin pöytiin ja erittäin ystävällistä muutenkin. Samoin tunnelma ja paikka oli upea, lasten leikkipaikkakin oli kiva. Valitettavasti meidän poppoolle se makuasia ratkaisee. Olisi niin kiva asioida noin miellyttävässä paikassa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.09.2014
Rating: 0

Hurmaava vanhan ajan kahvilainteriööri vaikka pihapiiri näin talviaikaan ei luvannut erityisen suurta estetiikkaa. Iloinen yllätys vehnää välttävälle ystävälleni oli myös että suurin osa kakuista oli gluteenittomia ja suolaisia piirakoitakin sai gluteenittomina pakastimesta. Todella harvinaista ja mielestäni sitä kannattaisi kotisivulla mainostaa. Reilun kokoiset ja näyttävät kakut, jättikeksit ja -pullat olivat niin houkuttelevia että oli vaikea valita. Tiramisu- kirsikkakakun pohja oli loistava mutta tiramisuhyytelössä ei juuri ollut makua. Porkkanakakut jotka lähtivät matkaan ovat vielä nautiskelematta. Cappuccino (Segafredo) oli pieni eikä siinä ollut lainkaan vaahtoa ja kaveri valitteli pussiteen suhteetonta hintaa (3 euroa kun tavallinen kahvi lähti 2 eurolla). Kahvilatyöntekijä vaikutti hieman stressaantuneelta, erityisesti toisesta asiakkaasta joka yritti tinkiä hinnoista. Kokemus oli silti hieno ja poikkeamme .varmasti toistekin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.03.2014
Rating: 0

Ihanat leivonnaiset. Poikkeamme joka mökkimatkalla. Kannattaa ehdottomasti käydä. Meillä myös palvelu on aina ollut todella hyvää.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.07.2013
Rating: 0

Tosi mahtava kahvittelumesta! Ilokseni havaitsimme, että vaikka paikka on uuden tiejärjestelyn takia jäänyt hiukan syrjään, se oli täynnä väkeä, hyvin mahduttiin mukaan, kakkuja ostimme mukaankin ja PALVELU OLI AIVAN LOISTAVAA IHANAN NEITOSEN KIIREESTÄ HUOLIMATTA: pöytään tuli kahvit ja huolella laitettuina! Kiva fiilis ja kokoaa eri ikäisiä herkkuttelemaan! Kesällä suuret ulkotilat, joten väkeä mahtuu! Kannattaa ehdottomasti poiketa päätieltä, on sen arvoinen paikka!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.03.2013
Rating: 0

Ne kakut, ne kakut ja ei tarvitse kantaa pöytään vaan tarjoillaan pöytiin. Hieno viihtyisä ilmapiiri. Myös suolainen ei jää lautaselle kauaksi aikaa. Ystävällinen palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.11.2012
Rating: 0

Karoliinan Kahvimylly on ihanin konditoria missä koskaan olen käynyt. Tunnelma, miljöö, kaikki kohdallaan niin kuin olla pitää. Huono puoli omalta kannaltani on se, että minulla ei ole omaa autoa, joten vierailut Kahvimyllyssä jäävät sen vuoksi vähäisiksi, vaikka asun naapurikunnassa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.10.2012
Rating: 0

Kakut oli tosi hyviä, mutta asiakaspalvelu oli hyytävää. Täysin sama juttu kuin viime kesänäkin ja tuolloin päätimme että emme tule enää uudestaan. Ja niin päätimme nytkin, tosi harmi koska iskut ovat hyviä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 27.07.2012
Rating: 0

It is very nice and quiet place to sit and drink fresh coffee and taste cake or plain coffee bread which size is large enough.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.11.2010
Rating: 0

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Kostamontie 17, 19650 Joutsa - Route
(014) 886186
http://www.karoliinankahvimylly.fi

Options