Keittiö auki

Café BrownZ

kahvila
Arvosana 3.7 / 5

Café BrownZ on uusi turkulainen kahvilakonsepti, joka panostaa korkealuokkaisiin kahvi- ja teelaatuihin sekä omassa keittiössä alusta alkaen itse leivottuihin leipomotuotteisiin.
Leipomisessa emme oikaise helpoimman kautta, vaan kroissantit ja muut herkut työstetään kaulimilla ja vispilöillä aidosti käsityönä, niin kuin ne maailmallakin menestyvissä leipomoissa oikeaoppisesti tehdään.
Erikoiskahveissa sekä suodatinkahvissa käytämme Turun kahvipaahtimon korkealaatuisia kahveja. Teekannuissa haudutettavat teet olemme valinneet Althausin laajasta teevalikoimasta.

Mikäli haluat nauttia korkealuokkaista kahvia, laadukasta haudutettua teetä sekä suussa sulavia leivonnaisia, löydät meidät Hansasta, Kultatalon kolmannesta kerroksesta. Tervetuloa!


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (14)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Olimme kuulleet, että yksi kaupungin parhaista kahvittelupaikoista on Hansan ylätason Brownz. Pienen hapuilun jälkeen löysimme kahvilan ravintolamaailmasta. Tiskillä jouduimme hetken odottamaan palvelua, koska tarjoilijoilla oli jonkinlainen viikkopalaveri kesken eräässä asiakaspöydässä.

Cappuccinot olivat valitettavasti pettymys. Monesta muusta paikasta kaupungissa on saanut parempaa kahvia. Kakkupalat sen sijaan olivat herkullisia ja valinnanvara suuri. Ne olivat myös sen verran tuhtia syötävää, että tiukkaa teki. Miljööstä oli tehty niin kiva kuin tällaisesta ravintolamaailman yhdestä nurkkauksesta pystyi tekemään. Eli ei kovin viihtyisää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 31.07.2015
Arvosana: 0

Kaikki on omaan makuuni hiukan liian makeaa, mutta teet ovat hyviä. Palvelu on kauhean ystävällistä ja herttaista, sijainti valitettavasti hiukan ikävä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.01.2015
Arvosana: 0

Jälleen kerran kerrassaan täyteläinen ja makuhermoja hemmotteleva vierailu Brownzissa. Näiden kakkujen ja iloisen leipurin vuoksi kannattaa tulla yläkertaan asti. Jos tätä paikkaa vain voitaisiin muuttaa, sillä se ei millään tavalla houkuttele satunnaista kahvilakävijää, vaikkakin muuten konsepti ja sisältö on kunnossa. Katutasoon rohkeasti!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 09.10.2013
Arvosana: 0

Viihtyisä nurkkaus ja valikoima ehdottoman laadukas. Palvelu on oikein ystävällistä. Kaikki on hyvällä maulla toteutettua. Harmi vain, ettei ole kesäterassia. Mielestämme ehdottomasti yksi parhaista kahviloista Suomessa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.09.2013
Arvosana: 0

Ystävällinen palvelu. Leivonnaiset itsetehtyjä - nam! Teen saa isossa kannussa ja valikoima on hyvä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.08.2013
Arvosana: 0

Aina pettämätön, ainoa miinus tulee sijainnista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 23.05.2013
Arvosana: 0

Kävimme nauttimassa puolisoni kanssa viettämässä pienen aamuisen hetken ystävien suosittelemassa kahvilassa. Tarjotintamme koristi cappucino, jossa näkyi ja maistui oikean baristan kädenkosketus!Tämän lisäksi kahvifriikki innostui maistamaan henkilökunnan suosittelemaa kofeiinitonta marjateetä - mikä taivaallinen ilmestys se olikaan! Niistä leipurin tekeleistä sitten puhumattakaan.. Oltiin ahneita ja otettiin kolme: croissantti ranskalaiseen tapaan, brownzin nimikkoleivos sekä kotiin vietäväksi höyryäviä leipiä. Tiskin takana oli ihanan iloinen leipuri itse, joka teki hetkestä niin aurinkoisen. Kannattaa käydä moikkaamassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 27.02.2013
Arvosana: 0

Plussaa teevalikoimasta ja että tarjoilevat kannussa. Leivokset näyttivät melko hyviltä, mutta eivät olleet kummoisen makuisia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.01.2013
Arvosana: 0

Kahvilassa sinänsä ei ole vikaa, mutta kun miljöö on Hansan yläkerran kauhea "food court" niin tuskinpa tulee toisten mentyä. Toivottavasti jonain päivänä saadaan toinen Brownz miellyttävämpään paikkaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 12.09.2012
Arvosana: 0

Ehdoton lempparikahvila! Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.09.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Aurakatu 12, Kultatalon 3. kerros, 20100 Turku - Reitti
02 5347 474
http://www.brownz.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita