Avautuu 14:00

Sergio's

Italialaista
Arvosana 3 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (122)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Pala italiaa. .. ainoa miinus on se ettei ollu tiramisua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 27.10.2016
Arvosana: 0

Olen pettynyt eiliseen (lauantaina 13. 2.2016) Meitä palvellut vaaleanhiuksinen naistarjoilija vaikutti kireältä. Ei hymyillyt meille yhtään. Yksi meistä joutui pyytämään, että hymyilisi hiukan. Kun olimme tilaamassa ruokaa, hän näytti hermostuneelta. Kaverini tilasi pekoni-pastan, se oli kuivaa ja mautonta. Pyydettiin vaihtaa, tarjoilija ei pahoitellut yhtään. Tilasin alkupalaksi kampasimpukan - annos oli lähes mitätön - vain kolme aivan pientä palaa kampasimpukkaa. Ehkä se oli leikattu kolmeksi osaksi! Maku kuitenkin kohdallaan. Tiramisu jälkiruoaksi ei ollut hyvää. Tämä taitaa olla viimeinen käynti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.02.2016
Arvosana: 0

Erinomaista ruokaa. Pastat aina Al dente. Alkupalaksi uppomuna oli todella hyvää. Pasta pekonin kanssa ihan hyvä, "tiramisu" todella herkullinen. Risotot ovat aina erinomaisia ja ankka annokset myöskin. Palvelu ihan hyvä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 32€ Lisätty: 29.11.2015
Arvosana: 0

Palvelu ei mitenkään erikoista. Oltaisiin toivottu näillä hinnoilla jo parempaa palvelua. Ruoka ok, vaikka pienet annokset. Tuntui myös että lapset eivät olleet tarvetulleita ravintolaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 29.10.2015
Arvosana: 0

Kävimme isolla porukalla syömässä Food and fun menun. Keittiömestari tuli paikanpäälle puolessa välissä ruokailua ja itse ruoka ei ollut "hänen" keittiöstään tullutta. Ruoat eivät olleet yhteneväisiä lautasella ja pääruoka kylmää. Kun menuita syödään niin esimerkiksi tuore leipä, keittiöntervehdys ovat melkein aina osana ateriaa. Ei kuitenkaan täällä. Keittiömestari koonnut ehkä menun ja laittanut sen sähköpostilla ravintolaan. Thats it, food and fun toteutettu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.10.2015
Arvosana: 0

Mukava ja nopea palvelu. Pizzapohja ok, mutta täytteitä todella minimaalisesti. Maussa ei kylläkään moitittavaa. 15 euroa tämän tason pizzasta on silti ehdottomasti liikaa. Terassilla viihtyi mukavasti, mutta parempia pizzoja löytyy monesta paikasta Turusta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 21.08.2015
Arvosana: 0

Real Italian in Turku!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.07.2015
Arvosana: 0

Aivan ihanaa pizzaa, vaikken ole pizzan ystävä. Palvelu ja kaikki kohdillaan. Aivan helmi!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 20.07.2015
Arvosana: 0

Pizza pohja oli minun makuuni liian paksu ja kuiva. Mozzarellaa oli joko niukasti tai se oli muuten turhan mietoa. Parman kinkku ja rukola olivat hyviä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.06.2015
Arvosana: 0

Alkuun tuodun leipäkorin leivät olivat nahkeita ja sitkostuneita. Pasta ylikypsää, annoksesta puuttuivat lähes täysin siihen kuvatut oliivit, kaprikset ja sardelli. Lasten annoksen jauhelihaspagetti oli myös pitkälti pelkkää liiaksi keitettyä pastaa. Toinen lastenannos, eli pizza oli maultaan ja paistoasteeltaan erinomainen. Palvelu oli hyvää, vaikka tarjoilija tunnustikin juuri aloitttaneensa. Hän teki työnsä varmasti ja kirjasi tilaukset hyvin ylös, jotta säästytään virheiltä. Olemme muutaman kerran aiemmin käyneet täällä ja edellisiin kertoihin verrattuina taso on laskenut. Annoskoot olivat hyvin riittävät lounaaksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 01.04.2015
Arvosana: 1


Sijainti

Läntinen Rantakatu 27, 20100 Turku - Reitti
(020) 769 8585
http://www.sergio.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita