Keittiö auki

Little Big Cafe 2nd [Verkkokauppa.com 2. krs]

take away -annoksia!
Arvosana 3.9 / 5

LITTLE BIG CAFE 2nd [Verkkokauppa.com, 2. krs]

Tarjoamme tuoreista raaka-aineista valmistettuja klassikkolounaita, stadin parhaat dogit, salaatteja ja maistuvia take away -annoksia sekä erikoskahveja ja maukkaita leivoksia pitkälle iltaa saakka.

Syö paikanpäällä tai ota mukaan!


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (27)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.01.2017
Arvosana: 0

Raikasta hyvin tehtyä ruokaa. Haemme myös usein kotiin iltaisin. Ilmainen wifikin ja kauniita myyjiä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 03.06.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 1
Ravintolan vastaus:

Kiitos! Wifi Verkkokauppa.comin ansiota, välitämme kiitokset heille.

Kiitos! Oli hyvää!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 03.06.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 2
Ravintolan vastaus:

Mukavaa, että maistui, kiitos!

Kasvisruokaa tarjotaan korkeintaan kerran viikossa. Muutama hyvä annos (kasvis- ja kalakeitot), joiden vuoksi paikassa voi kuitenkin käydä silloin tällöin. Kyllästyttää vain jatkuva lihan työntäminen kaikkiin ruokaisiin annoksiin (salaattia en näihin lue) kun lounasvaihtoehtojakin kuitenkin on kolme. Palvelu on aina ollut ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 11.05.2016
Arvosana: -2
Ravintolan vastaus:

Hei! Meillä on kasvisruokaa 1-3 kertaa viikon listalla riippuen viikosta. Kasvisruokaa emme markkinoi erikseen "kasvisruuan nimellä", vaan valmistamme annokset niin, että ne soveltuvat kaikille, myös ns. "lihansyöjille". Yksi kolmesta lounasvaihtoehdostamme on jokaisen viikon neljänä päivänä salaatti ja yhtenä päivänä keitto. Emme siis ole kasvisruokaravintola, mutta yritämme kysynnän mukaan parhaamme, että silloin tällöin olisi myös kasvisruokaa. Mukavaa, että tykkäsit kala- ja kasviskeitoista sekä asiakaspalvelusta, kiitos siitä!

Lounassalaattiannos.

Kelpo tavaraa, näyttäisi olleen ihan maino lisukesalaattiselektiokin leipineen, niihin en kuitenkaan sen suuremmin ryhtynyt. Salaattia salaatilla ei ole mun juttu..

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.03.2016
Arvosana: 1
Ravintolan vastaus:

Kiitos! Totta, salaattiannoksen päälle salaattia salaattipöydästä ei ehkä ole paras vaihtoehto.

Mainio lounaspaikka. Puhtaat raaka-aineet ja osaavat kokit. Erikoisuutena hyvät salaatit ja maukas ”home made” ruoka, joka paikoitellen voittaa useat ala carte ravintolat. Miinuksena lounasaikaan ruuhka, jonka tosin voi välttää kun ei mene ihan 11-13 välillä. Omia suosikkeja, italialaiset lihapullat, saaristolaissalaatti, avokadosalaatti ja tänään uutena tuttavuutena miilun polttajan pasta. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 15.04.2015
Arvosana: 8
Ravintolan vastaus:

Kiitos! Ruuhkahuippu on tosiaankin noin kello 12.00, mutta tähän asti kaikki ovat mahtuneet lounastamaan. Erittäin väljää on vielä noin kello 11.30 tai noin kello 12.30. Little Big Cafen terassi aukeaa toukokuun alussa, jonka jälkeen lounasta voi nauttia myös terassilla.

Hieman erilainen työpaikkaravintola.
Pasta Carbonara vaikutti aavistuksen verran epäilyttävältä, joten valitsin lounassalaatin, kana-Caesar. Perushyvää. Lounasaikaan melkoinen ruuhka.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 13.10.2014
Arvosana: 2
Ravintolan vastaus:

Hienoa, että pidit perushyvänä (mikäli oikein ymmärsimme). Pahoittelemme silloin tällöin ilmenevää ruuhkaa.

Hodari 4. 9 €, pieni sandwich 4.9 € , pulla 3 €, kakkupala 4.9 €, kahvi 2 ja tee 2 € yhteensä siis n. noin 22 euroa. Paras oli tuo juustokakkupala, pulla oli kuiva, hodari ja sandwich haaleita ja mauttomia. Kahvi ja tee olivat kohtuullisia, myös hinnaltaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 15.09.2014
Arvosana: -4
Ravintolan vastaus:

Pahoittelemme, että et ollut tyytyväinen tuotteisiimme. Tässä on varmasti käynyt meille ns. mahalasku. Hot dog viedään asiakkaalle 65 asteisena ja toast 85 asteisena, sandwich/kolmioleivät myydään kylmävitriinistä. Kaikki toastit ja sandwichit tehdään big slice -leivistä. Vaalean-, tumman- tai extra-tummapaahto kahvin hinta on 2,20 kuppi, extra-kuppi 1,50.

The friday lunch vas lovely! Good food!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 24.02.2014
Arvosana: 3
Ravintolan vastaus:

Thanks!

Jätkäsaaressa työskenteleville ykköslounaspaikka. Olen käynyt kaikissa kolmessa Tyynenmerenkadun lounaspaikoissa ja tämä Verkkokaupan sisällä sijaitseva Little Big Cafe on selkeästi parhain. Täällä käyn aina kun se on mahdollista.

Paikkana Little Big Cafe on hieman poikkeava Jätkäsaaren muista lounaspaikoista. Se on pieni, siisti ja sympaattinen, niin hyvin kuin tavaratalon lounaspaikka vain voi olla. Paikassa ei ole lounasbuffeeta (lounaaseen kuuluva salaattipöytä on kylläkin), vaan kokki annostelee annokset tilauksesta lautaselle. Usein annokseen lisätään vielä erilaisia yrttejä, juustoja tai muita lisukkeita, joka tekee annoksesta vieläkin laadukkaamman tuntuisen.

Itse söin tiistaina porsaan sisäfilettä punaviinikastikkeessa ja valkosipuliperunoita. Liha oli mureaa, kastike vallan mainiota ja perunat maukkaita. Lisäksi salaattipöydän antimet olivat tuoreita ja valikoima oli runsas, niin kuin aina.

Jälkiruuaksi oli tarjolla vadelma pannacottaa, mutta siihen ei enää vatsalaukun vetokyky riittänyt, joten ensi kerralla sitten!

Hyvä ruoka, parempi Jätkäsaari! Ainakin näin rakennuttajan mielestä :)

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 06.02.2014
Arvosana: 11
Ravintolan vastaus:

Iso kiitos, oli erittäin mukava palaute!Sijainti

Tyynenmerenkatu 11, 00220 Helsinki - Reitti
044 7887 920
http://www.facebook.com/LittleBigCafe

Vaihtoehtoisia ravintoloita