DeZolte

26 arvostelua

Gluteenitonta ruokaa etsimässä

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (25)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Little Big Cafe 2nd [Verkkokauppa.com 2. krs] take away -annoksia!

Jätkäsaaren paras lounas. Maukasta ja maistuvaa kotiruokaa, voin suositella!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 04.07.2013
Arvosana: 14
Ravintolan vastaus:

Kiitos!


Ravintola: På Kroken Hanko kalaravintola

6. 8.2014 iillalla oltiin porukalla (4 hlöä) syömässä kun olimme kuulleet kehuja upeasta kalapöydästä. Meistä kolme otti kalapöydän (26€) ja yksi paistetun ankan (29€).

Kalapöytä näytti hyvälle, mutta maut olivat pettymys. Ravut olivat tunkkaisen, ei tuoreen makuisia, lohet ei olleet raikkaita ja tuoreen makuisia, tilliä ja sitruunaa ei ollut kalojen ja rapujen kanssa. Perunat olivat kovakuorisia ja varmaan aamusta saakka olleet kattilassa. Tällä hinnalla ja tähän aikaan vuodesta perunat voisi keittää asiakkaalle, jolloin ne ovat parhaimmillaan. Voi oli lämpimässä täysin sulaa kuten myös kalat ja ravut tuntuivat huoneenlämpöisiltä. Parasta oli savustettu katkarapu.

Paistettu ankka tarjoiltiin lanttupyreen kanssa. Harmi, että annoksesta ei tullut otettua kuvaa koska annos oli vastenmielisen näköinen. Annos tuli noin 10 minuutissa tilaamisesta, joten ankka oli paistettu aikoja sitten. Se ei ollut lainkaan rapea vaan todella rasvainen ja sitkeä. En edelleenkään tiedä oliko kyseessä ankan rinta. Pyre maistui täysin lanttulaatikolta. Annoksen hinta on 29€ ja sillä pitäisi saada täydellistä ankkaa hyvällä lisukkeella.

Laskun yhteydessä valitimme ruoista ja etenkin ankasta, mutta valituksiin ei juuri reagoitu. Jälkeenpäin ajateltuna olisi toki pitänyt palauttaa ankka-annos heti sen saapuessa eikä maksaa annoksesta.

Yhteenvetona ruoka oli huonoa, palvelu oli vähän sinnepäin ja hinnat todella kalliit. Ei voi suositella tämän kokemuksen perusteella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 18.08.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Pastis ranskalainen

Mukava ja rento ravintola, jossa palvelu ja ruoka olivat ensiluokkaisia. Hinnat ja ruoan laatu erittäin hyvässä suhteessa. Alkuruokana söin simpukat, pääruokana vasikan poskea ja kateenkorvaa ja jälkiuokana creme brulee, tryffeli ja kahvi. Viinisuositukset sopivat myös erittäin hyvin ruokien kanssa. Hieno kokemus, voin suositella ja menen varmasti uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 60€ Lisätty: 10.01.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Antiokia Atabar turkkilaista

Hieno paikka keskellä Helsinkiä. Syötiin alkupalalautanen, joka oli maukasta. Palanpainikkeeksi Turkkilaista valkoviiniä. Pääruoaksi falafel, joka oli huikean hyvä. Niin hyvä, että otettiin jälkiruoksi toinen satsi falafelia omenateen kanssa. Voin suositella ja tänne pitää tulla uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 28.06.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Cantina West tex-mex

Ruokaa tulee paljon, mutta se ei ole hyvää. Texmex mössöä, joka toimi 20 vuotta sitten, mutta ei enää. Palvelu oli vaihtelevaa riippuen tarjoilijasta. Olisi aika uudistaa menu ja alkaa tekemään parempaa ruokaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 13.05.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Domo japanilaista

Sushit olivat tuoreita, raikkaita, hyvin tehtyjä ja maukkaita. Pääruoaksi söin teriyaki lohta ja siinä oli kaikki kohdallaan. Kala oli tuoretta ja maut olivat raikkaat. Ruoka tuli nopeasti ja palvelu pelasi, vaikka satuimme astumaan ravintolaan sisään perjantaina klo 22, jolloin ravintolan olisi pitänyt mennä kiinni. Voin suositella ja menen varmasti uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 07.05.2011
Arvosana: 9

Ravintola: Ravintola Kolo bistro

Pieni ja kotoisa paikka, ystävällinen palvelu, kohtuulliset hinnat ja kauniit ja hyvänmakuiset annokset. Täydet pisteet! Annoimme vapaat kädet viinien suhteen ja annosten kanssa tuotiin maistettavaksi aina kahta eri viiniä, joista sai valita omaan makuun paremman. Etenkin makeat jälkiruokaviinit jäi mieleen erittäin hyvinä. Huikea kokemus, tänne tulen varmasti uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 10.12.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Len's Keishoku Bar japanilaista

Hyvä ja nopea palvelu (paikka tosin lähes tyhjä perjantai-iltana klo 19), pitkä ja mielenkiintoinen menu ja muut asiakkaat olivat japanilaisia. Autenttinen paikka jossa ruoat ovat kauniita pienissä kipoissaan ja myös maut olivat kohdallaan. Alkupalaksi valitsin lajitelman sushia ja tamago-munakasta ja pääruoaksi teryaki lohta. Pääruoan mukana tuli miso-keitto, riisiä ja seesamilla maustettuja kurkkuja. Hyvää oli, suosittelen varauksetta!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 16.06.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Ristorante Vaelsa italialaista, pastaa

Kävin pitkästä aikaa uudelleen Vaelsassa ja kokemus oli jälleen todella positiivinen. Pastaa saa edelleen gluteenittomana. Söin pasta alla carbonaran gluteenittomana se oli todella hyvää ja annos oli hyvän kokoinen. Pastan lisäksi sain gluteenitonta leipää ja ollivilevitettä leivälle, kyllä maistui. Talon viinit on edelleen kohtuuhintaisia. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 01.09.2011
Arvosana: 4

Ravintola: Pueblo Bar y Taqueria meksikolaista, baari

Cafe de Nopal oli täynnä, joten testattiin tämä. Tilat ovat todella viihtyisät ja palvelu oli mutkatonta ja ystävällistä. Pöytään tuotiin lista ja tilaukset tehtiin tiskiltä mikä on mielestäni hyvä systeemi ja näin turha tarjoilijan odottelu jää pois. Tarjoilijan mukaan kaikki listalla on gluteenitonta, joten siitä rutkasti plussaa! Alkupalaksi ceviche ja se oli hyvä, raikas ja mausteinen. Tämän jälkeen possutacoja ja riisiä ja papusoosia. Tacojen kanssa tuotiin pöytään kolmea erilaista salsaa, jotka oli kaikki hyviä ja mukavan erilaisia keskenään. Ruoka oli raikasta ja hyvää ja sitä oli riittävästi. Mitä muuta voisi toivoa :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 27.10.2011
Arvosana: 4


Kuvat


Seuraajat