Unknown

Sushi Bar Rice Garden

Rating 2.9 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (4)

(SYÖ-viikot kamppis, 10€ sushibuffet, norm. 12,90€)
Sushi buffetin valikoima oli todella pieni...sushi buffettiin mennessä ajatuksena on, että valikoima on suurempi kuin 6-7?
Kasviskääryleet, friteeratut kanat-ja (ehkä mustekalat?) oli sen sijaan tarjolla pöydällä, eikä missään lämpöhauteessa. Mielestäni näiden tulisi olla lämpimiä?
Lämpöhauteessa olevat ruuat olivat selvästi muhineet tarjolla jo usemman tunnin, koska kastikkeiden seasta sai etsimällä etsiä lihojen paloja ja ne olivat osittain kylmiä. Myös tavallinen keitetty riisi kastikkeiden kanssa puuttui.
Kyllähän tuota nälkäänsä söi, mutta en mene toista kertaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 06.10.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

All day sushi buffet. Lounas hiukan edullisempi kuin ilta-aikaan, mukaan saa setin kybällä. Biittien lisäksi tarjolla on hyvä valikoima muita itäakselin ruokia: nuudeliwokkeja, kanavartaita, uppopaistettuja kanoja/sikoja jne.

Paikan sushi maistuu minun suussani yhdentekevältä. Ei mitään erityistä valittamista, muttei kiittämistäkään. Jos haluat ahmia massun täyteen, mikäs siinä, mutta makuelämykset pitää hakea muualta. Muut safkat keskitason yläpuolen jees -osastoa.

Palvelu ystävällistä. Erittäin tilava ja siisti ravintolasali, mukaan mahtuu hyvin skidivaunujen kanssa. Syöttötuoleja löytyy.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 25.03.2017
Rating: 0

Sushibuffet oli perushyvää tasoa laadultaan. Valikoima ei ole kylän laajin, mutta vielä riittävä. Esillepannun ruuan kierto vaikutti kohtuullisen hyvin asiakasmäärään mitoitetulta. Lämpimältä puolelta ainakin kevätrullat olivat maukkaita, sielläkin puolella aika lailla vähän vaihtoehtoja.
Palvelu oli hyvin ystävällistä, jos jopa hieman varautunutta. Lounasbuffetin sai ostaa vielä aivan lounasajan loppumishetkellä, ja noutopöytää täydennettiin hyvä tovi tämän jälkeenkin.
Pöydät olivat siistejä, tila on avara ja rauhallinen. Valtavien ikkunoiden takia loskasään synkkä tunnelma hieman ylsi sisällekin asti. Tila oli näin talvella melko viileä, joten päällystakin alla kannattaa olla muutakin kuin paita. Erittäin herkullinen haudutettu tee tosin auttoi lämmittämään.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.02.2017
Rating: 0

Hyvää sushia buffetista, monipuolinen valikoima. Aika paljon kerrallaan esillä, eli ihan "suoraan pannulta" tuoreudella ei pelata.

Ei ollenkaan "peruskiinalaisruokia", kuten kana- ja lihakastikkeita. Kevätkääryleitä ja kanapalloja löytyy, samoin kuin esim. teryakikanavartaita.

Tilat ovat erittäin siistit, miellyttävän rauhallinen paikka (ainakin alkuiltapäivästä sunnuntaina). Henkilökunta reipasta ja palvelualtista.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 29.01.2017
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Options