erina

5 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Pihvipirtti lappityylinen ravintola

Edellinen kerta ravintolassa joskus 6 vuotta sitten, jolloin ruoka mielettömän hyvää: tuoreita, laadukkaita, kotimaisia raaka-aineita. Nyt taso tippunut järkyttävästi ja säästölinja näkyi joka paikassa. Paljon kehuttu alkupalapöytä vain varjo entisestään: kalat kuivia, laadukkaita mätejä ei näkynyt, vanhan lohen maku peitetty erilaisilla kummallisilla mausteilla ja etikkamarinoinneilla jne. Pihvit olivat pääosin halpaa ulkomaista lihaa, poropihvi ei fileetä, toisin kuin viime kerralla. Pihvit pyöritelty ranskalaismausteessa, joka vei pihvin oman maun täysin..voi tietysti olla ihan hyväkin juttu. Pihvit paistettiin kuitenkin toiveiden mukaan ja tarjoilijat toimivat näissä puitteissa varmasti niin hyvin kuin mahdollista. Jälkkäri tuli valmiina jääkaapista. Sääli, että ennen niin korkeatasoinen ravintola on pilattu säästämällä vähän sieltä sun täältä..näkyy ruoan laadussa niin paljon, että ihmettelen jos tänne asiakkaat palaavat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.06.2015
Arvosana: 0

Ravintola: sushi wa.gocoro japanilaista, sushia

Diilillä ostettu Noto-setti oli ok, mutta ei läheskään niin hyvää kun muutamassa muussa lähikorttelin sushipaikassa. Palvelu oli todella ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.01.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Maxill kansainvälistä

Alkuruokana punajuurta sinihomejuuston ja endiivien kera. Odotukset olivat korkealla, mutta valitettavasti annokseen oli vain kasattu ainekset ilman erityistä maustamista. Sinänsä sopivat hyvin yhteen, mutta olisin odottanut, että aineksille olisi myös "tehty" jotain. Pääruokana entrecôte, joka oli paistettu toiveiden mukaan ja maustettu hyvin. Olisi voinut olla hieman paksumpi ja sen myötä mehukkaampi, läskiä hieman liikaa. Ranskalaiset olivat herkullisia, mutta annos oli mielikuvitukseton. Lisukkeena vihersalaattia. Jälkiruokana crème brûlée, takuuvarma ja paljon paahdettua sokeripintaa. Hinta ja laatu eivät valitettavasti kohdanneet.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.01.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Juuri suomalaista
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.05.2012
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat