Opens at 11:00

Neuhaus Chocolaterie

café
Rating 4.5 / 5

Reviews (29)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Coffee ok,It pretends a lot to be international place, but its known that over there people smiles and makes you feel welcome,
But at Neuhaus service is in Russian with no smile .
But appallingly snobby service means I will never set foot in the place again.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 800€ Added: 23.09.2015
Rating: 0

Kahvit ja kakut ensiluokkaisia, tarjoiluastiat laadukkaita, tunnelma kiva ja palvelu erittäin miellyttävää. Jee!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 20.10.2013
Rating: 0

Rakkain vakiopaikkani; palvelu on ollut aina hyvää ja huomaavaista, leivokset ja suklaat hintansa arvoisia . Plussaa vielä arvokkaasta tunnelmasta! Kahvila on loistava ja sinne voi mennä yksin tai seurassa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 25.09.2013
Rating: 1

Kylmä suklaajuoma on täyttä suklaataa ja hurmaavaa tuoksua täynnä :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 08.09.2012
Rating: 0

Kalsea tunnelma ja kehno palvelu. Ehkä omistajalla huono päivä, mutta olimme hiukan hölmistyneitä saamastamme palvelusta. Tai sitten vaatimukseni ovat nousseet muualla koettujen parempien kahvilahetkien ansiosta. Niin tai näin, kokemus jäi listan häntäpäähän, enkä voi suositella tätä paikkaa ainakaan tunnelman vuoksi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 05.02.2010
Rating: 1

Seudun ehkä viihtyisin kahvila. Ihan höpöhöpöä että palvelu olisi täällä huonoa, palvelu on aidosti ystävällistä ja kiireetöntä. Helsingissä ei saa muualta tällaista palvelua, piste. Monta kertaa aamiaisen täällä syöneenä tiedän mistä puhun, syytä on myös todeta ettei juuri muualla kuin Neuhaussissa saa nauttia aamiaista rauhassa ilman ympärilläolevaa tunkua. Aamiainen on konstailematon ja herkullinen, tarvikkeet ovat tuoreita ja niitä on juuri sopivasti. Ikkunasta on kaunis ja valoisa näkymä kadulle.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 11€ Added: 31.01.2010
Rating: -1

Erittäin heikko, ellei surkuhupaisa elämys. Palvelu olematonta, asiakkaita ei huomioitu ja tunnelma kahvilassa kaikin puolin kylmä ja töykeä. En menisi tänne toiste. Aamiaiset vajaat ja puutteelliset, jouduimme itse jatkuvasti juosta keittiössä hakemassa puuttuvia ainesosia. Toinen meistä odotti lautaselta puuttuvaa kananmunaa reilut 20 minuuttia- onneksi emme olleet kiireessä! Annokset eivät myöskään kovin esteettistä silmää hiveleviä; ruoka-aineet kiireessä läiskitty lautaselle miten sattuu. Ihmetystä herätti myös eilen sulkeeen Café Engelin nimeä muistuttava uusi lisäke nimessä... Omistaja yritti huijata meitä kertomalla, että oikea Engel on lopettanut, vaikka se on vain remontin ajan tilapäisesti suljettu. Tästä epärehellisyydestä pitkä miinus. Toivotan Neuhausille parempaa onnea jatkoon!

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 11€ Added: 31.01.2010
Rating: 2

Todella ankea kokemus: kahvilan omistaja tulee s-marketin kassit kädessä etuovesta sisään, kun oli aamiaistarvikkeet loppuneet. Henkilökuntaa ei tarpeeksi, omistajan lisäksi vain yksi ulkomaalainen nainen. Uusi nimi 'Angel' törkeästi plagioitu vuodeksi remonttiin menneeltä kahvila Engeliltä viereisestä korttelista. Palvelu ei yksinkertaisesti toiminut, kaikki loppui kesken koko ajan, vaikka asiakkaina vain kymmenisen henkeä. En mene enää ostamaan edes suklaita täältä, stokkalta saa yhtä tuoreat Neuhausit, ja paremmalla palvelulla!

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 11€ Added: 31.01.2010
Rating: 2

Kahvit, kakut ja palvelu. .. loistava paikka.
Kiitos kun sain lainata tietokenettasi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 09.08.2009
Rating: -1

Hyvää erikoiskahvia, mutta ylemmyydentuntoinen palvelu ei houkuttele pistäytymään uudelleen. Kokeilen sen sijaan Kaakaopuuta Kampin kauppakeskuksen alatasolla.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.07.2009
Rating: 1

Community

Images

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Keskuskatu 7b ( Ateneuminkuja 7 ), 00100 Helsinki - Route
400408847

Options