M-S-Vahlberg

9 reviews

Badges

Blog link

Reviews (9)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Ani turkish/kebab

Noutopöydässä paljon hyvää, jotain kehnoa, palvelu kauheaa.
Buffetissa oli runsas valikoima turkkilaista/lähi-idän ruokaa. Määrällisesti myös hyvin tarjolla, mutta oli vaikea sanoa kauanko ruuat ovat vanhentuneet salissa. Kebabliha, kenties se tärkein, oli aika sotkuista, kasautunutta ja seisoneen oloista. Piti noukkia tarkkaan, että sai syötävää siivua. Kastikekin oli korkeintaan keskitasoa. Paistetut perunat olivat aika kehnoja, nekin kenties seisoneet tovin. Kylmät kasvispohjaiset tarjottavat olivat parempaa laatua, jopa herkullisia.
Miestarjoilija (omistaja itse?) oli vaihtelevasti tyly, "kuuro" tai sitten painostavan tuttavallinen. Välillä ei meinannut saada asioitua, kun kaveri oli ilmeisesti niin omissa maailmoissaan. Toisaalta saattoi intoutua suorastaan tuppautumaan seuraan ja kertomaan seurueellemme omasta elämästään niin tulvivasti, että illanvietto keskeytyi tai laskuja ei meinattu saada hoidettua. Ahdistava kokemus siltä osin.
Suosittelisin, jos noutopöydän lihan laatuun ja tuoreuteen panostettaisiin, ja paikalla olisi joku ammattitaitoinen tarjoilija. Selvää potentiaalia ravintolalla olisi, mutta itse en taida käydä uudelleen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 08.02.2017
Rating: 0

Restaurant: Brasileira

Yhden kokemuksen perusteella kelpo lounasruokala.
Tarjolla taisi olla kolmea erilaista itse annosteltavaa ruokaa. Esillepanoltaan mikään ei ollut kauhean houkuttelevan näköistä. Kokeilin kuitenkin pasta- ja kanaruokia, ja molemmat olivat maultaan oikein hyviä, pasta jopa erittäin hyvää. Mausteita oli osattu käyttää sopivasti. Salaattipöytä oli niukka, mutta raaka-aineet tuoreita. Asiakaspalvelu oli hyvin ystävällistä, ja joutessaan henkilökunta siivosi pöytämmekin vaikka astioille on palautuspaikka. Sijainnin puolesta ravintola palvelee lähinnä alueen toimistoväkeä, mutta jos sattuu kulmille, kannattaa kokeilla. Tilakin on hieman erikoinen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 08.02.2017
Rating: 0

Restaurant: Morrison's Grill & Green restaurant

Pippuripihvi oli hyvin paistettu. Kastike oli asiallinen jos ei mitenkään poikkeuksellinen ja lisukkeet aivan ok laadultaan. Annoskoko vain oli huomattavan suuri. Läheskään kaikkea en saanut syötyä, vaikka tulin nälkäisenä ja yleensä tyhjennän lautaset. Mieluummin maksaisin pari euroa vähemmän kuin jättäisin kasan ruokaa hukkaan meneväksi. Tällaisillä annoksilla ravintola myös menettää mahdollisuuden myydä jälkiruokaa, kun on jo täysin ähky.
Paikka on pienehkö ja tunnelmaltaan hieman ketjumainen. Palvelussa ei ollut huomauttamista, ja pöytä oli siisti.
Suosittelen jos haluaa lautaselleen hyvin paljon, mutta kokemukseen ei mitään extraa. Itse varmaankin kokeilen muita saman tyylin paikkoja ennen kuin vierailen uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 23€ Added: 08.02.2017
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Mäkikupla

Pizzat ovat ok perustasoa, hyvin paistettuja, ja hinnoiltaan pizzapaikkojen keskitasoa. Mutta juustona käytetään harmillisesti jotain melko tympeän makuista raastetta, joka antaa ikävän vivahteen annoksille. Muutenkaan raaka-aineet eivät tee vaikutusta.
Paikan tunnelma on tiivis ja kaljabaarimainen, ja siisteyskin sitä luokkaa. Ei siis oikea paikka jos etsii rauhaa tai romantiikkaa. Vaikuttaa olevan krapulanparantajien suosiossa, ja siihen sopiva. Hieman paremmalla tuotteella sopisi myös rennossa aikuisporukassa illallistamiseen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.02.2017
Rating: 0

Restaurant: Coco grill

Aika kolkko kokemus, hyvistä puolista huolimatta.
Ruokalista täällä on virkistävän lyhyt ja yksinkertainen. Aivan kuin ei yritettäisi liikaa. Ja silti useimmat pääruuista olivat ainakin itselleni hyvältä kuulostavia vaihtoehtoja.
Otimme kumppanimme kanssa molemmat päivän kalaa (lohta) valkoviinikastikkeessa. Kala oli hyvin paistettua, ja kastike maukasta. Esillepano oli hyvä, siistin yksinkertainen. Lisukesalaatti oli aika olematon. Kaikki vaikutti tuoreelta. Maniokkilisuketta ei ollut saatavilla, mutta tomaattiperunat olivat sentään hyvin maustetut. Hintaan ja keskivertoihmisen nälkään nähden annoskoko oli aivan liian pieni. Tämän takia tuskin tulee pian mentyä uudelleen tai suositeltua paikkaa.
Palvelu oli ystävällistä, ja ruoka tuli melko nopeasti. Asiakkaitakaan ei ollut paljon, joten muuta en odottaisikaan.
Paikan sisustus oli aika lailla väritön ja hengetön, melkein kuin keskeneräinen, ja hyvin hämärä. Pakkaspäivänä ravintolassa oli myös selvästi turhan kylmä.
Huomauttaisin myös, että ainakin silloin kun kävimme, olivat ravintolan verkkosivut vanhentuneet. Osoitetiedot liittyivät edelliseen sijaintiin, ja vaikka ruokalista taisi olla muuten sama, oli annosten hintoja nostettu parilla-muutamalla eurolla, monissa tapauksissa siis huomattavasti.
Ravintolat heikkoudet ovat harmillisia, sillä kaiken perusta eli kokkaustaito vaikuttaa olevan hallussa. Mutta jos annokset eivät kasva, on vaikea suositella.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 08.02.2017
Rating: 0

Restaurant: Maya Bar & Grill mexican

Keskihintainen keskivertoravintola, jossa voitaisiin kiinnittää huomiota laadun tarkkailuun. Ruokalista on laaja, mutta hyvin teemassa pysyvä.
Pari kertaa olen käynyt viimeisen noin puolentoista vuoden aikana. Ensimmäisellä kerralla pienessä seurueessa, toisella kumppanin kanssa, molemmilla tilattiin a la carte -listalta.
Aiempi kerta oli pääosin positiivinen kokemus. Itse otin kokeilumielellä useita pieniä annoksia. Mikään ei erityisesti yllättänyt tai räjäyttänyt tajuntaa, mutta kaikki oli maukasta, eikä löytynyt huomautettavaa. Kenenkään annoksia en erityisen runsaiksi olisi kehunut, mutta kukaan ei jäänyt nälkäiseksi. Liian isotkaan annokset eivät olisi hyvästä. Paistetut jälkiruokamunkit olivat oikein hyviä. Jokaisen tilaama cocktail oli ruokailijalle mieleinen, joukossa myös alkoholittomia. Hieman nopeammin olisivat ruuat voineet valmistua.
Toisella kerralla mieleen jäi pitkä odotus ruuan saamisessa, vaikka ravintola ei ollut erityisen täysi, sekä odotukset alittanut laatu. Lähes kaikki oli enemmän tai vähemmän liian pitkään kypsytettyä. Ei syömiskelvottomiksi tai pahaksi asti, mutta juuri siten, ettei ruuasta voinut täysin nauttia. Vain maissilastut olivat sen verran poltetut, ettei kaikki ollut syötävää. Pitkän odotuksen ja päältä katsoen ookoon ruuan vuoksi ei ollut mielekästä teettää uusia annoksia. Annoin kuitenkin asiasta palautetta, ja halut uudelleen vierailuun vähenivät selvästi. Tällä kerralla myös siisteydessä oli selvää huomauttamista. Esimerkiksi ruokalistat olisi hyvä aika ajoin puhdistaa, etteivät ole karstaiset ja tahmaiset.
Palvelu oli molemmilla kerroilla perusystävällistä, mutta etenkin toisella kerralla sai olla tarkkana, että ehti saada tarjoilijan huomion. Paikan sisustus on rento ja sanotaanko baarimainen. Hinnat eivät ole halpoja, mutta etenkin ydinkeskusta-sijaintiin nähden kohtuullisia kuitenkin. Ruokalistalta löytyy hyvin kokeiltavaa ja luulisin kaikille jotain mieleistä. Vaihtelevan laadun takia en uskalla kuitenkaan varauksetta suositella.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.02.2017
Rating: 0

Restaurant: Sushi Bar Rice Garden

Sushibuffet oli perushyvää tasoa laadultaan. Valikoima ei ole kylän laajin, mutta vielä riittävä. Esillepannun ruuan kierto vaikutti kohtuullisen hyvin asiakasmäärään mitoitetulta. Lämpimältä puolelta ainakin kevätrullat olivat maukkaita, sielläkin puolella aika lailla vähän vaihtoehtoja.
Palvelu oli hyvin ystävällistä, jos jopa hieman varautunutta. Lounasbuffetin sai ostaa vielä aivan lounasajan loppumishetkellä, ja noutopöytää täydennettiin hyvä tovi tämän jälkeenkin.
Pöydät olivat siistejä, tila on avara ja rauhallinen. Valtavien ikkunoiden takia loskasään synkkä tunnelma hieman ylsi sisällekin asti. Tila oli näin talvella melko viileä, joten päällystakin alla kannattaa olla muutakin kuin paita. Erittäin herkullinen haudutettu tee tosin auttoi lämmittämään.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.02.2017
Rating: 0

Restaurant: Makuja sushi restaurant

Sushibuffet on laadukas, monipuolinen ja etenkin lounasaikaan hyvin kohtuuhintainen. Olen toistamiseen käynyt täällä kumppanini kanssa nauttimassa sushibuffetista, ja olemme olleet hyvin tyytyväisiä. Valikoima on laaja, jopa kokeellinen. Hienostuneen yksinkertaisen sushin metsästäjälle paikka ei siis ehkä ole omiaan. Muille noutopöydästä löytyy paljon erilaista maistettavaa, ja tarjoilua täydennetään hyvään tahtiin. Raaka-aineet ovat vaikuttaneet laadukkailta, ja viime käynnillä jopa erityisen tuoreilta ja hyviltä. Palat eivät ole liian suuria, ehkäpä keskikokoa, eivätkä mitenkään huolettomasti tehdyn oloisia.
Tarjolla on myös lämmintä ruokaa, jota en ole kokeillut, mutta se näyttää ja tuoksuu kyllä aivan hyvältä. Sen kierto ei kenties ole yhtä nopeaa kuin sushin. Pöydän päästä löytyvät tuoreet hedelmät ja haudutettu tee ovat hyvin maistuneet.
Palvelu on ollut ystävällistä, tosin asiakaskontaktia on vain vähän ruokaa itse noudettaessa. Tyhjenneitä asiakaspaikkoja voisi pyrkiä siivoamaan hieman nopeammin, vaikka ei olisikaan ruuhka-aika. Vapaat paikat ovat olleet aina siistejä.
Ison ja avaran tilan sisustus on hillitty, mutta ei aivan monotoninen (vrt. Han-Ko-ravintolat). Puupinnat tuovat lämpöä, ja kohtuullisella määrällä viherkasveja on saatu aikaan miellyttävä, paikoin melkein puutarhamainen tunnelma. Laskettu rimakatto vähentää miellyttävästi tilan kaikua. Muutoinkin paikka on rauhallinen, etenkin vilkkaaseen sijaintiin nähden.
Buffet on laajuuteen ja laatuun nähden edullinen, etenkin kun lounashinnoittelu jatkuu peräti kello 16 asti. Olen suositellut paikkaa tuttavilleni, ja huonoja puolia ei juuri ole, ylensyönnin riskiä luukuunottamatta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 13€ Added: 08.02.2017
Rating: 0

Restaurant: Subway Porthaninkatu

Muutaman kerran olen vieraillut.
Leipien täytteet vaikuttavat laadukkailta; vihannekset tuoreilta ja raikkailta, ja lihat suunnilleen siltä mitä voileipäketjulta odottaa. Kastikkeet ovat ok ja niitä on hyvä valikoima. Itse leivät täällä, ja muissakin subwayssa, ovat kuin hieman raakoja, vaikka niitä hieman paistettaisiin ennen täyttämistä. Koostumukseltaan pehmoinen tai pullamainen leipä on myös melko mautonta.
Palvelu on ollut hyvää, jos hieman turhan kiireistä. Ripeä tahti on hyväksi ruuhkahetkinä, mutta ilman jonoakin on hoputuksen tunne. Ravintolan siisteys on kohtuullinen, ei huono, mutta toisinaan huomauttamistakin on. Juomat ovat aika arvokkaita. Salaatteja en ole kokeillut. Hinta on annoskokoon nähden kohtuullinen tai edullinen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.02.2017
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites