Closed now

Brasileira

Rating 4.8 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (22)

Etukäteen Brasileiran lounaslistaa katsoessani harmittelin, että oma visiittini Brasilian makuihin osui juuri sellaiselle päivälle, kun ravintola tarjosi ei-niin-erityisen-brasilialaista ruokaa. Tarjolla nimittäin oli lammasrisottoa, kanalasagnea, curry-kasviksia ja perunamuusia. Samalla viikolla tarjolla oli kuitenkin esim. bahialaista kanaa ja ”pitkään haudutettua ja hyvin maustettua porsaan kassleria piilotettuna! Tyyppillinen koillis Brasilialainen annos”. No, ei auta.

Koska olin ensimmäistä kertaa ravintolassa, herätti yökastelijan itsevarmuudella varustettu toimintani heti ystävällisen tarjoilijan (kenties ravintoloitsija itse) huomion. Hän kertoi, miten homma toimii ja mitä lounastarjonta (10,30 €) piti sisällään. Kohtuullisen mielenkiintoisten salaattien lisäksi otin lautaselleni lammasrisottoa, mikä paljastui onnistuneeksi valinnaksi. Risotto oli koostumukseltaan oikeaoppisen kosteaa, eikä lampaassa ollut säästelty. Risotto oli maukasta. Salaatit kyljessä ajoivat asiansa. Kahvi kuuluu lounaan hintaan.

Palvelu oli ystävällistä ja huomioivaa, mutta aterian nauttimisen jälkeen astiat piti itse palauttaa, mikä aina vähän hillitsee suurempaa fiilistelyä. Ravintola on varsin pieni, varsinkin kun sivutila ei ollut käytössä lounaalla. Valoa ja maisemia rakennustyömaalle antoivat suuret ikkunat.

Lisää ravintola-arvosteluja löytyy blogistani:
https://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 17.03.2019
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Olen käynyt säännöllisen epäsäännöllisesti lounaalla Brasileirassa siitä lähtien kun ravintola avattiin. Ilokseni taso on säilynyt korkeana ja ruokalistalta löytyy suosikkiruokieni lisäksi aina jotakin uutta ja yllättävää, joka vie kielen mennessään - tällä kertaa maukas sienirisotto. Lisäksi palvelu on ensiluokkaista ja joka kerta käydessä tulee hyvälle mielelle. Sijainti on tällä hetkellä vähän hankala (Kalasataman rakennustyömaan vuoksi) mutta kyllä hyvän ruoan perässä kannattaa mennä vaikka maan ääriin, miksei siis Kalasatamaankin!? Sitäpaitsi Brasileira on ehdottomasti paras paikka aloittaa tutustuminen brasilialaisen keittiön salaisuuksiin!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 25.09.2017
Rating: 1

Hyvää lounasruokaa . Aina maistuu.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 14.03.2017
Rating: 1

Yhden kokemuksen perusteella kelpo lounasruokala.
Tarjolla taisi olla kolmea erilaista itse annosteltavaa ruokaa. Esillepanoltaan mikään ei ollut kauhean houkuttelevan näköistä. Kokeilin kuitenkin pasta- ja kanaruokia, ja molemmat olivat maultaan oikein hyviä, pasta jopa erittäin hyvää. Mausteita oli osattu käyttää sopivasti. Salaattipöytä oli niukka, mutta raaka-aineet tuoreita. Asiakaspalvelu oli hyvin ystävällistä, ja joutessaan henkilökunta siivosi pöytämmekin vaikka astioille on palautuspaikka. Sijainnin puolesta ravintola palvelee lähinnä alueen toimistoväkeä, mutta jos sattuu kulmille, kannattaa kokeilla. Tilakin on hieman erikoinen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 08.02.2017
Rating: 0

Vaihtelua lounastarjontaan.

Tarjolla yleensä yksi tai kaksi brasilialaista ruokalajia ja yksi "suomalainen".

Ruuat yleensä maukkaita ja vaihtelevat sopivan usein. Lisukkeet myös hyviä, varsinkin leipä. Perus salaatti/ raastevalikoima.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 30.12.2016
Rating: 0

Kohtalaisen vaikea löytää, syömään ei eksy vaan pitää varta vasten mennä. Tämä on tosin vaivan arvoista sillä ruoka on hyvää. Henkilökunta on hyvin ystävällistä ja ruoka vaihtelevan hyvää.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 08.10.2015
Rating: 0

Hyvä ruoka ja ystävällinen henkilökunta, kannattaa kokeilla.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.09.2015
Rating: 0

Puolibrassi.
Suppea, mutta riittävä salaattipöytä. Buffet. Pari pääruokaa, ekstrana edellispäiväisiä. Peruna-jauhelihalaatikko on oikein maittava. Erityisbonus omasta chililiemestä. Lisärahalla upeita jälkkäripalleroita.

Yleismeininki on persoonallinen. Palvelu ihmisläheistä. Siisti tila. Siisti esillepano. Brasilialaisuus ei korostu päivän listalla erityisesti. Ehkäpä ensi kerralla.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 16.07.2015
Rating: 0

Loistava mesta, jossa saa laadukasta ruokaa ja palvelua! Kiitos paljon mukavista hetkistä! Tsemppiä jatkoon!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 13.07.2015
Rating: 0

Aivan loistavaa ruokaa! Ja todella hyvä ja ystävällinen palvelu. Tuli heti sellainen olo, että asiakkaista pidetään hyvää huolta ja asiakkaat on tärkeitä! Suosittelen lämpimästi kaikille!!

     
     
     
Experience: Lunch Added: 12.06.2015
Rating: 0

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Hermannin rantatie 10, 00580 Helsinki - Route
+358 50 5954280
http://www.ravintolabrasileira.fi

Options