Alcea

65 Recensionen

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Recensioner (64)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Ravintolalaiva Cindy

Ruoka hyvää, palvelu voisi olla vakuuttavampaa. Toinen kerta Cindyllä: ruoka ehkäpä parempaa kuin viime kerralla. Hyviä makuja, esimerkiksi alkuruoan tillikastike savukalalle. Parasta ehkäpä oman tuonnin viinit! Tarjoilijat voisivat olla otteissan varmempia - esimerkiksi juuri viineistä voisi ylpeydellä kertoa enemmänkin. Suosittelen kuitenkin!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 45€ Tillagt: 28.03.2014
Betyg: 0

Restaurant: Ravintolalaiva Cindy

Viihtyisä rauhallinen tunnelma ja maukasta huolella tehtyä ruokaa. Kummastusta tosin herätti marmoriulkofileen kohdalla se, että tarjoilija ei suositellut pihviä raakana, koska se ei olisi mureaa - ilmeisesti lihakarjarodulla oli jotain tekemistä asian kanssa. Pihvi oli osalla seuruessta ylikypsä (siis kypsä, ei edes medium kuten tarjoilija oli suositellut), mutta maut olivat kohdallaan. Myös suolaa oli riittävästi, hyvä! Brownies-kakku oli ihan kiva. Lista on mukavasti omansalainen, täytyy testata vielä uusiksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 37€ Tillagt: 30.10.2013
Betyg: 0

Restaurant: Logomo Kitchen

Torstain hernekeitto oli pettymys, pannari syömäkelvotonta. Keitosta puuttui maku, vain mustaapippuria oli lisätty tuntuvasti - huonointa hernesoppaa, mitä olen syönyt. Pannari oli palanut ja kuiva, lisäkkeenä perusmansikkahilloa ja valmista vaniljakastiketta. Todella huono esitys.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 6€ Tillagt: 15.02.2014
Betyg: 0

Restaurant: Logomo Kitchen

Toinen testikerta lounaalla: taas multaa salaatissa. Muutoin oli parannusta edelliskertaan, tällä kertaa tarjolla oli runsaammin tuoreita vihanneksia ja kaloja. Tosin graavilohi veteli tuoreuden suhteen ihan viimeisiään, ei ollut enää raikasta. Savustettu munakoisokeitto oli maukasta, tuhtia linjaa jatkettiin creme fraiche -lisäkkeellä (tosin voi jättää väliinkin). Ei houkuttele jatkossa kuin hätätapauksissa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 7€ Tillagt: 14.11.2013
Betyg: 0

Henkilökunta korosti, että ravintola on pikaravintola – ja niinhän se onkin. Turkulaisen asiakaskunnan vuoksi perinteisestä medium-kypsästä pihvistäkin on kuulemma jouduttu luopumaan eikä sitä kuulemma saa tilaamallakaan. Harmi. Ruoka oli maukasta ja palvelu tiskillä hyvää, mutta odotukset olivat kovat Porcin raunioilla: en tule todennäköisesti ihan heti syömään uudestaan kuivaksi paistettua pihviä ja tavisranskiksia. Kumpa näitä juttuja parannettaisiin hieman, siitä tulisi kaivattua eroa muihin hampparipaikkoihin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 08.10.2013
Betyg: 2

Restaurant: Ravintola Sointu

Keittiömestarin kolmen ruokalajin menu oli kertakaikkiaan mielenkiintoinen kokemus. Hyviä makuja ja todella taidokkaasti valmistettuja komponentteja, mutta myös ala-arvoisia kokeiluja esim. hedelmäsalaattia alkukeitossa. Keittiöllä on selvästi osaamista, kun turha säätö jää vähemmälle ja uskallus yksinkertaisempiin asioihin kasvaa, on tulos varmasti huikea. Myös viinilistalle voisi nostaa jonkin hieman laadukkaamman viinin. Suosittelen ehdottomasti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 42€ Tillagt: 30.10.2013
Betyg: 1

Restaurant: Logomo Kitchen

Salaattipöydästä puuttuivat tuoreet tarjoilut lähes kokonaan, pettymys. Vain multaisia salaatinlehtiä ja pari kurkkupalaa, marinoituja oliivirenkaita purkista, punajuurisuikaleita ja majoneesipohjaiset pasta- ja perunasalaatit. Maut olivat hyviä, mutta raikkaus puuttui. Tosin ruokaisuutta olikin sitten tuhdisti.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 5€ Tillagt: 30.10.2013
Betyg: 0

Restaurant: Pinella

Lounas oli pettymys. Paistettua rautua, perunaa ja rapukastiketta - todella kaunis annos, mutta lähes tulkoon mauton. Kalassa hyvä paistopinta ja yksi suupala oli hyvän makuinen - pistesuolaus oli onnistunut siihen kohtaan. Muuten valju esitys makujen puolelta - eikö kukaan maistanut vaikkapa kastiketta ennen kuin se päätettiin tarjota?

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 10.09.2011
Betyg: 1

Restaurant: FishMarket fisk restaurang

Keskityin äyriäisiin ja maistui. Palvelu oli kohdallani huippuluokkaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 55€ Tillagt: 14.03.2010
Betyg: 1

Restaurant: Fontana Café

Hampurilaisbuffet olisi hintansa väärti, mikäli pöydän antimia olisi tarjolla. Yllätyin jopa, miten hyvän satsin mättöpöydästä sai koottua. Pöytäseurueessa kehuttiin myös rasvaperunoita - olivat juuri noutopöytään kiikutettuja. Skarpattavaakin on tosin paljon pöydän täytön suhteen, pitkä jono odotti aika kauan paikoillaan ennen kuin tarjoilivat saivat esimerkiksi pihvejä tuotua lisää. Suosio oli kuitenkin ilmeisesti yllättänyt ravintolan, koska sämpylälaatu vaihtui jne. Ehkäpä asiat ovat siis tältä osin paremmin harjoittelun tuloksena?

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 18.12.2011
Betyg: 1


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites