Ei tietoa

Ravintolalaiva Cindy

ravintolalaiva
Arvosana 3.9 / 5

Ravintolalaiva Cindy - skandinaavisia makuja niin lasissa kuin lautasella.

Olemme avoinna kesäisin säävarauksella, muutoin tilauksesta.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (43)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Saimme viime viikolla tyttäreni kanssa lohikeittoa joka oli selvästikin tehty jo (uunissa? ) paistetusta kalasta. Oli kyllä varsin kehno suoritus. Oliko kala loppunut kesken vai oliko sitä kypsää kalaa jäänyt liikaa jäänee arvoitukseksi. En suosittele.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 16.07.2016
Arvosana: 0

Elokuun lämpimässä illalla kävimme ystävien kanssa katsastamassa paikan. Cindyn maisemathan ovat hienot, ravintolatila sisältä ehkä paremminkin niukka mutta asiallisen toimiva. Häiritsevää taustamusaa ei ollut, joten hyvin sai juteltua asiat ystävien kanssa. Pääruuaksi tilattu lammas oli oikein hyvää ja kypsyyaste tilatunlainen. Plussaa hyvästä "vihreitten" käytöstä annoksen koristelemisessa.Tarjoilu oli asiallista, sujuvaa sekä vähä-eleistä. Ruokailuvälineet asialliset ja puhtaat.Jännittävä jälkiruoka, Aurapannacotta yllätti mukavasti.Eipä ihan heti olisi itsellä tullut mieleen kokeilla tällaista makuyhdistelmää, mutta yllätti positiivisesti. ja lopuksi, wc-tilat siistit ja kunnossa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 20.09.2015
Arvosana: 0

Täytyy sanoa, että kokki osaa asiansa! Ruoka oli täydellisen hyvää ja kauniisti aseteltu. Tarjoilu oli ystävällistä ja nopeaa, tosin ravintola oli melkein tyhjä. Ei mitään huomautettavaa tästä paikasta. Tänne voisi tuoda juhlavieraansakin syömään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 07.09.2014
Arvosana: 0

Alkuruoat menettelivät, muilta osin todella heikko esitys paikalta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 06.09.2014
Arvosana: 0

Kun muut vetivät bisseä ja paistattelivat päivää, minä vetäisin pikkunälkään taimenannoksen alkupalalistalta. Arvostan ravintolan panosta lähiruokaan ja Suomi-meininkiin, ja annos olikin miellyttävä kombo peruslaadukkaasti valmistettua tavaraa ja varmasti yhdisteltyjä makuja. Tältä pohjalta uskaltaisin kokeilla laivaa isompaankin illalliseen.

Sääli, että muutoin meininki on perusbaaritasoa. Hiivatin ikävää oli joutua jonottamaan tilausta pubitiskiltä ja sen jälkeen kapuamaan erikseen viinilasin perään kannen alle. Pöytiintarjoilu olisi kiva lisä.

En myöskään erityisemmin arvostanut lasiini päätyneitä pohjia: sen viimeisimmän viinikivisakan olisi voinut jättää pulloon lillimään. Nätisti yritin sanoa, vailla tulosta, nyt itken kohteluani täällä netissä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 25.07.2014
Arvosana: 0

Ruoka oli hyvää paitsi salaatin kala oli huonlsti perattua, suomuja oli paljon.

Palvelussa toivomisen varaa. Ravintolassa oli vain muutama seurue syömässä mutta ruokaa koutui odottamaan noin 45 minuuttia. Lisäksi seurueemme annokset tulivat eri aikaan, osa oli jo syönyt kymmenisen minuuttia ennen kuin loput edes saivat ruokansa. Tarjoilijat eivät myös tuntuneet tietävän, mitä annoksiin sisältyy.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.07.2014
Arvosana: 0

Olen käynyt Cindyllä useamman kerran muutaman vuoden aikana. Olen aina ollut tyytyväinen ruokaan, palveluun ja ravintolaan yleensäkin. Tällä kertaa kuitenkin petyin suuresti. Ruoka oli hyvää kuten aina, mutta palvelu ja etenkin ravintolan siisteys oli suuri pettymys! Taso on laskenut viime kerrasta (loppu kesästä). Laittakaa paikka kuntoon niin ei tarvitse taas pettyä. Kiitos kuitenkin maittavasta ruoasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.04.2014
Arvosana: 0

Ruoka hyvää, palvelu voisi olla vakuuttavampaa. Toinen kerta Cindyllä: ruoka ehkäpä parempaa kuin viime kerralla. Hyviä makuja, esimerkiksi alkuruoan tillikastike savukalalle. Parasta ehkäpä oman tuonnin viinit! Tarjoilijat voisivat olla otteissan varmempia - esimerkiksi juuri viineistä voisi ylpeydellä kertoa enemmänkin. Suosittelen kuitenkin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 28.03.2014 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Hyvää ruokaa ja ystävällinen sekä ripeä palvelu. Menisin uudestaan :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.03.2014
Arvosana: 0

Sisällä ravintolassa todella kylmä. Kyseessä Groupon alennus joka pyydettiin ilmoittamaan etukäteen, liekö siitä johtuen pihvikin kylmä ja läskinen ( Angnus härkä ). Alkuruokana Fenkolikeitto, joka oli erinomaista. Jälkiruokana juustot, joiden avecina erilaisia keksejä. Juustot hyviä/paikallisia mutta keksit sekundaa kuten myös hillo. Annokset niin pieniä, että on syytäkin syödä koko setti. Henkilökunta avuliasta ja osasivat kertoa tarjoiltavasta ruuasta. Lähes kaikki viinit ovat heidän omaa tuontia ja se oli mielestäni mukava yllätys.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 27.01.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (5)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Itäinen Rantakatu 19, 20700 Turku - Reitti
010 2310 180
http://www.cindy.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita