Unknown

Coco grill

Rating 3 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (18)

Olen syönyt täällä muutaman kerran. Joka kerran ruoka oli erinomaista. Kala oli paistettu tarkasti niin, että se oli täydellistä. Olen kotikokki, mutten osaa paistaa kalaa niin hyvin. Kasvisruokavaihtoehdot olivat oikein erinomaisia. Maut ovat kohdallaan.

Mielestäni yksi kaupungin parhaista ravintoloista.

Hinta on vähän korkeampi kuin halvimmissa paikoissa, mutta ne ovatkin liian halpoja ja joutuvat siksi edistämään harmaata taloutta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.04.2019
Rating: 0

Harva meistä voi väittää maistaneensa venezuelalaista ruokaa. Sellaista on kuitenkin tarjolla Sturenkadun ja Mäkelänkadun kulmassa. Coco Grill muutti Vallilaan Makuunin tilalle pari vuotta sitten alkuperäisiltä hoodeiltaan Roihuvuoresta. Hyvä niin, sillä muutoin olisi venezuelalaiset maut jääneet minun osaltani kokematta.

Olisin tilannut alkuun chili-valkosipulimarinoituja kampasimpukoita, mutta niitä ei ollutkaan saatavilla, joten vaihdoin ne chili-valkosipulimarinoituihin jättikatkarapuihin (8,50 €). Annos oli valju ja mitäänsanomaton, eivätkä edes katkaravut (6 kpl) sitä pystyneet pelastamaan.

Tarjoilijan suosituksesta otin pääruoaksi Parilla mixtan (20,90 €), joka piti sisällään kunnon lihajuhlien tyyliin kolmea lihaa: chorizo-makkaraa, lampaan sisäfilettä ja kananrintaa. Kylkeen valitsin maniokkilisukkeet. Annoksen parasta antia olivat laadukas lammas sekä maukkaat makkarat. Tuhtia ja öljyistä annosta pyrkivät raikastamaan avokadosalsa kaalisalaatin ja muiden vihannesten kanssa, vaikka se vaikeaa olikin. Portugalilainen punaviini (12 cl 5,20 €) maistui muuten erinomaisesti sekä pääruoan kanssa että yksikseen.

Ravintolan yleisilmeessä musta ja valkoinen leikittelevät yhdessä mm. papukaijojen kanssa. Venezuelan lipultakaan ei voida välttyä. Palvelu toimi.

Coco Grill suoritti tasaisesti. Alkuruoka oli pettymys, mutta liha-annos ajoi asiansa kelvollisesti. Kaikessa tuhtiudessaan se oli maistuva kokonaisuus.

Lisää ravintola-arvosteluja löytyy blogistani:
https://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Experience: À la carte Price: 29€ Added: 17.03.2019
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Varovainen maustaminen. Venezuela on maahanmuuttajien maa ja siellä on monia eri tyylisiä keittiö, tämä ravintola edustaa lähinnä eurooppalaista tyyliä, jossa on kisänä joitain etelä-amerikkalaisia piirteitä. Hämmästyttävän perinteinen mutta lupaavan lyhyt menu. Avokado, katkarapu (gambas) ja munakoiso alkuruuat: Hyvin valmistettuja, itseä otin katkarapuja, jossa ravintolan ruoanlaittotapa oli jo ilmeinen: hyvin valmistetut, mutta hyvin varovasti maustetut ruuat. Makeaa balsamicoa jokaisella alkuruokalautasella. Koristeena vain? Mielestäni ei sopinut muuten lähes maustamattomille katkaravuille hyvin. Pääruoka seurasi samaa linjaa: päivän kala (lohta) kananrinta ja paella kaikki hyvin valmistettu, paellassa maku ja mausteet kunnossa. Kananrintaosa olisi voinut tulla mistä tahansa ravintolasta. Todella isot annokset. Mutta onko “more is better” aina totta? Päivän suklaakakku oli hieman kuiva ikävä kyllä. Palvelua sai välillä odottaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.01.2018
Rating: 0

Lounaalla seuralaiseni söivät buffetruuan ja itse tilasin päivän annoksen, lohen. Lohimedaljonki oli maukas, todella suuri ja ihanan rapeaksi paistettu. Rasvan määrästä päätellen ei kaloreita laskeville ;)

Seuralaiseni eivät olleet kovin vakuuttuneita itse buffetista, sivustaseuraajalle se vaikutti melko keskinkertaiselta.

Ruuan saapumisessa meni verrattain kauan ja seuralaiseni ehtivät syömään ruokansa jo ennen kuin oma ruokani saapui. Paikkana ei ole kovin viihtyisä, mutta potentiaalia olisi! Palvelu oli mukiinmenevää ja iloista, taustalla soivat latinorytmit saivat hyvälle mielelle.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 26.12.2017
Rating: 0

Erinomainen kokemus. Vanhentuneesta nettisivusta huolimatta tuli lähdettyä Vallillaan kokemaan venezuelalaisen keittiön ihmeitä. Olen käynyt Venezuelassa ja sanoisin, että Coco Grillin ruoan taso on jopa parempi kuin siellä (tämä saattaa herättää vastaväitteitä, mutta näin sen koin).

Parilla Mixta, jossa mukana chorizo, lampaanfile ja kana. Tomaattiperunat, pieni salaatinpoikanen ja erillinen kastike mukana. Annos ei ollut pienimmästä päästä, vaan ähkyä vastaan sai lopussa melkein taistella.

Chorizo ja lammas olivat kerrassaan erinomaisia ja mainio kastike säesti upeasti. Tomaattiperunat toimivat hyvin pienenä lisukkeena. Ainoastaan kana oli hieman tylsän makuista, mutta kastikkeen kanssa sekin nousi arvoonsa.

Ravintolan pienistä tiloista ei mitään valitettavaa, hyvin siellä viihtyi ja tunnelma oli ravintolamainen, eikä mikään rasvaisen pikaruokamainen, mitä ehkä ennalta odotin. Palvelu oli ystävällistä ja mukavaa.

Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 22€ Added: 26.02.2017
Rating: 0

Aika kolkko kokemus, hyvistä puolista huolimatta.
Ruokalista täällä on virkistävän lyhyt ja yksinkertainen. Aivan kuin ei yritettäisi liikaa. Ja silti useimmat pääruuista olivat ainakin itselleni hyvältä kuulostavia vaihtoehtoja.
Otimme kumppanimme kanssa molemmat päivän kalaa (lohta) valkoviinikastikkeessa. Kala oli hyvin paistettua, ja kastike maukasta. Esillepano oli hyvä, siistin yksinkertainen. Lisukesalaatti oli aika olematon. Kaikki vaikutti tuoreelta. Maniokkilisuketta ei ollut saatavilla, mutta tomaattiperunat olivat sentään hyvin maustetut. Hintaan ja keskivertoihmisen nälkään nähden annoskoko oli aivan liian pieni. Tämän takia tuskin tulee pian mentyä uudelleen tai suositeltua paikkaa.
Palvelu oli ystävällistä, ja ruoka tuli melko nopeasti. Asiakkaitakaan ei ollut paljon, joten muuta en odottaisikaan.
Paikan sisustus oli aika lailla väritön ja hengetön, melkein kuin keskeneräinen, ja hyvin hämärä. Pakkaspäivänä ravintolassa oli myös selvästi turhan kylmä.
Huomauttaisin myös, että ainakin silloin kun kävimme, olivat ravintolan verkkosivut vanhentuneet. Osoitetiedot liittyivät edelliseen sijaintiin, ja vaikka ruokalista taisi olla muuten sama, oli annosten hintoja nostettu parilla-muutamalla eurolla, monissa tapauksissa siis huomattavasti.
Ravintolat heikkoudet ovat harmillisia, sillä kaiken perusta eli kokkaustaito vaikuttaa olevan hallussa. Mutta jos annokset eivät kasva, on vaikea suositella.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 08.02.2017
Rating: 0

Nyt vallilassa. Kaikki oli ihan ok, lisää toisen käyntikerran jälkeen..

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.12.2016
Rating: -2

Pika-arvostelu: hyvä kokemus kaikinpuolin. Erinomaisesti grillattu liha. Sympaattinen, pieni perheravintola.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.12.2015
Rating: 0

Hyväää oli! reilut annokset paljon lihaa vielä kun vähän omatakeisempaa marinaadia ni hyvä tuleee. harmitti vietävästi kun ei ollut maniokkia kyseisenä päivänä. kannattaa mennä ehdottomasti

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 05.12.2015
Rating: 0

Mauton annos

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 14.10.2015
Rating: 0

Community

Images

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Mäkelänkatu 27, 00550 Helsinki - Route
+358 41 3681084
http://restaurantecocogrill.com/

Options