Francois

7 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Putte's Bar & Pizzeria pizzaa

Mennyt todella alaspäin. Keskinkertainen pizza viimeiset kolme kertaa. Viimeisimmällä kerralla tulimme töiden jälkeen syömään ja täällä oli pakollinen maksullinen narikka?! Jäi viimeiseksi kerraksi. Kiitos, Putte's, mutta ei kiitos.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 02.04.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Maxill kansainvälistä

Lounas Maxillissa. Koko ravintolassa oli omituinen, epämiellyttävä haju - kuin vanha tuhkakuppi. Tarjoilijatar oli tyly, töykeä. Ruoka sinänsä oli ihan hyvää, tosin kun tilaa annoksen jossa luvataan hirvilihapullia kerma-konjakkikastikkeessa ei olettaisi tämän tarkoittavan kirjaimellisesti kolmea lihapullaa joiden alla on kylmiä juureksia ja tahnamainen, haalean lämpöinen sipaisu jotain vaaleaa - ilmeisesti se kerma-konjakkikastike.

Ruuan takia voisikin palata mutta surkea palvelu ja omituinen vanhan tuhkakupin haju tarkoittavat, että jatkossa asioimme Helsingin muissa ravintoloissa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.12.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Itamae Sushi

Aivan mainio paikka, jossa kala on aina tuoretta ja riisi on ensiluokkaisen hyvää. Palvelu on aina ollut omalla kohdallani mukavaa ja kohteliasta. Hintaansa nähden aivan lyömätön paikka ottaen vielä huomioon keskeisen sijainnin. Täältä saa myös Asahia!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 11.07.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Kitchen & co. / Bar & co. food in good company

Kupongin alennuksin testasimme ko. paikan. Viimeiseksi kerraksi jäi. Alkupalalankku oli hyvä, mutta pääruokana tarjoillut lihat olivat totaalinen pettymys - täysin ylikypsiä, tämän takia myös kuivia. Jälkiruoka oli perus-ok, ei jäänyt mitenkään mieleen. Mieleen jäi prameat puitteet jossa tarjottiin laadutonta ruokaa, ja kamala musiikin jumputus, joka alkoi puolivälissä iltaa. Joku yksityistilaisuus suoraan naapurissa tarjoilijan mukaan. Huono kokemus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 11.07.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Kitchen & co. / Bar & co. food in good company

Kupongin alennuksin testasimme ko. paikan. Viimeiseksi kerraksi jäi. Alkupalalankku oli hyvä, mutta pääruokana tarjoillut lihat olivat totaalinen pettymys - täysin ylikypsiä, tämän takia myös kuivia. Jälkiruoka oli perus-ok, ei jäänyt mitenkään mieleen. Mieleen jäi prameat puitteet jossa tarjottiin laadutonta ruokaa, ja kamala musiikin jumputus, joka alkoi puolivälissä iltaa. Joku klubi siis suoraan naapurissa. Huono kokemus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 11.07.2013
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit