Suljettu nyt

Cantina West

tex-mex
Arvosana 2.8 / 5

Mikäli haluat antaa palautetta voit jättää sen suoraan ravintolalle osoitteessa http://www.cantinawest.fi/yhteystiedot/palaute/


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (138)

Liian kallista siihen palveluun/ruoka elämykseen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 20.03.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Käytiin juuri kaveriporukalla viettämässä pikkujoulut.
Palvelu erittäin hidasta, ensimmäiset juomat tuotiin pöytiin noin 20 minuutin odottelun jälkeen ja kesken ruoan tilattu juoma tuotiin silloin kun oltiin valmiina tilaamaan laskua, vaikka ei ollut edes hirveästi asiakkaita.
Otin alkupalaksi sormisyötäviksi, naudan ribit, possun ribit ja lammasmakkaran. Pääruoaksi Texas big beef tummalla valkosipulikastikkeella tuunattuna. Sormiruoat olivat hyviä ja pääruoan pihvi oli hyvin paistettu, vaikka lihassa olikin erittäin paljon läskiä reunoilla. Mojitot maistuu aina yhtä hyviltä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 55€ Lisätty: 14.12.2013
Arvosana: 0

Ruokaa tulee paljon, mutta se ei ole hyvää. Texmex mössöä, joka toimi 20 vuotta sitten, mutta ei enää. Palvelu oli vaihtelevaa riippuen tarjoilijasta. Olisi aika uudistaa menu ja alkaa tekemään parempaa ruokaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 13.05.2013
Arvosana: 0

Vääriä juomia, vääriä annoksia, osa annoksista maustamatta ja pohjanoteerauksena tarjoilija osoitti mieltään, koska seurue halusi laskut erikseen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.04.2013
Arvosana: 0

Kolme kertaa käynyt ja toinen toistaan kamalampia kokemuksia. Paikassa ei toimi mikään - vähiten ruoka. Enää en mene vaikka mikä olisi ja kiukuttaa, että en oppinut jo kerrasta! Paikka on surkea ja reippaalla kädellä ylihinnoiteltu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.11.2012
Arvosana: 0

Pitkästä aikaa buffettia. Suureksi harmikseni huomasin, että hevonen ja kana oli "korvattu" kylmällä laarihöystöllä ja hintaa oli taas hivutettu ylös.

Nuoruuden lempparipaikkaan ei kyllä tartte enää mennä :(

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 19.05.2012
Arvosana: 1

Hyvät ruuat mutta räkälätunnelma ja sairaan kallista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 18.05.2012
Arvosana: 0

Ylihiennoiteltua syömäkelvotonta sanonko mitä. .

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 26.04.2012
Arvosana: 1

Kävin pitkästä aikaa Cantinassa vuosien tauon jälkeen. Paikkassa on edelleen sama kotoisa tunnelma kuin ennenkin ja tiloista huomaa, että on tehty pieniä parannuksia. Aulabaari oli todella kiva ja vastaanotto reipas ja miellyttävä. Tarjoilijan suosituksesta kokeilimme keittiömestarin suositusmenua. Menun pääruokana tarjoiltiin muhkea Härän Ribs annos, joka oli erittäin hyvin maustettu ja liha oli suussasulavaa. Jälkkäriksi sitten suklaakakkua. Tämän menun jälkeen ei tarvinnut edes harkita kotiin menemistä nakkikioskin kautta...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 36€ Lisätty: 13.04.2012
Arvosana: 0

Keskinkertainen tusinaravintola. Alkuruokana nautitut sipulirenkaat ja pääruokana popsittu cajun blackened steak olivat ihan ok. Pihvi oli itsessään suurehko ja maukasta lihaa. Mediumina en sitä pyynnöstä saanut, pikemminkin läpikypsänä. Muut lautasen lisukkeet olivatkin sitten yhtä tyhjän kanssa. Tarjoiltuihin kastikkeisiin (salsa ja majoneesi) olisi kaivannut reilusti enemmän potkua.

Palvelu oli mukavaa ja nopeaa, tosin asiakkaita ei ollut paljon. Ravintola on sisustukseltaan kiva texmex henkinen, mutta voisi kaivata kenties vähän päivitystä.

Samalla rahalla saa kymmenistä pk-seudun ravintoloista paremman päivällisen, joten Cantinaan tuskin tulee vähään aikaan palattua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 36€ Lisätty: 02.04.2012
Arvosana: 2


Sijainti

Kasarmikatu 23, 00130 Helsinki - Reitti
020 742 4210
http://www.cantinawest.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita