Keittiö auki

Brahen Kellari

ravintola
Arvosana 4.2 / 5

Turun vanhin kellariravintola tunnetaan korkeatasoista keittiöstään ja huomaavaisesta palvelustaan.
Kolme tunnelmallista kabinettiamme sopivat rauhallisuudeltaan neuvotteluille, kokouksille, pienille ryhmille ja perhejuhliin.
Kabineteissamme täydelliset kokous- ja AV-välineet!


Tarjoukset ja kampanjat

Voimassa aina
EatPass leimaetu
5 leimaa: Kaksi jälkiruokaa yhden hinnalla (Talo tarjoaa edullisemman, (Ei voimassa Juhlapyhinä tai niiden aattoina. muiden etujen tai tarjousten kanssa, eikä kabinettitiloissa)

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (47)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tarjoilija olisi voinut edes kerran hymyillä. Tunnelma ja palvelu tympeää, jos et tilaa kalleinta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 02.12.2015
Arvosana: -1

Meinasi jäädä menemättä ravintolaan, kun tuli luettua negatiivisia arvioita. Pidin ruuasta ja ruoka tarjoiltiin erittäin ystävällisesti ja eikä tarvinnut odottaa pitkään. Rauhalinen ympäristö teki kokemuksesta hyvän, joten menisin toistekin..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 29.11.2015
Arvosana: -1

Paikkana erittäin viihtyisä ja potentiaalia olisi vaikka mihin, mutta ruoka on keskivertoa. Ehkä hiukan tulee mieleen huoltoaseman niistä safkoista. Ruokalista kannattaisi päivittää ja käyttää parempia raaka-aineita. Juurekset vaikutti olevan pakasteesta, mutta tästä en ole ihan täysin varma. Ravintola taitaa surffata vielä vanhalla maineellaan? Kilpailu on sen verran kovaa, että kannattaisi vähän panostaa ja kehittää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 49€ Lisätty: 17.10.2015
Arvosana: 0

Viihtyisä, intiimi ravintola. Ei taustamelua, hyvin pystyimme päivittämään kuulumiset naisten kesken. Tarjoilu ja huomiointi asiallista ja hyvin kohteliasta.Annoskoot sopivat sekä lihojen kypsyysasteet moitteettomat. Jälkiruokaksi tilatut pannacotat vievät kielen mennessään!Paikka sopi loistavasti aikuisten kesken pidettäviin illanistujaisiin, lapset jätettiin tällä kertaa kotiin, joten paikan sopivuudesta lapsiperheille ei voi arvioida. Ruoka, tarjoilu ja miljöö yhdessä: 9 pistettä ja mielellään menen uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 49€ Lisätty: 20.09.2015
Arvosana: -1

Suurin osa positiivisistä arvosteluista on kellarin omistaja käsialaa. Hän käskyttää myös henkilökuntaa antamaan positiivistä palautetta eat.fi sivustolle.
Ruoka on järkyttävää kesoilia, kaikki lounasruuat tulevat pakkasesta. Tietääkseni myös melkoinen hiiri ongelma esim. kylmiössä. Ei voi suositella kenellekkään, varsinkin kun Turku on täynnä loistavia ravintoloita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 60€ Lisätty: 28.08.2015
Arvosana: 1

Metsäsienikeitto oli kermainen, sienet maistuivat. Pippuripihvi murea, hyvät kermaperunat. Jälkiruoaksi suklaamousse marjojen kera. Ruoka tuli nopeasti ja palvelu oli ystävällistä. Edullinen hinta groupon-kupongilla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 07.02.2015
Arvosana: -3

Kivennäisvesi oli erittäin hyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.02.2015
Arvosana: -3

Todella iso pettymys. Huoltoasematasoista ruokaa ala carte hinnoin. En suosittele.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 49€ Lisätty: 18.12.2014
Arvosana: 4

Söimme listan kaksi ainotta keittoa ja emmekä voi suositella niitä ruokia kyllä kenellekkään. Olisi ollut mukavaa jos keittojen konsistenssit olisivat poikennut toisistaan, nyt porokeitto ja metsäsienikeitto näyttivät ja maistuivat kummasti hyvin samalta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 10.10.2014
Arvosana: 1

Latinorenkutus ei sopinut paikan miljööseen, taikka ruokalistaan. Isot valokuvataulut ehkä yritti tuoda välimerellistä tunnelmaa paikkaan, joka ei kuitenkaan mitenkään liity paikassa tarjoiltavaan ruokaan. Sienikeitto ja fasaani oli erinomaista, mutta lisukkeet eivät olleet niin erinomaista. Viehättävästä ja mukavasta tarjoilijattaresta erityismaininta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 31.08.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (6)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Puolalankatu 1, 20100 Turku - Reitti
(02) 232 5400
http://www.brahenkellari.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita