Keittiö auki

Maxill

kansainvälistä
Arvosana 4.4 / 5

Arvostelut (42)

Mihin on kadonnut Maxillin laatu? Palvelu oli jouhevaa, ystävällistä ja osaavaa, mutta itse ruoka mitäänsanomatonta ja mautonta. Lounassalaatti oli samaa tasoa kuin marketin annossalaatti - jäävuorta, kirsikkatomaattia, punasipulia, kalaa ja kananmunaa, mutta missä kastike, maku, jippo? Lehtipihvi oli heikkolaatuinen, sitkeä, ylisuolainen, eikä ranskalaisista ja jäävuorisalaatista koottu annos vastaa yleistä 2000-luvun ravintolatasoa, lähinnä tulee mieleen moottoritienvarsiruokapaikan "makuelämys".

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 14€ Lisätty: 03.08.2017
Arvosana: 0

Huikean hieno kokemus - palvelu, juomat ja itse ruoka maailmanluokkaa. Ei mitään fine dining vaan kursailematonta ja selkeää ja erittäin hyvänmakuista!

Lohisalaatti oli todella raikas ja hyvänmakuinen, samoin alkublinit rapeita ja täytteet kohdillaan. Lammspyörykät suorastaan sulivat suuhun.

Tulemme tänne uudestaan lähiaikoina.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.03.2017
Arvosana: 0

Hyvä ruoka ja ihana palvelu. Alkuun simpukat ja pääruuaksi haudutettua kuhaa. Tarte tatin loppuun.
Sisustus hieno

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.11.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Annokset olivat hyvin tasapainossa ja näyttäviä. Maku ja koko myöskin kohdillaan. Ja ainakin omalla kohdallani palvelussa ei ollut moitteen sijaa, kaikki toimi nopeasti ja ystävällisesti.

En osaa tarkalleen sanoa mikä yksittäinen asia sai antamaan tuon "hieman ylihinnoiteltu" -arvosanan. Jos olisin vielä ottanut jälkiruokaa niin juomineen olisi lähestytty jo kahdeksaakymppiä eikä kokemus olisi kokonaisuutena kuitenkaan ollut ihan sen arvoinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 09.03.2016
Arvosana: 0

Mutkatonta tuoretta ruokaa klassisessa korttelikuppilassa.

Palvelu parantunut vuosien mittaan

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 17.02.2016
Arvosana: 0

Kävin eilen lauantaina 13. 2. safkailemassa Maxillissa ensimmäistä kertaa - ruoka oli todella herkullista. Valitettavasti palvelu oli sanalla sanoen huonoa: ravintolassa oli kaksi töykeää naistarjoilijaa ja palvelua sai odottaa, vaikka ravintolassa ei ollut siihen aikaan ruuhkaa. Muillakin näyttää olleen huonoja kokemuksia palvelusta - toivottavasti palaute muuttaisi asioita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.02.2016
Arvosana: 0

Hyvä palvelu ja erinomainen ruoka. Hyvä hinta-laatu suhde. Suosittelen

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 27.01.2016
Arvosana: 0

Lounas Maxillissa. Koko ravintolassa oli omituinen, epämiellyttävä haju - kuin vanha tuhkakuppi. Tarjoilijatar oli tyly, töykeä. Ruoka sinänsä oli ihan hyvää, tosin kun tilaa annoksen jossa luvataan hirvilihapullia kerma-konjakkikastikkeessa ei olettaisi tämän tarkoittavan kirjaimellisesti kolmea lihapullaa joiden alla on kylmiä juureksia ja tahnamainen, haalean lämpöinen sipaisu jotain vaaleaa - ilmeisesti se kerma-konjakkikastike.

Ruuan takia voisikin palata mutta surkea palvelu ja omituinen vanhan tuhkakupin haju tarkoittavat, että jatkossa asioimme Helsingin muissa ravintoloissa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.12.2015
Arvosana: 0

Maxill on ihana. Koskaan en ole huonoa ruokaa täällä saanut. Olen tosin käynyt vain lounaalla. Olen syönyt salaatteja ja keittoja (kuvissa ruokaisampia seuralaisten annoksia).

Ravintola on suosittu lounasaikaan ja väki on vähän bättre folk. Mukaan uskaltaa silti myös opiskelija. Opiskelijakukkarolle tosin 20 euroa lounassalaatista on paljon, mutta en parempaa salaattia ole kyllä muualla saanutkaan. Kannattaa ehdottomasti käydä ellei porvariston hillitty charmi häiritse.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 20€ Lisätty: 02.06.2014
Arvosana: 0

Helsingin yleistasoon nähden kehno ruoka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.01.2014
Arvosana: -1


Sijainti

Korkeavuorenkatu 4, 00150 Helsinki - Reitti
(09) 638 873
http://www.maxill.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita