Closed now

Ravintola Korson Aada

Rating 4 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (91)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Käytiin lauantai-iltapäivänä pari kuukautta sitten. Ruoka oli todella hyvää (pippuripihvi) ja siitä kiitokset kokille. Miespuolisen tarjoilijan käytös oli sen sijaan hyvin ylimielistä, joten valitettavasti se söi kokemuksesta ison palan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 29€ Added: 12.04.2017
Rating: 0

Paras pippuripihvi mitä olen koskaan syönyt

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 04.02.2017
Rating: 0

erittäi asiakkaat vastaaan ottava

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 14.12.2015
Rating: -3

Ihana pippuripihvi, samoin Tarte Tatin jäätelöllä. Hyvä, ystävällinen ja nopea palvelu. Ihan helmi löytö Vantaalla ruokaravintolaksi. Suosittelen vahvasti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 17.10.2015
Rating: 0

Usein ravintola Aadassa käyneenä voin todeta, että palvelu on todella hyvää ja lämmintä. Ruoka erinomaista. Myös edulliset annokset lounasaikaan ovat maittavat. Kalliimmat illalliset suorastaan suussasulavia - ja silti hinta on kohtuullinen ellei jopa edullinen muihin vastaaviin ravintoloihin verrattuna!

Annoskoko hyvä - ei tarvitse mennä pikaruokapaikan kautta kotiin. Pelkästään pikkunälkään tarkoitettu metsästäjänleipä täytti masua hyvin (12€!).

Vantaan parhaimpia ellei jopa paras ravintola. Ja voittaa useimmat oikeasti kalliit ja "hienon ravintolan" maineen saaneet Helsingin ruokapaikat.

Kannattaa tulla kauempaakin kokeilemaan!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 15.10.2015
Rating: -1

Palvelu töykeää. Pihvit ylikypsiä. Lisukesalaattti pelkkää vihreää salaattia. Emme mene vaan uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 29€ Added: 13.09.2015
Rating: -1

Varsin vaatimaton lounas. Ei pysty kilpailemaan muitten vantaalaisten lounaspaikkojen kanssa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 03.09.2015
Rating: 0

Pippuripihvi loistava lohkoperunoilla. Monessa paikassa testattu mutta tämä paikka yllätti. Suosittelen. Pustan härkää toimi myös. Hyvät viinit ,edulliset. Panna cotta. Ah.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 34€ Added: 23.06.2015
Rating: 0

Itse muutaman kerran aadassa käyneenä voin kehua ruokaa hyväksi. . Tosin alkuruuista ainakin silloin löytyi vuohenjuustosalaatti, suoraan pussista salaatti sekoitusta lautaselle ja vuohenjuustokiekko, hinta 10e!! Joka tälläisestä mielestäni vähän liian korkea! No se ruuasta.. Syy miksi Aadaan en enää ikinä mene on tämä "palvelu" mitä sieltä saa.. Molempina kertoina kun olen käynyt tarjoilijana on toiminut vanhempi rouva. Todella tympeä henkilö, en ymmärrä miksi pitää asiakaspalvelussa toimia jos siihen ei kykene! Toisella kertaa kun olimme tänne menossa ovella hän rupesi inttämään että olisi pitänyt olla pöytävaraus kun meitä oli jopa seitsemän henkilöä.. Ravintola oli tosiaan TYHJÄ! Enää ei vain hyvä ruoka riitä kiinnostusta menemään kyseiseen paikkaan kun palvelu on mitä on!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.05.2015
Rating: 0

Supermaukas pippuripihvi kermakastikkeella, lisukkeena lohkoperunat. Alkupalaksi tarjottu leipä ja yrttilevite myös tosi hyvä yhdistelmä. Suosittelen lämpimästi tätä paikkaa!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 25.01.2015
Rating: 1


Location

Korsontie 2, 01450 Vantaa - Route
09-2731695
http://www.ravintola-aada.fi

Options