Avautuu 18:00

Kim's Tapas

espanjalaista
Arvosana 2.8 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (23)

Jaa-a. Kovin kaksijakoinen kokemus oli tämä. parin kaverin kanssa pistäydyimme ennen baarikierrokselle lähtöä.

Miljöönä paikka oikein kodikas + lämminhenkinen. Omistaja ( ? ) ottaa meidät ystävällisesti vastaan ja kertoo konseptista pääpiirteittäin.

Suositellut viinit osuvat napakymppiin. Tästä kertoo paljon se, että yleensä niin-kovin-nirso-viiniharrastaja-kaverini antaa juomille varauksettoman ylistyksensä. Omistaja esitteli myös tarjoamansa juomat suurella asiantuntemuksella, siitä plussaa.

Entäpä se tärkein ; ruoka siis? Chorizot ja ilmakuivatut kinkut olivat priimaa kyllä, mutta muuten tarjottavat olivat siedettävää perustasoa. Mielikuva marketista saatavasta valmismätöstä tuli valitettavasti mieleeni.

Tässä vaiheessa omistajankin mieliala muuttui. Hänen kysyessään mielipidettämme ruuasta kerroimme mielipiteemme ( mielestäni ) varsin asiallisesti + paikan hyviä puolia painottaen.

Tämä ei kuitenkaan herraa miellyttänyt vaan saimme vaikutelman siitä ettemme ymmärrä hyvän päälle? Palaute meni ilmiselvästi omistajan tunteisiin, emmekä näin ollen tunteneet oloamme järin tervetulleeksi enää.

Tämä on sääli sillä miljööltään sekä viinivalikoimaltaan paikka on erinomaisen miellyttävä. Huolimatta siitä, että paikka on lajissaan ilmeisesti Suomen ensimmäinen ei omistajan tulisi käyttäytyä asiakkaitaan kohtaan siten, että päällimmäiseksi tunteeksi vierailusta jää hämmennys ja turhautuminen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 31.01.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ala-arvoista palvelua!
Saimme lahjakortin tähän ravintolaan, ja vastaanotto omistajan puolelta oli ala-arvoista. Ensimmäisellä kerralla hän epäili korttia väärennetyksi, ja oli ottamassa koko lahjakorttia vaikka siitä oli käytetty vain osa. Menimme sitten pahoin aavistuksin käyttämään loput lahjakortista, ja kuinka ollakaan, törkeä käytös sen kuin jatkui. Revimme lahjakortin ja poistuimme paikalta. Ruokakaan ei täällä ole kaksista, joten välttäkää tätä ravintolaa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.06.2016
Arvosana: 1

Puoli vuotta Barcelonassa asuneena voin sanoa, että Kim's Tapas tarjoaa autenttisen kokemuksen. Aidoimmillaan varmaan silloin, kun paikka on ammuttu tupaten täyteen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 30.04.2016
Arvosana: 0

Viihtyisä pieni tapaspaikka. Hauska ja erilainen ilmapiiri, samantyyppinen meininki kuin espanjassa. Loistava paikka ottaa pikkupurtavaa ja pari lasillista. Tapasvalikoimassa oli mm. Ilmakuivattu kinkku, manchego juusto, oliivit, chorizo-makkara, lammaslihapyörykät tomaattikastikkeessa, äyriäisiä, artisokkaa, espanjalainen munakas.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 12.06.2015
Arvosana: 0

Ylimielinen, epäystävällinen jopa röyhkeä omistaja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.05.2015
Arvosana: -5

Vuokarsimme parin kymmenien työkaverin kanssa koko paikan. Tilasimme tapakset koko porukalle ja ne tuntuivat olleen rakkaudella tehdyt. Paikan pitäjä esitteli ruoan ennen kun söimme ja se oli mielenkiintoista kuulla kuinka ne on tehty ja mikä on niiden historia

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 16.03.2014
Arvosana: 0

Tänne voi mennä juomaan ihan hyviä viinejä jotka ovat kohtuuhintaisia. Ehkä pala juustoa voisi olla kanssa sitten paikallaan. Muuten ruokaa ei kannata syödä, se on yksinkertaisesti huonoa amatööritasoa huonoista raaka-aineista. Mutta kun hyviä viinejä saa muuallakin kohtuuhintaan, ja paikassa ei ole mitään erityistä, niin tänne en luultavasti palaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.06.2013
Arvosana: 1

Menimme katsomaan ravintolaa ajatuksena yksityistilaisuus. Hinnoista ym keskustelu jäi lyhyeen, koska ravintolan sisällä oli koira. Tiedustelin asiaa ja ravintolaitsija kertoi, että koirat ovat nykyään sallittuja. Hän myöskin tiedusteli tervyden tilaani alentavaan sävyyn ja, että joko nyt saan oireita koirasta. Onkohan oikein, että eläimiä on ruokavintolassa ja toivoisin asiallisempaa suhtautumista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.05.2013
Arvosana: -2

Ruoka on yksiselitteisesti heikkoa, tietysti oliiveja, makkaraa ja juustoa on aika vaikeaa pilata. Tällainen ruoka on aina ylihinnoiteltua, vaikka ei olisikaan kallista. Viinit hyviä jo OK hinnoiteltu. Tänne siis kannattaa mennä vain viinille ja ehkä ottaa muutama pala juustoa sen kanssa. En kyllä suosittele paikkaa kenellekkään.
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.03.2013
Arvosana: 2

Älä odota makuelämyksiä! Tapaksien ystävänä petyin todella paljon ruokaan. Tapaksina oli muun muassa perunasalaattia, joka oli suoraan purkista (Saarioinen tms), myös artisokat olivat tölkistä, vihreät pavut niin suolaisia, että niitä pystyi hädintuskin syömään. Juustoa, oliiveja ja ilmakuivattua kinkkua ei oikein pysty pilaamaan ja niille annankin täyden kympin. Paikka ei ole kulinaristisia nautintoja odottavalle, mutta pienenä hiukopalana se menettelee. Viinit todella edullisia. Omistajalla tosiaan on persoonaa hieman liikaakin..

En suosittelisi oman kokemukseni perusteella paikkaa kenellekään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.08.2012
Arvosana: 3


Sijainti

Kasarmikatu 4, 00140 Helsinki - Reitti
(09) 634 295
http://www.kimstapas.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita