Alfred_J

51 arvostelua

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)

Blogi

Arvostelut (50)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Dragon Palace kiinalaista

Standardi kiinalainen. Ei mitään suuria tunteita puoleen tai toiseen. Ruoka maukasta ja tiedät mitä saat, et pety. Paikka asiallinen ja palvelu oivallista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 06.10.2009
Arvosana: 1

Ravintola: Frans & Emilie ranskalainen bistro

Asiallisen oloinen paikka sekä ystävällinen palvelu. Alkuruoan keltavahverokeitosta oli jostain syystä saatu maku katoamaan, samoin jälkiruoan vanukkaasta - esillepano oli kyllä näyttävää. Haudutettu lampaanjalka oli jo maultaan lähellä hyvää, mutta näyttävä annos oli onnistuttu turmelemaan liian voimakkaanmakuisella kastikkeella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 38€ Lisätty: 30.11.2009
Arvosana: 0

Ravintola: Oscar suomalaista ja itämaista

Paikassa on tapahtunut jotain - positivista - sitten heinäkuun, edellisen käynnin. Lattia hohti puhtauttaan, pöytäliinat olivat siistit, ikkunoista näkyi ulos - auringonvalon puuttuminen ei selitä kaikkea. Viihtyisä paikka. Ruokalistan ulkopuolelta tarjoilija suositteli borsh -keittoa alkupalaksi, ei suotta, oli hyvää. Pääruoakana ollut metsästäjänleike maistui todella hyvältä, ei missään nimessä laihduttajan ravintoa vaan oikeasti hyvää. Namia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 23.10.2009
Arvosana: 1

Ravintola: Brahen Kellari ravintola

Okein mukavan oloinen kellari, viihtyisä. Arki-iltana kovinkin rauhallista - samoin oli aiemmin kesällä. Palvelu toimi kuten pitääkin, ei moittimista. Metsäsienikeitto, alkuun, oli huippua, pääruokana ollut fasaani maukasta ja lopuksi, kun tarjoilija loihti listan ulkopuolelta, vielä jälkkäriksi juustokakkua, jäi koko setistä mukava fiilis.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 47€ Lisätty: 12.11.2009
Arvosana: 4

Ravintola: Ravintolalaiva Svarte Rudolf suomalaista

Yksi monista joen ravintolalaivoista, mutta sieltä paremmasta päästä. Sisustukseltaan ei aivan 'pakastavedetty', mutta siisti ja viihtyisä sekä kelpo näköala keskustan suuntaan. Palvelu ystävällisen sutjakkaa. Ruokalistalla oli kiitettävästi vaihtoehtoja, joista valikoitui metsäsienisoppa alkukeitoksi - oli oikein maittavaa... ja mukavan paksua. Pääruoaksi perinteinen wieninleike ja oikeista perunoista tehty muhennos, jossa häivähdys voin makua; oikein onnistunut ja maukas annos. Jälkkäriksi löytyi yksi versio juustokakusta - hyvää. Edellisen kerran käydessäni, kesällä, ruoka oli myös hyvää, mutta nyt sisällä ruoka maistui kuitenkin paremmalta kuin helteisen ulkokannen hälinässä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 38€ Lisätty: 17.11.2009
Arvosana: 3

Ravintola: Ristorante La Luna italialaista

Mielenkiintoinen, elämää nähneen oloinen paikka. Maukas pizza ilmestyi kutenkin pöytään hämmästyttävän nopeasti - olin tosin ainoa asiakas, mutta aiemmalla käynnilläkään ei pizzaa kauaa tarvinnut odotella vaikka paikka oli tuolloin täpötäynnä. Kelpo peruspizzeria.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 24.09.2009
Arvosana: 3

Ravintola: Pippurimylly perheravintola

Sunnuntai-iltapäivän ruokailijoiden ikähaitari näytti olevan lähes 100 vuotta, mutta siitä huolimatta - tai sen vuoksi - iloinen ja välitön tunnelma, henkilökunta mukaan lukien. Olen suhtautunut hieman epäillen yleiseen hehkutukseen paikan pippuripihveistä, mutta turhaan: talon pippuripihvi on ehdottomasti maistamisen arvoinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 37€ Lisätty: 20.09.2009
Arvosana: 1

Ravintola: Sergio's Italialaista

Aikainen arki-ilta; henkilökuntaa yhtäpaljon kuin asiakkaitakin, vaikka kesällä tuntui hyvinkin suositulta paikalta. Palvelu toimi asiallisesti, eikä paikassakaan, autiutta lukuunottamatta, ole moittimista. Ruoka. Ottamatta sen enempää kantaa annosten 'italialaisuuteen', kastanjakeitto oli erinomaista - ja arvokasta - kaneliankka mielenkiintoista ja jälkkärin juustosetti hyvää. Sen, ettei viinilistalla tietenkään ollut yhtään espanjalisia viinejä, saattoi kyllä arvata.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 03.11.2009
Arvosana: 2

Ravintola: Kreikkalainen Ravintola Athene kreikkalaista

Aitoa Kreikkalaista - who cares. .. pääasia on että ruoka on hyvää, ja sitä se nimenomaan on. Paikkana Athene on ihan viihtyisä ja siisti - joku käytti aiemmin ilmaisua 'steriili' ilmapiiristä, voi olla sitäkin. Palvelunkaan suhteen ei ole moittimista - vähäeleistä mutta toimivaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 29€ Lisätty: 01.10.2009
Arvosana: 2

Ravintola: Kalaravintola Kaskenahde kalaravintola

Pieni, idyllinen ja viihtyisä paikka, jossa palvelu toimii. Alkukeitto - mustista torvisienistä - oli niin mainion makuista, että sitä harkitsi myös jälkiruuaksikin - letut veivät kuitenkin tälläkertaa voiton...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 36€ Lisätty: 23.09.2009
Arvosana: 1


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit